Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

image.jpg
Kediciklerin KARNINI yapan doktoru arıyorum :KK53::KK47::KK57::KK30::confused:

Slm kızlar 3 hafta önce karın germe ameliyatı oldum doğum yaptım karnim berbat durumdaydi bebeğim var 7 aylık ama hala sisliklerim cok bide seroma olmusum enjektorle çektiler yinesisecek diye çok korkuyorum içinizde seroma olan varmı.

hoşgeldiniz ben karın germe ve lipo oldum çok uzun zamanda oldu ve her giyindiğim kıyafette iyiki olmuşum diyenlerdenim umarım sizde aynı memnuniyeti yaşarsınız geçmiş yazılarımda hep adım adım yazdım gelişmeleri zor süreç doktor araştırması başlık çok faydalı şimdi durgun biraz malum yaz ayları gezmelerden vakit bulamadık pek yazıp cevap vermelere resimleri var çok arkadaşımızın size fikir olur
Slm canım bende 3 hafta önce oldum karın germe ameliyatı fakat çok ödem var ve seroma oldumderi altinda sıvı birikmesi. Doktorum olabilir dedi ama içim hiç rahat değil seninde çok odemin varmiydi

Slm canım bende 3 hafta önce oldum karın germe ameliyatı fakat çok ödem var ve seroma oldumderi altinda sıvı birikmesi. Doktorum olabilir dedi ama içim hiç rahat değil seninde çok odemin varmiydi

Çok geçmiş olsun forumda bu komplikasyonu yaşayan bir arkadaşım daha olmuştu (paylaşan) üzüldüm adınıza ama tedavisi var tadavinizi ihmal etmeyin doktorunuz kimdi?

Slm kızlar 3 hafta önce karın germe ameliyatı oldum doğum yaptım karnim berbat durumdaydi bebeğim var 7 aylık ama hala sisliklerim cok bide seroma olmusum enjektorle çektiler yinesisecek diye çok korkuyorum içinizde seroma olan varmı.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Bu gün benimde tam üç haftam doldu. Ben karın germe, göğüs küçültme- dikleşiyirme operasyonlarını yek seferde geçirdim. Bahsettiğin sorun sol göğsümde oldu ilk haftamda tıpkı senin gibi enjektörle biriken sıvı alındı. Takma kafanı buna normal şeyler bunlar. Biz iyileşmemiZe bakalım. Hem senin 7 aylık bebeğin varmış. Zor olmalı işin.

Hemde nasıl zor sürekli ilgi istiyor inanırmisin hiç yatmadim ameliyat oldum hic dinlenemedim peki karnında dalgalanma varmi benim bazi yerlerde çukur var bazı yerlerde sis.

Karnım eskiden çok kötüydü sarkma diye bişey kalmadı ama şişlikler çukurlar sanki kalicak böyle çok takiyorum çünkü hayalimdi bu ameliyat eğer sonuc kötü olursa çok üzülürüm allah yardımcımiz olsun inşallah seninde guzel olur.senin kilon varmiydi bende oda vardı liposuction da yapıldı bana ama sadece karnimdaydi yağlanma başka bir yerimde yok senin durumunu çok merak ediyorum.

Ya bizde tas olabilecekmiyiz bende ameliyat oldum ama suan berbat sanki hep böyle kalicak şişlikler çukurlar var karnimda sizinde boylemiydi.

Tam 7 aylığım bugün.. İnanılmaz mutluyummm.. Sonucum süper oldu yaaaa.. Çok şükürrr.. Ayy eski mesajlara bakıyorumda ne kadar kötü dönemlerden geçip kafanızı ağrıtmışım hatunlarrr :)
Yeni foto ekledim, arkidişlerrr fikirleriniz?? Mutlu bayramlarrr

Slm arkadaslar bende karin germe ve meme toparlama olucam lutfen bursadan doktor tavsiyesi olan varmi mesela alper bayraktar nasil lutfen cevap yazin

Slm arkadaslar bende karin germe ve meme toparlama olucam lutfen bursadan doktor tavsiyesi olan varmi mesela alper bayraktar nasil lutfen cevap yazin
Bazen maalesef işe yaramıyor bunlar.. İlk iki doğumdan sonra aynen yaptım bu dediklerini.. 3. Üncü bebeğe 54 kilo ile hamile kaldım..36 beden pantalona krmer takıyordum.. Ama üçüncü hamilelik diğer ikisi gibi geçmedi.. 3 aylık hamilryken karın kaslarım yırtıldı kalan 6 ay boyunca karnım deforme oldu ( şükür anne kız ikimizde sağ salim çıktık bu işin içinden en önemliside bu :)) karnımdaji yırtıklar ne sen sor ne ben söyleyeyim.. Ne kadar koşsamda mekik çeksemde karın kadlarım yırtık olduğu için işe yaramadı :/
Tabiikide kilo aldım aman karnımı gerdireyim demiyceksin ama çaren yoksada hayata küsmek yerine bu işlemi yaptırmak daha sağlıklı.. Hayata küsün e etrafındakileride bıktırıosun.. Şimdide spor yapıorum , en azından sonuçları görüyorum :)
13 eylulde göğüs küçültme-dikleştirme ve karın germe operasyonlarını birlikte oldum ilk üç gün zor fakat ödemli olmama rağmen eskisinden çok çok iyi görünüyorlar.güzel omak kolay değil biraz zorluyo ama değer.

Bazen maalesef işe yaramıyor bunlar.. İlk iki doğumdan sonra aynen yaptım bu dediklerini.. 3. Üncü bebeğe 54 kilo ile hamile kaldım..36 beden pantalona krmer takıyordum.. Ama üçüncü hamilelik diğer ikisi gibi geçmedi.. 3 aylık hamilryken karın kaslarım yırtıldı kalan 6 ay boyunca karnım deforme oldu ( şükür anne kız ikimizde sağ salim çıktık bu işin içinden en önemliside bu :)) karnımdaji yırtıklar ne sen sor ne ben söyleyeyim.. Ne kadar koşsamda mekik çeksemde karın kadlarım yırtık olduğu için işe yaramadı :/
Tabiikide kilo aldım aman karnımı gerdireyim demiyceksin ama çaren yoksada hayata küsmek yerine bu işlemi yaptırmak daha sağlıklı.. Hayata küsün e etrafındakileride bıktırıosun.. Şimdide spor yapıorum , en azından sonuçları görüyorum :)

Guzel umutlarimizla susledigimiz yarinlarimizda inaniyorum ki cok guzel gunler gorecek ve gecirecegiz.Bu ozlem ve umutlarimla kutluyorum bayraminizi

X