Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aynen cnm ben de azıcık hareket edince şişiyor karnım
zaten dr söylemişti ağır kaldırma die. kaldırmıyorum ama dün toz aldım biraz, bide çamaşır serdim hepsi bu...
ama hemen şişti karnım

Bana ağır kaldırma filan demedi ama bende demek ki ondan şişiyorum. Kızım var 3 yaşında geçen gece koltukta uyudu onu kucağıma alıp yerine yatırdım, ev işlerin hepsi bende yorgunluk yapıyor yani bu şişliği?!?! Canım Mismarla en yakın zamanda sdn doktora gideceksin ben bu ayın 30 da gideceğim bir daha doktoruna sorup bizi de bilgilendirirsen sevinirim.

evet cnm bunu duyduğuma nasıl sevındım bılsen yani şu karıncalanma hissine bi tek bana oluyo sanıodum.evdekilere bile gına geldi ellemeyın dokunmayın die die.benım bır tek o kaldı ağrım sancım yok şükür göbeğinin rengine gelınce bence normal benımkıde bu sıvı gelmesınden önce öyleydi şimdi kenarları sarı duruyo.inş bu sıvıda bıterde rahat bı nefes alırım vereliniortak

Merhaba güzeller...yazmıyorum ama arada bir bakıyorum yazdıklarınıza..yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.bu ödem konusu benimde sorunumdu.5. gün şırınga ile çekti doktorum.ardından tekrar oldu fakat ilk gelen sıvı daha fazlaydı.sanırım evde yapılacaklar biraz yoruyor.ucundan kıyısından derken yoruyoruz kendimizi.ben mesela evi paspaslamıştım.kızım 1 yaşındaydı yeni yürüyordu ama arada yerlere yattıkça ben heryere dezenfektan dökme hayali kuruyordum:)))
biraz sabır birazda tembellik istiyor bu operasyon.geniş olun biraz yoluna giriyor.sonrada başlıyorsunuz incelemeye.azda şurdan gitseydi gibi düşünmeye.fakat ben önce kendimi sonra abdominoplasti olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.büyük cesaret ve sabır işi ama sonuç mükemmel...ben o kadar mutluyumki 7 ay oldu hala her sabah uyandığımda önce karnıma bakıyorum sonra acaba bugün ne giysem diye düşünüyorum.bir itirafta daha bulunayım ciddi anlamda güven duygusu kazandırıyor.ben biraz detaycıyım...ama her konuda.bu operasyonla kendimi sevmeye yeniden başladım çünkü ikinci doğumdan sonra kocaman bir karın ve sarkmış bir mideyle gezmekten nefret eder durumdaydım.üzülüyordum ağlıyordum zaman zaman tüm kıyafetlerimi çöpe atmak istiyordum.yakışmıyordu çünkü.
isteyen soran herkese tavsiye ediyorum.yaşam kaliteniz artsın istiyorsanız önce vücudunuzla başlamalısınız işe.
hepinizi seviyorum...kocaman öpüyorum.sevgiler...(yazmaya devam edicem çünkü ben bu yazdıklarımı ameliyattan önce birileri belki düşüncelerini belirtmiştir diye çok araştırdım ama bulamadım.tüm sorularınıza açık gönüllülükle ve samimi vee doğru bir şekilde cevap vermeye hazırım.)

Son düzenleme:
Meryycim senin yazını okuyunca gerçekten içim bi rahatladı. Çok iyi geldi yazdıkların. Benim daha 9 gün oldu ameliyat olalı, karnım taş gibi ve çok şiş sanki hiç düzelmicekmiş gibi geliyor. Ben aynı anda liposuction de oldum. Canım senin de karnın ilk zamanlarda sert ve şiş miydi? Eğer öyleyse ne zaman düzelmeye başladı? Kendim karnım da ödem olduğunu anlarmıyım? Cevapların bana çok yardımcı olacak şimdi den çok teşekkür ederim a.s.

ah meryy hoş geldin uzun zamandır yoktun yazdıkların gerçektnde içimi rahatlatıyor darısı benim başıma

Merry, canım eğer resim atarsan ben de istiyorum, atarsan çok sevinirim, sonucun umduğun gibi olmasına çok seviniyorum ve umutlarım artıyor, darısı bize, benim de çok yaklaştı şimdilerde tek endişem evde bensiz işler karışcakmı, çocuklar ne olcak, bebişi emzirirken zorlancakmıyım, ameliyat olan tüm arkadaşlar sonrasında bu gibi konularda ne kadar süreyle zorlandınız, mesela sezeryandan sonra da bir müddet iş yapamadım ama onda bi şey olur diye korkmuyordum, bunda korkuyorum.

merhaba meryy.inan sanki seni tanıyor gibiyim.forumu okurken senin yaşadıklarını kendimle çok bağdaştırıyordum.bu forumu bulmadan önce sanki bi tek bu durumu ben yaşıyorum gibi geliyordu.daha sonra yalnız olmadığımı anladım,cesaretlendim.çünkü istediğim şey hayal gibi geliyordu nasıl olur bu ameliyat diye düşünüp duruyordum.şimdi kararım kesin.kızım 6 aylık oldu .1 senemiz dolduğunda dr görüşmelerine başlıycam.çünkü böyle yaşamak zor geliyor.sürekli ne giysemde karnım kamufle etsem diye düşünüp durmak istemiyorum.özgüvenimi geri kaznmak istiyorum.bu nedenle paylaşımlarınız bizler için çok önemli.bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürler.a.s.

deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara çokkkk teşekkürlera.s.

boddy cim tabiki ağır kaldırmaman gerekiyor...
kuzum sanırım senin ödemin ondandır.
ben yine de sorarım ama zaten söyledi bana bunu ..

aynen cnm ben de azıcık hareket edince şişiyor karnım
zaten dr söylemişti ağır kaldırma die. kaldırmıyorum ama dün toz aldım biraz, bide çamaşır serdim hepsi bu...
ama hemen şişti karnım

geçmiş olsun canım, inşallah kısa zamanda iyileşiriz, öyle işte, bende ağır kaldırmıyorum, hep üstün körü temizlik yapıyorum, çamaşır derdi, yemeği hazır felan arada çorba salata ile geçiştiriyoruz, napalım hiç bişey yapmadan olmuyor, istirahat et dedi doktor inmesi için, sende baktın şişti boşver işleri dinlen, canımızdan kıymetli deil ki, yata yata iyileşcez benim anladığım akannehirakannehirakannehir

canım arkadaşım moral ve bilgi verdiğin için bizde sana teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sevgili merry ne kadar güzel, ne kadar içten ve ne kadar net ifade etmişsin duygularını, yazını okuyunca çok rahatladım ve çok hjoşuma gitti.
lütfen arada ugra buralara :))

merry tek düşündüğüm birşey var,oda iz,gerçekten çokmu kötü izler,benı parası sızısı düşündürmuyor,

canım arkadaşım vermiş olduğun bilgi ve moral için çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

cnm dualrim sneinle olacakn sakin vaz gecme olur mu benim daha 3 ayim var ama vazgecmeyi dusunmek bile istemiyorum bu kadar yaklasmi8sken donmek olmaz her sey guzel olacvakk insallah cok kolay gececek korktugumua deymez insaalah

merhaba merry bende ameliyat olalı bugün tam 5 ay oldu ama hala sanki biraz şişliğim var 2 ay sonra bi düzeltme ameliyatı olmam gerkiyo senin şişliklerin tamamen nezaman indi ameliyat olmak isteyen arkadaşlar bence hiç düşünmesin ve korkmasın şimdi olsa tekrar olurum çok güzel sonuçlar veren bi ameliyat ama sabır gereken bi ameliyat

Merhaba ayperme neden acaba düzeltme ameliyatı olman gerekiyor? Ben 10 gün önce ameliyat oldum İzmir de Ahmet Seyhana oldum sen kime oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…