Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hemde nasıl zor sürekli ilgi istiyor inanırmisin hiç yatmadim ameliyat oldum hic dinlenemedim peki karnında dalgalanma varmi benim bazi yerlerde çukur var bazı yerlerde sis.
Merhaba canım,
Bayram telaşı falan derken giremedim forma hiç. Benimde ikibuçuk yaşında bi cadım var. Tıpkı senin gibi bende hiç dinlenemedim. Olsun ama çok istedim hayal ettim eşimi ikna etmeye çalıştım bu ameliyatı olabilmek için. Öukurlar bende de var geçeceğini söylüyor dr um. Ben bu operasyona 1.57 boy ve 64-65 kilo gibiyken girdim. Şu an tok karnıma 62 kilo çıkıyorum. Bende de lipo oldu olmazmı? İlk birinci hafta fotolarım var bakabilirsin albümlerime. Seni takibe alıyorum. Senin boy kilo kaçtı? Durumunu yaz bende seni çok merak ediyorum.

Slm arkadaslar bende karin germe ve meme toparlama olucam lutfen bursadan doktor tavsiyesi olan varmi mesela alper bayraktar nasil lutfen cevap yazin
Canım ben istanbulda yaşıyorum. Sen zaten tarihi almışsın sanırım. Umarım her şey hayalini kurduğun gibi olur.

M
Slm arkadaslar bende karin germe ve meme toparlama olucam lutfen bursadan doktor tavsiyesi olan varmi mesela alper bayraktar nasil lutfen cevap yazin
merhaba canım 13 eylülde göğüs küçültme dikleştirme ve karın germe opersyonumu geçirdim benim drum hüseyin kandulu daha sonuç için çok erken fakat göğüslerim ve belim çok güzel göbek altım dikişlerin olduğu yer ve basenim biraz kalmış gibi ama daha ödemli olduğundan böyle diyorlar. Drumdan ve asistanından acayip memnunum çok ilgililer ben arayıp soru sormadan asistanı yasemin hanım kendisi arıyor sesiniz çıkmadı nasıl hissediyorsunuz diye eğer istanbuldaysan şidetle tavsiye ederim. Metak ettiğin bir şey olursa öekinmeden sorabilirsin..

Sagol canim gecmis olsun benim de olup bitse bir an evvel ben yurt disindayim ama bursa da oturuyoruz aslinda hep Istanbul dusunuyodum ama ev bursada kontrollara gidip gelmek kolay olsun diye bursada olmak istiyorum lutfen bursada alper bayraktara olanlar yorumlarinizi bekliyorum

Y
Kg aliniyor Ama göbekten degil artik! Baska yerden kg aliniyor bildogim kadariyla?
ya vücudun el verişliyse evet başka yerden alırsın.. Zaten karın germe zayıflamak için yapılmıorki..kilo alıp vermeyi bırakıosun, ama o yırtıklar ve yerleşen kilo gitmeyince yapılıo.. O yüzden , sırf fazlalık düzeltildiği için almazsın.. Ben çok ağlayarak foto attım dr uma, kilo aldım eyvah die, ama ödemmiş :) bacaklarım bile pantalonlara girmedi bir ara :)

Bacaklarin mi?? Neden ki?

Bacaklarin mi?? Neden ki?
Ödem bu, nerede toplanacağı belli olmuyoki :) birazda dr u dinlememekten oldu bence.. Adam iki ay bekle yürüyüş için dedi, 10 gün donra başladım.. Sakın sakınn spora başlama 3 ay bekle dedi.. 1 ay sonra spor salonundaydım.. ( bir duysa bunları offf :) )

ra, post: 37210440, member: 517854"]Şişip iniosun uzun bir zaman.. Ama kilo almazsın[/Q bu aralar sitresten heralde cok zayifladim... normal kiloma donmem lazim. Ameliyattada az kaldi ameliyattan sonra kilo alsam karnim yine cikarmi onu merak ettim

sizin ne kadar oldu ameliyat olali

sizin ne kadar oldu ameliyat olali
7 ay oldu ayın 4ünde :)
Sakın kilo almaya çalışma, zayıfsan sonucu daha iyi ve çabuk görürsün.. Dr larda dio zaten verebildiğini ver öyle gel diye.. Sen kime ne zaman oluyodun ? Ay valla hafıza falan kalmadı bende fındık ceviz ne bulursam yiyim bari :)

dr ların hepsi aynı bilgileri veriyor ama gerçek ameliyat olmuş ların tecrübeleri çok önemli ben ce.ya nlur ameliyat olmuş bir arkadaş özelime telefonun numarını yazabilirmi konuşmak istiyorum

ağır gelmedimi hepsi beraber.ben de aynı şekilde kombin olmak istiyorum

5 kasima aldim ameliyati Edirnede dr Serkan Balta ya olacagim kismetse :)) peki sizde durum ne karniniz nasil istediginiz gibimi goruntu

5 kasima aldim ameliyati Edirnede dr Serolmazsata ya olacagim kismetse :)) peki sizde durum ne karniniz nasil istediginiz gibimi goruntu
Karin yaglarimdan yuzume dolguda yaptiracagim bu konuda cok tedirginim ya istedigim gibi olmazsa...sitede okadar kotu yorumlar aldimki ödum patliyo

ağır gelmedimi hepsi beraber.ben de aynı şekilde kombin olmak istiyorum
İlk iki gün gerçekten zor. Sonra günden güne yavaş yavaş daha iyi hissediyosun. Hele onuncu günden sonrası oldukça kolaydı. Düşünüyorsan birlikte yaptırmanı tavsiye ederim. Farklı zamanlarda bu operasyonları geçiren bi arkadaşım var hatta her iki operasyonuda benden önce oldu onu gördükten sonra iyiki birarada olmuş diyorum. Umarım gönlüne göre olur..

Ya ayni boydayiz ve kilomuzda aynı girmisiz ameliyata benim migde yine şişti sanırım seroma ultrason cekilcek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…