- 31 Aralık 2008
- 103
- 0
Meryycim senin yazını okuyunca gerçekten içim bi rahatladı. Çok iyi geldi yazdıkların. Benim daha 9 gün oldu ameliyat olalı, karnım taş gibi ve çok şiş sanki hiç düzelmicekmiş gibi geliyor. Ben aynı anda liposuction de oldum. Canım senin de karnın ilk zamanlarda sert ve şiş miydi? Eğer öyleyse ne zaman düzelmeye başladı? Kendim karnım da ödem olduğunu anlarmıyım? Cevapların bana çok yardımcı olacak şimdi den çok teşekkür ederim a.s.
merhaba merry bende ameliyat olalı bugün tam 5 ay oldu ama hala sanki biraz şişliğim var 2 ay sonra bi düzeltme ameliyatı olmam gerkiyo senin şişliklerin tamamen nezaman indi ameliyat olmak isteyen arkadaşlar bence hiç düşünmesin ve korkmasın şimdi olsa tekrar olurum çok güzel sonuçlar veren bi ameliyat ama sabır gereken bi ameliyat
canım arkadaşım vermiş olduğun bilgi ve moral için çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
sevgili merry ne kadar güzel, ne kadar içten ve ne kadar net ifade etmişsin duygularını, yazını okuyunca çok rahatladım ve çok hjoşuma gitti.
lütfen arada ugra buralara :))
meryy ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarını mesaj atarsan sevinirim
Aaaaa Meryy öyle bir imkanın varsa bana da resimlerini yollarsan çok mutlu olurum opuyorumnanaktan
merhaba merry bende ameliyat olalı bugün tam 5 ay oldu ama hala sanki biraz şişliğim var 2 ay sonra bi düzeltme ameliyatı olmam gerkiyo senin şişliklerin tamamen nezaman indi ameliyat olmak isteyen arkadaşlar bence hiç düşünmesin ve korkmasın şimdi olsa tekrar olurum çok güzel sonuçlar veren bi ameliyat ama sabır gereken bi ameliyat
çok geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim.ilk günlerde tabi şişlik vardı bazı yerlerde özellikle göbek deliğimin etrafında daha belirgindi.ben ödem olduğunu kendim anladım.şişlik olan yere hafif dokununca içi su dolu balon gibi sıvı oynuyordu içerde.aynen böyleydi.aradım doktorumu hemen gel dedi.şırıngayla çekti sıvıyı.birde size tavsiyem korsenin altına kalın iki tane bandaj koyduk ve korseyi her gün biraz daha sıkılaştırdık.bunun çok faydası oldu.diren yerlerinden yaklaşık 1 hafta daha sıvı aktı.hele birinde dışarıdaydım eve nasıl döndüğümü bilemedim pantolonum sırılsıklam olmuştu.aktıkça daha çabuk yapışmaya başladı deri ve rengi hızla düzeldi.lipo olan yerlerimde 6.aydan sonra yapıştı.elinle kendin sıvı olup olmadığını anlayabilirsin.zaten ağrı kalmamıştır sende.hissetmezsin bile.bu hissizlik yaklaşık 2 ay devam etti bende.
MERHABA ARKADAŞLAR uzun yamandır yokdum çalıştığım şirket yenibir oluşumiçinegirdi vegece11lerekadar çalışmak zorunda kaldık 8 kişilik bende dahil bir amele gurubu arkadaşla muhasebeden birkez daha nefret ettim bütünyük sırtında ama taktir eden yok malesef dün masa geldim çok özlemişim masamıda sizarkadaşlarımıda gelmediğim günlerden başladımbu güne kadar hepsini okudum yeniameliyat olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum paylaşımları için inanın anlattıklarınız o kadar etkili oluyorki evet benimameliyat sıram geldi biliyorum ama içimdeki korkuyu atamıyorum ben eşimi çok zor ikna ettim hatta tam ikna bile denemez bu konuda teksin seni böyle bir tehlikenin için de güle oynaya gönderemem istiyorsan gider ameliyatını olur gelirsin dedi şimdi benim çok istediğim bir operasyon bu çünkü halım içler acısı ama birtarafdan da ya kötü olursa bu seferde ben sana demedimmiler başlayacak neyapacağımı bilmiyorum bir taraf da dr haber bekliyor ne zaman istersen gel dedi diğer taraf da neyle karşılaşacağımın belirsizliği pskolojik olarak dipteyim arkadaşlar
Bana ağır kaldırma filan demedi ama bende demek ki ondan şişiyorum. Kızım var 3 yaşında geçen gece koltukta uyudu onu kucağıma alıp yerine yatırdım, ev işlerin hepsi bende yorgunluk yapıyor yani bu şişliği?!?! Canım Mismarla en yakın zamanda sdn doktora gideceksin ben bu ayın 30 da gideceğim bir daha doktoruna sorup bizi de bilgilendirirsen sevinirim.
MERHABA ARKADAŞLAR uzun yamandır yokdum çalıştığım şirket yenibir oluşumiçinegirdi vegece11lerekadar çalışmak zorunda kaldık 8 kişilik bende dahil bir amele gurubu arkadaşla muhasebeden birkez daha nefret ettim bütünyük sırtında ama taktir eden yok malesef dün masa geldim çok özlemişim masamıda sizarkadaşlarımıda gelmediğim günlerden başladımbu güne kadar hepsini okudum yeniameliyat olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum paylaşımları için inanın anlattıklarınız o kadar etkili oluyorki evet benimameliyat sıram geldi biliyorum ama içimdeki korkuyu atamıyorum ben eşimi çok zor ikna ettim hatta tam ikna bile denemez bu konuda teksin seni böyle bir tehlikenin için de güle oynaya gönderemem istiyorsan gider ameliyatını olur gelirsin dedi şimdi benim çok istediğim bir operasyon bu çünkü halım içler acısı ama birtarafdan da ya kötü olursa bu seferde ben sana demedimmiler başlayacak neyapacağımı bilmiyorum bir taraf da dr haber bekliyor ne zaman istersen gel dedi diğer taraf da neyle karşılaşacağımın belirsizliği pskolojik olarak dipteyim arkadaşlar
sevgili boddy
doktora gittim ve şişlikleri sordum, 2 ay sürer onlar dedi, ama artarsa bu kendini yormandan, ağır kaldırmandan ve sigara içmenden kaynaklanırmış... en tehlikeli yürüyüş alışveriş merkezi yürüyüşleri dedi. yani biraz yürüyüp magazaya girmek sonra devam etmek gibi..
toz aldıgımı söyledim onuda uygun bulmadı, bol dinlenerek geçireceksin bu dönemi dedi.
ama düz yolda yürüyüşleri tavsiye etti. sigara içenlere de duyuruyorum arkadaşlar, sigara içiyorum dediğimde sakınn diye bi ses çıkardı.. 1 ay daha en azından sigara yasak dedi.. o kadar eziyet cektiğimi içersem, dikişlerimin düzgün kaynamayacağını, yara iyileşmesinin gecikeceğini söyledi. bu arada benim dikişlerde alındı, yine şırıngayla kontrol etti ödem varmı diye.. cok acıdı ya ..
sevgili mismarla bu söylediklerine ilaveten dıorumki sakın sigara içmeyin.4. haftanın içerisindeyim weeeeee dikişlerimin azda olsa bir kısmında açılma war.hafif bir akıntıda farkettım ne şanstırkii doktorumda yurt dışında.offffff neden herşey benım başıma gelıo.artık geçio herşey derken bu açılma çokkk canımı sıktı.yarın gelecek dr en kısa srede gitmeliyim bakalım şans dileyin arkadaşlar çok ihtiyacım warrmafoldumben
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun, inşallah pansumanla geçer gider birşeydir.sevgili mismarla bu söylediklerine ilaveten dıorumki sakın sigara içmeyin.4. haftanın içerisindeyim weeeeee dikişlerimin azda olsa bir kısmında açılma war.hafif bir akıntıda farkettım ne şanstırkii doktorumda yurt dışında.offffff neden herşey benım başıma gelıo.artık geçio herşey derken bu açılma çokkk canımı sıktı.yarın gelecek dr en kısa srede gitmeliyim bakalım şans dileyin arkadaşlar çok ihtiyacım warrmafoldumben
çok üzüldüm( geçmiş olsun...ağırmı kaldırdın yoksa.?
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun, inşallah pansumanla geçer gider birşeydir.
sevgili boddy
doktora gittim ve şişlikleri sordum, 2 ay sürer onlar dedi, ama artarsa bu kendini yormandan, ağır kaldırmandan ve sigara içmenden kaynaklanırmış... en tehlikeli yürüyüş alışveriş merkezi yürüyüşleri dedi. yani biraz yürüyüp magazaya girmek sonra devam etmek gibi..
toz aldıgımı söyledim onuda uygun bulmadı, bol dinlenerek geçireceksin bu dönemi dedi.
ama düz yolda yürüyüşleri tavsiye etti. sigara içenlere de duyuruyorum arkadaşlar, sigara içiyorum dediğimde sakınn diye bi ses çıkardı.. 1 ay daha en azından sigara yasak dedi.. o kadar eziyet cektiğimi içersem, dikişlerimin düzgün kaynamayacağını, yara iyileşmesinin gecikeceğini söyledi. bu arada benim dikişlerde alındı, yine şırıngayla kontrol etti ödem varmı diye.. cok acıdı ya ..