- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
söz tam bitsin atarım sana özelden acısından yarım kaldı daha bizim çeteye de atamadım bekliyorlar:))) ama ben şimdiden memnunum en azından o kesi izi yerine seksi jartiyar modeli dövmem oldu :)
Bende isterim amaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söz tam bitsin atarım sana özelden acısından yarım kaldı daha bizim çeteye de atamadım bekliyorlar:))) ama ben şimdiden memnunum en azından o kesi izi yerine seksi jartiyar modeli dövmem oldu :)
Slm canım bende 3 hafta önce oldum karın germe ameliyatı fakat çok ödem var ve seroma oldumderi altinda sıvı birikmesi. Doktorum olabilir dedi ama içim hiç rahat değil seninde çok odemin varmiydihoşgeldiniz ben karın germe ve lipo oldum çok uzun zamanda oldu ve her giyindiğim kıyafette iyiki olmuşum diyenlerdenim umarım sizde aynı memnuniyeti yaşarsınız geçmiş yazılarımda hep adım adım yazdım gelişmeleri zor süreç doktor araştırması başlık çok faydalı şimdi durgun biraz malum yaz ayları gezmelerden vakit bulamadık pek yazıp cevap vermelere resimleri var çok arkadaşımızın size fikir olur
Slm canım bende 3 hafta önce oldum karın germe ameliyatı fakat çok ödem var ve seroma oldumderi altinda sıvı birikmesi. Doktorum olabilir dedi ama içim hiç rahat değil seninde çok odemin varmiydi
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Bu gün benimde tam üç haftam doldu. Ben karın germe, göğüs küçültme- dikleşiyirme operasyonlarını yek seferde geçirdim. Bahsettiğin sorun sol göğsümde oldu ilk haftamda tıpkı senin gibi enjektörle biriken sıvı alındı. Takma kafanı buna normal şeyler bunlar. Biz iyileşmemiZe bakalım. Hem senin 7 aylık bebeğin varmış. Zor olmalı işin.Slm kızlar 3 hafta önce karın germe ameliyatı oldum doğum yaptım karnim berbat durumdaydi bebeğim var 7 aylık ama hala sisliklerim cok bide seroma olmusum enjektorle çektiler yinesisecek diye çok korkuyorum içinizde seroma olan varmı.
Ooooo... Jartiyer modeli demek Bak şimdi daha çok merak ettim Tamam canım,bitmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim
Bazen maalesef işe yaramıyor bunlar.. İlk iki doğumdan sonra aynen yaptım bu dediklerini.. 3. Üncü bebeğe 54 kilo ile hamile kaldım..36 beden pantalona krmer takıyordum.. Ama üçüncü hamilelik diğer ikisi gibi geçmedi.. 3 aylık hamilryken karın kaslarım yırtıldı kalan 6 ay boyunca karnım deforme oldu ( şükür anne kız ikimizde sağ salim çıktık bu işin içinden en önemliside bu :)) karnımdaji yırtıklar ne sen sor ne ben söyleyeyim.. Ne kadar koşsamda mekik çeksemde karın kadlarım yırtık olduğu için işe yaramadı :/
Tabiikide kilo aldım aman karnımı gerdireyim demiyceksin ama çaren yoksada hayata küsmek yerine bu işlemi yaptırmak daha sağlıklı.. Hayata küsün e etrafındakileride bıktırıosun.. Şimdide spor yapıorum , en azından sonuçları görüyorum :)
13 eylulde göğüs küçültme-dikleştirme ve karın germe operasyonlarını birlikte oldum ilk üç gün zor fakat ödemli olmama rağmen eskisinden çok çok iyi görünüyorlar.güzel omak kolay değil biraz zorluyo ama değer.
Sagolun ya gecmis olsun iyi teselli verdiniz bende 19 aralik olucam of ruyalarima giriyo vallaSlm arkadaslar bende karin germe ve meme toparlama olucam lutfen bursadan doktor tavsiyesi olan varmi mesela alper bayraktar nasil lutfen cevap yazin
Bazen maalesef işe yaramıyor bunlar.. İlk iki doğumdan sonra aynen yaptım bu dediklerini.. 3. Üncü bebeğe 54 kilo ile hamile kaldım..36 beden pantalona krmer takıyordum.. Ama üçüncü hamilelik diğer ikisi gibi geçmedi.. 3 aylık hamilryken karın kaslarım yırtıldı kalan 6 ay boyunca karnım deforme oldu ( şükür anne kız ikimizde sağ salim çıktık bu işin içinden en önemliside bu :)) karnımdaji yırtıklar ne sen sor ne ben söyleyeyim.. Ne kadar koşsamda mekik çeksemde karın kadlarım yırtık olduğu için işe yaramadı :/
Tabiikide kilo aldım aman karnımı gerdireyim demiyceksin ama çaren yoksada hayata küsmek yerine bu işlemi yaptırmak daha sağlıklı.. Hayata küsün e etrafındakileride bıktırıosun.. Şimdide spor yapıorum , en azından sonuçları görüyorum :)