Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba cnm.bugun doktorumla konustum sıvını azaldıgını soyledım vede yumusama basladı.bana yanlızca yatarken korseye gerek yok dedı oda bu hafta ılk ıkı hafta çıkarttırmadı.bende 6 hafta kullanıcam ama gece çıkartıyorum.ne bılım arkadasım her dr başka bişi soyluyor.göğüs kafesımı çok sıktığı için zaman zaman üstten açıyorum. ozamanda ödem yukarı çıkıyor dahada kötü oluyorum artık çok sıkıldım korseden .sıgaraya gelınce bende bır haftadır içiyorum.ne olur bılmıyorum

sen şanslısın çiğdemcim
ben en az 6 hafta gece gündüz kullanıcam, sonrada 4 hafta sadece geceleri kullanıcam...
2.5 ay demek bu, ben daha şimdiden sızlanmaya başladım.. daha önümde o kaaaa çok gün ve gece var ki... sen dikişlerini aldırdınmı cnm bu arada ben bu çarş gidicem sanırım alacaklar.
offff pencereden seyretmek cok zor akıp giden hayatı.. allah daha büyük dert vermesin tabiki, bu kadarına da isyan edersek... kaldı ki keyfi bi ameliyat geçirdik hepimiz,
sigara olayı kafamı çok kurcalıyordu, ama herkes benim gibi demek 15 gün içmemiş. sonra aynı hızda devam :)

evet cnm ya keşke içmesek ama bütün gün evde sıyırmak üzereyimÇok üzgünüm çoook.ben bir çok doktorun sitesinden takip ediyorum hemen hepsi 3 ila 4 hafta yeter dıo korse için .sana çok uzun zaman wermışler.hele sırt üst yattığın için sıvının yanlara doğru hareketi lazım onun için gerek yok dedi.benım alınacak dikişim yok eriyen dikiş yapmış bana artı zaten kuruyanlar elime gelio artık yani kendi kendine dökülüyo.benım dr yurt dışında şu anda.peşembe günü bende kontrole gideceğim.bakalım neler olacak.şu göbeğim bi iyileşşe .bide karnımda iğne batması gibi bişiler hissediyorum. hani ayağın uyuşurda sonasında karıncalanma hissedersin ya onun gibi bişi.sendede oluyormu merak ettim tatlım.kaydirigubbakcemile5

arkadaslar..siz hangi araliklarla kontrole gidiyosunuz?? ben yurtdisindan gelip ankarada olucam ameliyatimi ve sadece bir hafta kalcam..doktor 1 hafta yeterli olur dedi..ama sonradan kontrollerim nasil yapilcak hic bilmiyorum..estetik oldugu icin burada saglik sigortasi yurtdisinda yapilan ameliyatlarin kontrollerini üstlenmiyo..sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra geldi bu benim aklima..kontrollere hangi araliklarla gittiginizi yazarsaniz sevinirim..

İyi Akşamlar arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim karnım ( midem değil ) ameliyat olmamışken bile bu kadar şiş değildi. Sanki hiç inmicekmiş gibi geliyor, sizlerinde böyle mi ya da böyle olmuş muydu? Böyle gördükçe karnımı moralim iyice bozuluyor.

Arkadaşım ben bu ayın 9 ameliyat oldum ve 1 hafta sonra ilk kontrolüme gittim şimdi 15 gün sonra dikişlerim alınacak onun için gideceğim bir daha ne zaman gideceğim o zaman belli olacak. Moralini bozmak istemem ama 1 hafta sana yetmez sonuçta iyileşme süresi çok daha uzun. Yani döndüğün zamanda bir doktora görünmen gerekecektir bence.

cnm senın karnın normalde nasıldı bılemıorum ama benım şiş oldugu halde ınanılmaz fark war.ama benı karnım çok buyuktu ve sarkıktı:bbo:şimdiyse yer yer dümdüz :teytey:ama alt kısmında şişlik war.inecek merak etme hepimize sabır diliyorum.kaydirigubbakcemile5

Benim karnım da hiç çatlak yoktu ama 5 aylık hamile gibi şişti. Üst taraftaki o şişlik gitti ama alt tarafı karnımın hiç şiş olmadığı gibi şiş şuanda. Dediğin gibi ALLAH hepimize sabır versin.

benimde göbek deliğimin üst kısmında şişlik var, insan sinir oluyor ama, ne yapcan, sabır işte, ne zaman geçiyormuş bu şişlik ? ödem mi, iltihap mı? altı gün oldu geçmedi, yarın doktora sorucam.

Son düzenleme:
mısmarlabazı duzenlemeler yapmaya calıstım lutfen tekrar mesaj atmayı dene eger fotografların varsa öncesi ve sonrası onlarıda gönder

Benim de 9 gün oldu ama hala baya bir şişim ve karnım taş gibi sanki karnım bana ait değilmiş gibi geliyor. Acaba ben mi sonuç almak için acele ediyorum olması gereken bu mu diye düşünüyorum?! Mesela bugün dünden daha şişim :sinifsinif:

amma zor iyileşiyoruz cnm yaa, walla anlamadım ben bu işi. benim göbek deliği de gittikçe dikişleri eridi ama rendi bordoya döndü acaba rengi açılacakmı ?
benim karnımda da aniden giren sancılar oluyor, birde senin tarif ettiğin gibi karıncalanmalar ben de var
demekki normal bunlar.

canım geçmiş olsun, napalım sabır işte, bende haftasonu tuzlu peynir, zeytin, biraz çerez, az pizza yedim tabi tuzlu şeyler birden vücudum şişti, idrarada az çıkıyorum iki gündür, halbuki ameliyat sonrasında iki gün tuvalete gitmekten bitkin düşmüştüm, yarın bitki çayına başlıycam, karışık ne bulursam içiçem, sende iç bişiler yeşil çay, karışık form çayı felan ödem atmak için. ayrıca maydonoz alıp altı dal kaynatıp içmeli

arkadaşım ben 1 ekimde ameliyat oldum ve hala haftada 1 kontrole gidiyorum..

2 gündür benim de çok şiş duruyor boddy cim...
benim de 2 gündür keyfim kaçtı acaba ödemmi oldum diyorum ...
yada belki yordum kendimi bu ara ondan olmuştur
bilmiyorum çarşamba ögrenicezz bakalım

2 gündür benim de çok şiş duruyor boddy cim...
benim de 2 gündür keyfim kaçtı acaba ödemmi oldum diyorum ...
yada belki yordum kendimi bu ara ondan olmuştur
bilmiyorum çarşamba ögrenicezz bakalım

hareket edince şişmeye başlıyor bacaklarım, bunu sen söyleyince hatırladım şimdi ama otur otur bütün gün evde patlaycam :bbo: akannehirakannehir evin işlerini yapacak insan nerde lüks bana :gitme:

hareket edince şişmeye başlıyor bacaklarım, bunu sen söyleyince hatırladım şimdi ama otur otur bütün gün evde patlaycam :bbo: akannehirakannehir evin işlerini yapacak insan nerde lüks bana :gitme:

aynen cnm ben de azıcık hareket edince şişiyor karnım
zaten dr söylemişti ağır kaldırma die. kaldırmıyorum ama dün toz aldım biraz, bide çamaşır serdim hepsi bu...
ama hemen şişti karnım

cevaplaniriz icin tesekkür ederim kizlar..a.s.ben ankarada nebil bozdogana olcam ameliyatimi..umarim hersey yolunda gider..buralari okudukca bi cesaretleniyorum, bi vazgeciyorum...kafamçokkarıştı biletimi aldim..1 aralik gelsede vazgecmeden gitsem..zor olcak ama napalim..bende ayrica meme kücültmede olcak..tek takildigim konu kontroller..hayirlisi artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…