- 10 Temmuz 2008
- 85
- 0
- 51
canım aramızda 1 hafta var ben 1 ekimde oldum, yani 2 hafta geçti daha
ama bana korseyi kesinlikle ne gece ne gündüz çıkarmam gerektiğini söyledi
aksi halde zaten ödem yapıyormuş, dr un ne der bilmiyorum ama sana tavsiyem korseni çıkarmaman.
ban sadece banyo yaparken çıkar dedi, öyle hergün falanda değil, yoksa sürekli sıvı çekeriz şırıngayla dedi, o kadar gözüm korktu ki o acılara ragmen gece gündüz çıkarmıyorum, daha daha 4 hafta da takıcam gece gündüz, sonra 4 hafta gece takmam gerekecekmiş
ne derse yapıyorum, bitek sigara hariç... 2 hafta ağzıma koymadım ama 2 gündür sigara içiyorum ya tutamadım kendimi... sizler ne yapıyorsunuz?
içme demişti onun da tehlikesi var diye...
merhaba cnm.bugun doktorumla konustum sıvını azaldıgını soyledım vede yumusama basladı.bana yanlızca yatarken korseye gerek yok dedı oda bu hafta ılk ıkı hafta çıkarttırmadı.bende 6 hafta kullanıcam ama gece çıkartıyorum.ne bılım arkadasım her dr başka bişi soyluyor.göğüs kafesımı çok sıktığı için zaman zaman üstten açıyorum. ozamanda ödem yukarı çıkıyor dahada kötü oluyorum artık çok sıkıldım korseden .sıgaraya gelınce bende bır haftadır içiyorum.ne olur bılmıyorum
sen şanslısın çiğdemcim
ben en az 6 hafta gece gündüz kullanıcam, sonrada 4 hafta sadece geceleri kullanıcam...
2.5 ay demek bu, ben daha şimdiden sızlanmaya başladım.. daha önümde o kaaaa çok gün ve gece var ki... sen dikişlerini aldırdınmı cnm bu arada ben bu çarş gidicem sanırım alacaklar.
offff pencereden seyretmek cok zor akıp giden hayatı.. allah daha büyük dert vermesin tabiki, bu kadarına da isyan edersek... kaldı ki keyfi bi ameliyat geçirdik hepimiz,
sigara olayı kafamı çok kurcalıyordu, ama herkes benim gibi demek 15 gün içmemiş. sonra aynı hızda devam :)
arkadaslar..siz hangi araliklarla kontrole gidiyosunuz?? ben yurtdisindan gelip ankarada olucam ameliyatimi ve sadece bir hafta kalcam..doktor 1 hafta yeterli olur dedi..ama sonradan kontrollerim nasil yapilcak hic bilmiyorum..estetik oldugu icin burada saglik sigortasi yurtdisinda yapilan ameliyatlarin kontrollerini üstlenmiyo..sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra geldi bu benim aklima..kontrollere hangi araliklarla gittiginizi yazarsaniz sevinirim..
İyi Akşamlar arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim karnım ( midem değil ) ameliyat olmamışken bile bu kadar şiş değildi. Sanki hiç inmicekmiş gibi geliyor, sizlerinde böyle mi ya da böyle olmuş muydu? Böyle gördükçe karnımı moralim iyice bozuluyor.
sanirim suan op da misil misil uyuyosundur :)) dualarim seninle insallah ennn güzel sonuclara sahip olursun
cnm senın karnın normalde nasıldı bılemıorum ama benım şiş oldugu halde ınanılmaz fark war.ama benı karnım çok buyuktu ve sarkıktı:bbo:şimdiyse yer yer dümdüz :teytey:ama alt kısmında şişlik war.inecek merak etme hepimize sabır diliyorum.kaydirigubbakcemile5
benimde göbek deliğimin üst kısmında şişlik var, insan sinir oluyor ama, ne yapcan, sabır işte, ne zaman geçiyormuş bu şişlik ? ödem mi, iltihap mı? altı gün oldu geçmedi, yarın doktora sorucam.
evet cnm ya keşke içmesek ama bütün gün evde sıyırmak üzereyimÇok üzgünüm çoook.ben bir çok doktorun sitesinden takip ediyorum hemen hepsi 3 ila 4 hafta yeter dıo korse için .sana çok uzun zaman wermışler.hele sırt üst yattığın için sıvının yanlara doğru hareketi lazım onun için gerek yok dedi.benım alınacak dikişim yok eriyen dikiş yapmış bana artı zaten kuruyanlar elime gelio artık yani kendi kendine dökülüyo.benım dr yurt dışında şu anda.peşembe günü bende kontrole gideceğim.bakalım neler olacak.şu göbeğim bi iyileşşe .bide karnımda iğne batması gibi bişiler hissediyorum. hani ayağın uyuşurda sonasında karıncalanma hissedersin ya onun gibi bişi.sendede oluyormu merak ettim tatlım.kaydirigubbakcemile5
Benim de 9 gün oldu ama hala baya bir şişim ve karnım taş gibi sanki karnım bana ait değilmiş gibi geliyor. Acaba ben mi sonuç almak için acele ediyorum olması gereken bu mu diye düşünüyorum?! Mesela bugün dünden daha şişim :sinifsinif:
arkadaslar..siz hangi araliklarla kontrole gidiyosunuz?? ben yurtdisindan gelip ankarada olucam ameliyatimi ve sadece bir hafta kalcam..doktor 1 hafta yeterli olur dedi..ama sonradan kontrollerim nasil yapilcak hic bilmiyorum..estetik oldugu icin burada saglik sigortasi yurtdisinda yapilan ameliyatlarin kontrollerini üstlenmiyo..sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra geldi bu benim aklima..kontrollere hangi araliklarla gittiginizi yazarsaniz sevinirim..
İyi Akşamlar arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim karnım ( midem değil ) ameliyat olmamışken bile bu kadar şiş değildi. Sanki hiç inmicekmiş gibi geliyor, sizlerinde böyle mi ya da böyle olmuş muydu? Böyle gördükçe karnımı moralim iyice bozuluyor.
mısmarlabazı duzenlemeler yapmaya calıstım lutfen tekrar mesaj atmayı dene eger fotografların varsa öncesi ve sonrası onlarıda gönder
2 gündür benim de çok şiş duruyor boddy cim...
benim de 2 gündür keyfim kaçtı acaba ödemmi oldum diyorum ...
yada belki yordum kendimi bu ara ondan olmuştur
bilmiyorum çarşamba ögrenicezz bakalım
hareket edince şişmeye başlıyor bacaklarım, bunu sen söyleyince hatırladım şimdi ama otur otur bütün gün evde patlaycam :bbo: akannehirakannehir evin işlerini yapacak insan nerde lüks bana :gitme: