- 31 Aralık 2008
- 103
- 0
Meryycim senin yazını okuyunca gerçekten içim bi rahatladı. Çok iyi geldi yazdıkların. Benim daha 9 gün oldu ameliyat olalı, karnım taş gibi ve çok şiş sanki hiç düzelmicekmiş gibi geliyor. Ben aynı anda liposuction de oldum. Canım senin de karnın ilk zamanlarda sert ve şiş miydi? Eğer öyleyse ne zaman düzelmeye başladı? Kendim karnım da ödem olduğunu anlarmıyım? Cevapların bana çok yardımcı olacak şimdi den çok teşekkür ederim a.s.
çok geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim.ilk günlerde tabi şişlik vardı bazı yerlerde özellikle göbek deliğimin etrafında daha belirgindi.ben ödem olduğunu kendim anladım.şişlik olan yere hafif dokununca içi su dolu balon gibi sıvı oynuyordu içerde.aynen böyleydi.aradım doktorumu hemen gel dedi.şırıngayla çekti sıvıyı.birde size tavsiyem korsenin altına kalın iki tane bandaj koyduk ve korseyi her gün biraz daha sıkılaştırdık.bunun çok faydası oldu.diren yerlerinden yaklaşık 1 hafta daha sıvı aktı.hele birinde dışarıdaydım eve nasıl döndüğümü bilemedim pantolonum sırılsıklam olmuştu.aktıkça daha çabuk yapışmaya başladı deri ve rengi hızla düzeldi.lipo olan yerlerimde 6.aydan sonra yapıştı.elinle kendin sıvı olup olmadığını anlayabilirsin.zaten ağrı kalmamıştır sende.hissetmezsin bile.bu hissizlik yaklaşık 2 ay devam etti bende.