ben merry arkadaşımıza duyarlılığından dolayı hepinizin huzurnda tekrar teşekkür etmek istedım,cidden süper olmuş,
sevgili mismarla bu söylediklerine ilaveten dıorumki sakın sigara içmeyin.4. haftanın içerisindeyim weeeeee dikişlerimin azda olsa bir kısmında açılma war.hafif bir akıntıda farkettım ne şanstırkii doktorumda yurt dışında.offffff neden herşey benım başıma gelıo.artık geçio herşey derken bu açılma çokkk canımı sıktı.yarın gelecek dr en kısa srede gitmeliyim bakalım şans dileyin arkadaşlar çok ihtiyacım warrmafoldumben
ebruliiiiii selam,bende almanyadayim,ya bende aralikta düsünüyorum,sen oldunmu yoksa hala bekliyomrusun.nasil gecti biraz anlatsana,birde arkadaslarrrrrrr hic doktor isimleri yazmamissiniz lütfen aydinlatin biziiiiii
Canım çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur ALLAH yardımcın olsun
ben merry arkadaşımıza duyarlılığından dolayı hepinizin huzurnda tekrar teşekkür etmek istedım,cidden süper olmuş,
Merry canım bende resimlerini görmeyi çok istiyorum, ama özel mesaj atamıyorum. Nasıl olacak, bu benim için önemli karar vermem açısından çünkü bazen boşver alış, bu kadar sıkıntıya değer mi diyorum, yardımcı olursan çok sevinirim.tabi canım..mail adresini verirsen gönderirim.sevgiler.:))
çiğdem mert sanada çok geçmiş olsun canım şu anda senin hayatından daha önemli hiç bir iş yok gözlerini işe karşı bir süre kapalı tut lütfen zor bir kararlazor bir operasyon geçirdin enazından bunun mükafatı güzel bir görüntü olmalı sigaraya gelince kulanmıyorum ama yakınlarım kulanıyor bıraklımadığını biliyorum senin gibi bu işibile kararlılıkla başaran bri sigarayada bir süre ara verebilir bende diğer arkadaşlalabirlikde inşlah sorun olmaz diye dua ediyorum çok geçmiş olsun canım
Merhaba ayperme neden acaba düzeltme ameliyatı olman gerekiyor? Ben 10 gün önce ameliyat oldum İzmir de Ahmet Seyhana oldum sen kime oldun?
sevgili mismarla bu söylediklerine ilaveten dıorumki sakın sigara içmeyin.4. haftanın içerisindeyim weeeeee dikişlerimin azda olsa bir kısmında açılma war.hafif bir akıntıda farkettım ne şanstırkii doktorumda yurt dışında.offffff neden herşey benım başıma gelıo.artık geçio herşey derken bu açılma çokkk canımı sıktı.yarın gelecek dr en kısa srede gitmeliyim bakalım şans dileyin arkadaşlar çok ihtiyacım warrmafoldumben
İçimi rahatlattın bugün benim daha 11 günüm, benim sizlerden avantajım sigara kullanmamam sizlerden sıkın biraz dişinizi o kadar işlemlere katlanıyorsunuz bi sigaranın sizi esir almasına izin vermeyin. Bende sokakta yürürken baya zorlanıyorum bundan sonra dikkat edeyim biraz çiğdem mertin dediği evde bütün işler bana bakıyor. Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun canını yakmışlar yine üzüldüm a.s.
meryy cim teşekkürler göbderdiğin için, gerçekten harika görünüyor. sabırlı olursak sonuç mükemmel olacak demekki kızlar... :lepi:
bencede cnm doktorumla konustum bugun.çok az açılma olmasının norml oldugunu pansumanla gececegını(kiii bugün çok ıyı durumda dünden beri pansuman yapıyorum kapanmak üzere)sabırlı olmamı söyledi.tek ihtıyacımın zaman oldugunu soyledi .epey rahatladım kızlar.sabırlı olmaktan başka çaremız yok
merry, çok teşekkürler, süper olmuşsun, iyice heveslendim, inşallah senin gibi şanslı oluruz.