Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

mısmarla cevabın ıcın cook tesekkur ederım fatıh zor a nasıl ulasabılırım benım lıpo ve karın germe olacak tahmınen ne kadara mal olur

arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2:[/

bi de şöyle düşün arkadaşım bende ankaradanım ve lipo oldum, sende dr araştıırmasındasın, belki bana amlytmla, doktorumla,fıyatıyla ilgili soru yöneltirsin ve bende cevaplarım senin işini az da olsa kolaylaştırmazmı?.... sevgiler....

arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2:[/

bi de şöyle düşün arkadaşım bende ankaradanım ve lipo oldum, sende dr araştıırmasındasın, belki bana amlytmla, doktorumla,fıyatıyla ilgili soru yöneltirsin ve bende cevaplarım senin işini az da olsa kolaylaştırmazmı?.... sevgiler....

kizalr bi sey itiraf edeyim bendim de kafam karisiti lipo mini karin germe ben kapora odedim ve iki ay sonra ameliyat olacam tamkarin germe ve lipo olacak ve daha kosuacaz hocamla gouslerimi diklestirp azcik buyutecek ameliyat olanlara cok gecmis olsun benim ameliyatima benzer birileri varsa bana yazarsa cokk sevinirim inanlimaz ihtiyacim var a.s.

selam kizlara.s.

bende burayi cok uzun zamandir takip ediyorum. karin germe ve gögüs kücültmeyle ilgili bütün sayfalari ve yazilari teker teker okudumkafamçokkarıştı sonunda ameliyat ve doktorum konusunda kararimi verdim. 2 aralikta kismetse dr. nebil beyde kombine ameliyat oluyorum. buraya tecrübelerini yazan herkese tesekkür ederim. sizlerin sayesinde kararim kesinlesti ve senelerdir yapmak istedigim sey icin cesaretimi topladim..
kombine ameliyat gecirmis kisiler tecrübelerini yazarlarsa sevinirim..aslinda bende ayri bi forum acilsa daha iyi olur, ama simdilik böyle deneyelim bakalim..
yurtdisinda yasadigim icin doktorumla birebir görüsme imkanim olmadi..ama mail araciligiyla ulastigim ve irtibat kurdurum doktorlardan kendime en yakin hissettigim ve güven duydugum kisi dr. nebil bozdogan oldu..biletimi yarin aliyorum..bana bol sanslar dileyin..ameliyattan sonra yasadiklarimi buraya detayli bi sekilde yazarim
cok heyecanliyim ve umarim hersey yolunda gider..ameliyattan sonra 1 hafta kalacagim ankara´da..evde 2 cocuk beni bekliyo olacak..umarim 1 hafta icinde kendimi birazda olsa toparlamis olurum..bu günlerde ameliyat olacak arkadaslara bol sanslar diliyorum..

ebruli cnm simdiden gecmis olsun benim dualarim seninle olacak ben de kapora verdim ama tam gunume karar veremiyorum aralik sonu ve ya subat sonu ikisinden biri karin germe ile gous diklestirme olacam yakup avsara cnm sen her ihtimal benden once olacan bizi de bilgilendir senin ameliyatin nerdeyse benimle ayni ins cok cok guzel ve kolay gecer ve mutlu oluruz yaza bikiniler bizi bekliyo ayy dusuk belli pantalonlarr heyecanlandim benn :Saruboceq:

geçmiş olsun cnm .benide korkuttun bende şimdi doktora gidiyorum .inş banada yapmaslar öyle bişi:sinifsinif: bide sende benim gibi karın germe oldun sanırım .göbek deliğin ne durumda pansuman falan gerekıomu.benım sureklı dısarı akan bı sıvı war.oyüzden gıdıyorum doktora .inş normaldir bu akıntı .ufffffff geçsin artık tüm bunlarbilmiyorumkismile

canım merak ettim yaptılarmı sana da ?
ama o rutin bir kontrolmüş
eger ödem olursa o sıvıyı çekmeleri gerekiyormuş
canım ben de tam abdominaplasti oldum evet. kontrollerim haftada 1 e düştü. göbeğim iyi durumda yalnız bu hasta ziyaretlerinde gelenlerle çok güldüm ben... göbeğimin içinden ilginç hareketler hissediyorum, bi de bugünkü pansumanda azıcık kan gelmiş gibiydi. içtenmi yoksa dikişten mi anlamadım ama gitmedim göstermeye.. artık oraya gidince neyle burun buruna geleceğimi bilmiyorum. dr um gelişmelerin güzel oldugunu beklediğinden hızlı iyileştiğini beklenenin oldugunu söylüyor ... bu hızlıysa yavaşı nasıl bilmiyorum artık..
bel ağrılarım dinmiyor
ne zaman dik yürüyeceğiz merak ediyorum. bide korseyi çıkardıgımda banyo yaparken çok yoruluyorum ben
sanki aşağı çekiyor beni
offf çok sıkıldım çok, isyan da etmek istemiyorum ama bitsin artık:sinifsinif:

mısmarla cevabın ıcın cook tesekkur ederım fatıh zor a nasıl ulasabılırım benım lıpo ve karın germe olacak tahmınen ne kadara mal olur

canım sana en kısa zamanda gatanın telefonunu ve hocanın da telefonunu bulabilirim, ama bizzat gider görüşürsen çok daha iyi olur derim ben
estetik cerrahi birimi 2. katta, odalar ve poliklinikler aynı katta... hocalar ulaşılmaz değiller. senin orda beklediğin gören prof bile soruyor neden geldiğini. görmek istediğin hocayı söyleyince yönlendiriyorlar
ama tabi önce hemşirelere söylemen gerekiyor sanırım
bu konuda ayrıntılı konuşalım isterim. daha net ve sağlıklı bilgiler veririm o zaman
benim özel mesajım varmı bilmiyorum. ama deneyeyim bir sana ulaşmayı..

canım merak ettim yaptılarmı sana da ?
ama o rutin bir kontrolmüş
eger ödem olursa o sıvıyı çekmeleri gerekiyormuş
canım ben de tam abdominaplasti oldum evet. kontrollerim haftada 1 e düştü. göbeğim iyi durumda yalnız bu hasta ziyaretlerinde gelenlerle çok güldüm ben... göbeğimin içinden ilginç hareketler hissediyorum, bi de bugünkü pansumanda azıcık kan gelmiş gibiydi. içtenmi yoksa dikişten mi anlamadım ama gitmedim göstermeye.. artık oraya gidince neyle burun buruna geleceğimi bilmiyorum. dr um gelişmelerin güzel oldugunu beklediğinden hızlı iyileştiğini beklenenin oldugunu söylüyor ... bu hızlıysa yavaşı nasıl bilmiyorum artık..
bel ağrılarım dinmiyor
ne zaman dik yürüyeceğiz merak ediyorum. bide korseyi çıkardıgımda banyo yaparken çok yoruluyorum ben
sanki aşağı çekiyor beni
offf çok sıkıldım çok, isyan da etmek istemiyorum ama bitsin artık:sinifsinif:

yok cnm yapmadılar ama evet karnımın alt kısmındı sıvı bırkmesı war wede göbek delığimden dısarı sızıyor günde 5, 6 kez pansuman değistıroyorum.ama doktorum şırıngayla çekmeye gerek yok dedı oyle ols çekerdım dedı .ne olması gerektığını kurcalamadım açıkcası .şırınganın içime gırmesınden korktıgumdan tabikide.banada herseyın yolunda ve hızlı yol aldıgımı soylıyo bende senın gıbı bu huzlıysa dedım:)ama ben ılk gunden berı dık yuruyorum.müthiş sırt ağrıları çektim .dr yapılacak bişi yok dedi ama ben kendi yöntemlerımle hallettım. kas gevşetici kullandım çok şükür hemen etkisini gösterdi.bakalım sızıntıda gün geçtikçe azalıo vede karnım yumuşamaya başladı.iyi olacağız allahın izniyle.demekki daha geç iyileşen vede çok ağrı çeken warki dr bana çok iyisin diyor.buna sevınmekten başka çaremız yok.allah hepimize şifa wersinolumunekankayizsmile

sevgili mismarla bende ilk gnlerde karnımda garip hareketler hissttim hatta doğuramadığım bebek içerde çıkmaya çalısıo dıyordumkaydirigubbakcemile3 ama artık yok senınkıde ona benzer bişimi?

sevgili mismarla bende ilk gnlerde karnımda garip hareketler hissttim hatta doğuramadığım bebek içerde çıkmaya çalısıo dıyordumkaydirigubbakcemile3 ama artık yok senınkıde ona benzer bişimi?

evet canım yaaa
sanki bebeğin topuklarını dayar gibi bir his var içimde...
demekki geçecek
ben de kas gevşetici kullanabilirim demekki,,,
ben de çok bel ve sırt ağrısı cekiyorum çünkü
ben ilk başlarda çok eğik yürüyordum, sonra dr um biraz daha dik yürüyebilirsin dedi, şimdi azıcık daha dik yürüyorum ama tam dogrulamıyorum onun sebebi de belimdeki ağrılar..
tez zamanda iyileşelim cnm yaa :):lepi:

sevgili tuscany
özel mesaj ayarlarında problem mi var
ya msj almak istemiyorsun yada alamıyorsun
nasıl konuşcaz cnm ya ?

Merhaba arkadaşlar benim bugün ilk kontrolüm var dı her şey yolunda 15 gün sonra dikişlerim alınacak. Ayrıca bugün ilk banyo mu yapıp korsemi yıkadım. Ben sizler gibi tam karın germe olmadım ama mini olmama rağmen siz ne yaşıyorsanız bende aynılarını yaşıyorum bende sadece yeni göbek deliği yok. Ameliyattan sonra bugün ilk kez sokağa çıktım ve inanılmaz yoruldum hatta eve dönerken baya bir zorlandım yürümekte nedense bu şekilde evde yürümek sokakta yürümekten daha kolay. Ayrıca buradaki yazıları okumadan doktora giderken bende sanki karnımda bebek varmışta sol tarafına kafasını çıkmak istermiş gibi içerden bastırıyor hissi yaşadım. Sonra yazılarınızı okuyunca içim rahatladı demek herkes bu hissi yaşıyormuş diye. :nazar:

Bir de arkadaşlar doktorum bana bir şey söylemedi ama yazılarınızı okuyunca merak ettim sıvı birikmesi yani karnınızda ödem olduğu nasıl anlaşılıyor?? boshayallersmile

Bir de arkadaşlar doktorum bana bir şey söylemedi ama yazılarınızı okuyunca merak ettim sıvı birikmesi yani karnınızda ödem olduğu nasıl anlaşılıyor?? boshayallersmile
cnm sıvı bırıkmesını dr anladı karnımın alt kısmı çok serttı.heryer yumusadı ama orası kaldı.vede şiş duruyodu.göbek deliğindende sıvı gelıyordu.dr muayene esnasında karnıma bastırınca göbek delıgı sıvı doldu .evet burada sıvı bırıkmiş dedi ama zararı yok zaten bulmuş yolunu bu bitecek dedi.dediği gibide boşaldıkça şişlikler inmektekaydirigubbakcemile2.sabahları gayet iyiyim ama akşama doğru yumusayan yerler bıle taş gibi oluyor korse mahvedıyor benı bıras çıkarıp yatıyorum .bır iki saat sonra daha iyi oluyorum.bugun 3 haftam doldu .artık iyi olmak istıyorum .evde ipin ucu kaçtı nasıl toparlıycam bılmıyorum offf sıkıldım artıkohaoldumsmile

mısmarla yardımın için çok tesekkür mesaj göndermeni istiyorum ama nasıl olur onu bılmıyorum

sana mesaj atmayı denedim ama mesaj gönderemedim, acaba senin mesaj ayarlarınmı kapalı, b, kontrol et istersen cnm. özel mesaj almak istemiyorum falan diye işaretlediysen o yüzdenmi gönderemiyorum.. mail adreside veremiyoruz burdan sanırım...
nasıl yapsakfisfisfis

canım benim anlaşılmadı demekki ki , şırıngayla baktı var mı yok mu diye
çarşamba yine gidicem , işallah bi daha yapma z onu..
sanırım çarşamba dikişlerimi alacak, ara ara dikişler gördüm, estetik dikiş demişti ama onlar ne anlayamadım , ve sanırım onları alacak. umarım o da acımaz

cnm sıvı bırıkmesını dr anladı karnımın alt kısmı çok serttı.heryer yumusadı ama orası kaldı.vede şiş duruyodu.göbek deliğindende sıvı gelıyordu.dr muayene esnasında karnıma bastırınca göbek delıgı sıvı doldu .evet burada sıvı bırıkmiş dedi ama zararı yok zaten bulmuş yolunu bu bitecek dedi.dediği gibide boşaldıkça şişlikler inmektekaydirigubbakcemile2.sabahları gayet iyiyim ama akşama doğru yumusayan yerler bıle taş gibi oluyor korse mahvedıyor benı bıras çıkarıp yatıyorum .bır iki saat sonra daha iyi oluyorum.bugun 3 haftam doldu .artık iyi olmak istıyorum .evde ipin ucu kaçtı nasıl toparlıycam bılmıyorum offf sıkıldım artıkohaoldumsmile

canım aramızda 1 hafta var ben 1 ekimde oldum, yani 2 hafta geçti daha
ama bana korseyi kesinlikle ne gece ne gündüz çıkarmam gerektiğini söyledi
aksi halde zaten ödem yapıyormuş, dr un ne der bilmiyorum ama sana tavsiyem korseni çıkarmaman.
ban sadece banyo yaparken çıkar dedi, öyle hergün falanda değil, yoksa sürekli sıvı çekeriz şırıngayla dedi, o kadar gözüm korktu ki o acılara ragmen gece gündüz çıkarmıyorum, daha daha 4 hafta da takıcam gece gündüz, sonra 4 hafta gece takmam gerekecekmiş
ne derse yapıyorum, bitek sigara hariç... 2 hafta ağzıma koymadım ama 2 gündür sigara içiyorum ya tutamadım kendimi... sizler ne yapıyorsunuz?
içme demişti onun da tehlikesi var diye...:nazar:

X