Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlemeye aldım, fotolarımı gör die.. Değişime bak :)5 kasima aldim ameliyati Edirnede dr Serkan Balta ya olacagim kismetse :)) peki sizde durum ne karniniz nasil istediginiz gibimi goruntu
cnm sakin ol :) her dr un tekniği ayrı, o yüzden iyileşme süreci izler de ayrı ayrı.. Kime olacaksın? O dr un hastalarından biriyle iletişime geç.. Belki daha önce sordum bunu ama valla aşırı yoğun çalışıorum, hatırlayamıorum pek :/dr ların hepsi aynı bilgileri veriyor ama gerçek ameliyat olmuş ların tecrübeleri çok önemli ben ce.ya nlur ameliyat olmuş bir arkadaş özelime telefonun numarını yazabilirmi konuşmak istiyorum
Canım bende çok muhteşem görünmüyorum. Basen ve simitlerime hiç lipo yapılmamış gibi görünüyorum. Foto atsana bakalım merak ettim durumunuÇok ödem var bende hala sis istediğim gibi değil hiç su seroma çok kötü oldu.
Ooo süper.. Elemeler yapılmış, kocanın gönlü yapılmış.. Sen çoğunu atlatmışsın :)Hepinize kocaman merhabalar cesur hanımlar. Ben daha yeni bismillah deyip niyet ettim karın germeye, ortada fol yok yumurta yok, şimdiden tırsıyorum. İstanbuldayım. Sizlerin yazdıklarından 3 doktor belirledim kafamda. Ercan Karacaoğlu, Hasan Fındık ve Hakan Örsçe. 1-2 gün içinde hepsiyle konuşmuş olurum. Ercan Beyle konuştum bile hatta... Ben sırf karın için konuşmuştum. Akşam da eşime durumu anlattım. Memeyi de konuşsaydın ya, madem aml olacaksın dedi! Anlayacağınız, biraz başınızı ağrıtacağım. Şimdiden affola:)
Çok teşekkür ederim. Meme işi de çıkınca Ercan Beyle tekrar konuşmam gerekecek. Çünkü ben sadece karın konuşmuştum. Yalnız bu estetik cerrahi tuhaf bir olaymış hakkaten... Karın dedim, meme de düşünmeye başladım. Onu da geçtim, sonra da bu basenleri falan toplatmak lazım diye geçti aklımdan! Düzeltilecek o kadar çok yer var ki! Deveye sormuşlar neren eğri diye)))Ooo süper.. Elemeler yapılmış, kocanın gönlü yapılmış.. Sen çoğunu atlatmışsın :)
Aramıza hoş geliyosunnn :)
Devede : ağzını burnunu kırarım senin drmiş :) :)Çok teşekkür ederim. Meme işi de çıkınca Ercan Beyle tekrar konuşmam gerekecek. Çünkü ben sadece karın konuşmuştum. Yalnız bu estetik cerrahi tuhaf bir olaymış hakkaten... Karın dedim, meme de düşünmeye başladım. Onu da geçtim, sonra da bu basenleri falan toplatmak lazım diye geçti aklımdan! Düzeltilecek o kadar çok yer var ki! Deveye sormuşlar neren eğri diye)))
Sonuçlardan mutlu olman ne güzel. Maşallah sana. Karın çok zor diyorlar. Öyle mi? Bir de burda herkes 4 saat sürüyor demiş. Ercan Bey, yok öyle birşey, 2 saat sürecek dedi. Sadece karın tabii...Devede : ağzını burnunu kırarım senin drmiş :) :)
Brn burun lipo ve karın yaptırdım.. Şimdide gıdıyı aldırcam diorum, dr istemio :/ olmazzzz yeter dio.. Neyse anlıya ağın yetmio, sonuç güzel olunca şuramda olsun, buramda diosun :) yaza kadar şirin görünüp gıdımıda aldırıvericem annemmm :)
Capoeira beni izlemeye alırmısın. Bende lazer lipo ve meme olucam. Karnımda lazer iyi olmazsa gerdirmeyide düşünüyorum. Resimlerin varsa görebilirmiyim?Devede : ağzını burnunu kırarım senin drmiş :) :)
Brn burun lipo ve karın yaptırdım.. Şimdide gıdıyı aldırcam diorum, dr istemio :/ olmazzzz yeter dio.. Neyse anlıya ağın yetmio, sonuç güzel olunca şuramda olsun, buramda diosun :) yaza kadar şirin görünüp gıdımıda aldırıvericem annemmm :)
Bnm ameliyatım toplam 8 saat sürdü.. Cnm bnm ameliyatın zorluğu bünyeden bünyeye değişir.. Ben amlyttn hemen sonra sondanı çıkartın yürüycem dedim.. 4.gün otele tatile gittim( iki büklüm ve alçılı) 10.gün uçakla yolculuk yaptım.. Brnim canımı lipo çok acıttı gerisi hiç.. Bilmiorum ama doğum yapmış bir kadına ağır gelecek bir amlyt deil benceSonuçlardan mutlu olman ne güzel. Maşallah sana. Karın çok zor diyorlar. Öyle mi? Bir de burda herkes 4 saat sürüyor demiş. Ercan Bey, yok öyle birşey, 2 saat sürecek dedi. Sadece karın tabii...
Tmm cnm alıorum, bakarsın,. Yanlız ben lazer deil nırmal lipo yaptırdımCapoeira beni izlemeye alırmısın. Bende lazer lipo ve meme olucam. Karnımda lazer iyi olmazsa gerdirmeyide düşünüyorum. Resimlerin varsa görebilirmiyim?
8 saat mi??? ABOOOV!Bnm ameliyatım toplam 8 saat sürdü.. Cnm bnm ameliyatın zorluğu bünyeden bünyeye değişir.. Ben amlyttn hemen sonra sondanı çıkartın yürüycem dedim.. 4.gün otele tatile gittim( iki büklüm ve alçılı) 10.gün uçakla yolculuk yaptım.. Brnim canımı lipo çok acıttı gerisi hiç.. Bilmiorum ama doğum yapmış bir kadına ağır gelecek bir amlyt deil bence
Aynısını bende yaşıyorum. Lazer lipoliz diye çıktım yola, yaptırmışken memede olsun dedim ve randevumu aldım. Dahada isterim yani. Kaşla göz arası birde bir ay önce dolgu yaptırdım. Bağımlılık oluyor galiba.Çok teşekkür ederim. Meme işi de çıkınca Ercan Beyle tekrar konuşmam gerekecek. Çünkü ben sadece karın konuşmuştum. Yalnız bu estetik cerrahi tuhaf bir olaymış hakkaten... Karın dedim, meme de düşünmeye başladım. Onu da geçtim, sonra da bu basenleri falan toplatmak lazım diye geçti aklımdan! Düzeltilecek o kadar çok yer var ki! Deveye sormuşlar neren eğri diye)))
3 çocuk doğurmuşum ben be!! Kaç saat bilionmu sen ! :)8 saat mi??? ABOOOV!
Cesur kadınsın vesselam)
Vallaha da biliyom... Bende de 3 dene var. Hemi de normal doğrdum)))3 çocuk doğurmuşum ben be!! Kaç saat bilionmu sen ! :)
Bunda bir uyudum birde uyandım :) :)
Heh işte o ameliyatlar bir tane doğum yapmıo .. :)Vallaha da biliyom... Bende de 3 dene var. Hemi de normal doğrdum)))