- 31 Aralık 2008
- 103
- 0
meryy cim teşekkürler göbderdiğin için, gerçekten harika görünüyor. sabırlı olursak sonuç mükemmel olacak demekki kızlar... :lepi:
o kadar met ettiniz ki merry arkadaşımızın karnını bende görmek istedim ama bana göndermedi :gitme:[/QUO
gönderdim sanıyorum ama tekrar atayım şekerim...
meryy gerçekten fıstık gibi olmuş tam bikinilik hihoyyyt darısı başıma inşallah.
bencede cnm doktorumla konustum bugun.çok az açılma olmasının norml oldugunu pansumanla gececegını(kiii bugün çok ıyı durumda dünden beri pansuman yapıyorum kapanmak üzere)sabırlı olmamı söyledi.tek ihtıyacımın zaman oldugunu soyledi .epey rahatladım kızlar.sabırlı olmaktan başka çaremız yok
bencede cnm doktorumla konustum bugun.çok az açılma olmasının norml oldugunu pansumanla gececegını(kiii bugün çok ıyı durumda dünden beri pansuman yapıyorum kapanmak üzere)sabırlı olmamı söyledi.tek ihtıyacımın zaman oldugunu soyledi .epey rahatladım kızlar.sabırlı olmaktan başka çaremız yok
ya karnım taş gibi sertleşti neden acaba arkadaşlar korkuyorum, doktoru bulmalıym bugün mafoldumben
canım bazen benim de sertleşiyor. ama takip ettim üşüttüğüm zaman oluyor, içi gaz doluyor ve taş gibi oluyor. belki senin de üşüttügündendir, bişeyler gaz yapmıştır, aksi halde zaten sert ve taş gibi .. sanırım bu sertlik ve şişkinlik 2 ay sürüyormuş...
canım saol, en azından içime sular serpildi, sen böyle söyleyince önemli olmadığını düşünmeye başladım, şimdi daha sakinim, doktoru aradım gel dedi, öğleden sonra görecek, bilgi veririm size kaydirigubbakcemile5
bandajlarımı açtı hemşire doktor baktı dikişlerimde herhangi bişey yok üstünde kanama yok ama biraz şişlik var, içimde kanama olmuş, benim karnımda diren yok, ilk hafta hep idrarımı kanlı yaptım, içimden öyle atıyordum, o zaman şişlik karnımda epey vardı tabi, şimdi az bi şişlik var artık kan gelmiyor, doktorum bu şişliği yani kanı vücudumun emeceğini yok olacağını söyledi, istirahat etmemi söyledi, dışarı çıkmak zorundaydım talihsiz bi durum aynı zamana bi yakınımın rahasızlığının denk gelmesi mafoldumben
bandajlarımı açtı hemşire doktor baktı dikişlerimde herhangi bişey yok üstünde kanama yok ama biraz şişlik var, içimde kanama olmuş, benim karnımda diren yok, ilk hafta hep idrarımı kanlı yaptım, içimden öyle atıyordum, o zaman şişlik karnımda epey vardı tabi, şimdi az bi şişlik var artık kan gelmiyor, doktorum bu şişliği yani kanı vücudumun emeceğini yok olacağını söyledi, istirahat etmemi söyledi, dışarı çıkmak zorundaydım talihsiz bi durum aynı zamana bi yakınımın rahasızlığının denk gelmesi mafoldumben