Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2:[/
bi de şöyle düşün arkadaşım bende ankaradanım ve lipo oldum, sende dr araştıırmasındasın, belki bana amlytmla, doktorumla,fıyatıyla ilgili soru yöneltirsin ve bende cevaplarım senin işini az da olsa kolaylaştırmazmı?.... sevgiler....
arkadaşlar merhaba,
bi şey söylemek istiyorum bu forumda lipo, mini karın germe biraz birbirine karıştı.oysa başlık karın germe abdominoplasty ve bu konudaki deneyim ve araştırmaların paylaşıldığı yer diye düşünüyorum.şimdi bir kişinin ameliyat sonrası yaşadıklarını okuyorum sonradan bi bakıyorum ki lipo yaptırmış.boş yere kafamı karıştırmış ve vakit harcamış olduğumu düşünüyorum.:1no2:[/
bi de şöyle düşün arkadaşım bende ankaradanım ve lipo oldum, sende dr araştıırmasındasın, belki bana amlytmla, doktorumla,fıyatıyla ilgili soru yöneltirsin ve bende cevaplarım senin işini az da olsa kolaylaştırmazmı?.... sevgiler....
kizalr bi sey itiraf edeyim bendim de kafam karisiti lipo mini karin germe ben kapora odedim ve iki ay sonra ameliyat olacam tamkarin germe ve lipo olacak ve daha kosuacaz hocamla gouslerimi diklestirp azcik buyutecek ameliyat olanlara cok gecmis olsun benim ameliyatima benzer birileri varsa bana yazarsa cokk sevinirim inanlimaz ihtiyacim var a.s.
geçmiş olsun cnm .benide korkuttun bende şimdi doktora gidiyorum .inş banada yapmaslar öyle bişi:sinifsinif: bide sende benim gibi karın germe oldun sanırım .göbek deliğin ne durumda pansuman falan gerekıomu.benım sureklı dısarı akan bı sıvı war.oyüzden gıdıyorum doktora .inş normaldir bu akıntı .ufffffff geçsin artık tüm bunlarbilmiyorumkismile
mısmarla cevabın ıcın cook tesekkur ederım fatıh zor a nasıl ulasabılırım benım lıpo ve karın germe olacak tahmınen ne kadara mal olur
canım merak ettim yaptılarmı sana da ?
ama o rutin bir kontrolmüş
eger ödem olursa o sıvıyı çekmeleri gerekiyormuş
canım ben de tam abdominaplasti oldum evet. kontrollerim haftada 1 e düştü. göbeğim iyi durumda yalnız bu hasta ziyaretlerinde gelenlerle çok güldüm ben... göbeğimin içinden ilginç hareketler hissediyorum, bi de bugünkü pansumanda azıcık kan gelmiş gibiydi. içtenmi yoksa dikişten mi anlamadım ama gitmedim göstermeye.. artık oraya gidince neyle burun buruna geleceğimi bilmiyorum. dr um gelişmelerin güzel oldugunu beklediğinden hızlı iyileştiğini beklenenin oldugunu söylüyor ... bu hızlıysa yavaşı nasıl bilmiyorum artık..
bel ağrılarım dinmiyor
ne zaman dik yürüyeceğiz merak ediyorum. bide korseyi çıkardıgımda banyo yaparken çok yoruluyorum ben
sanki aşağı çekiyor beni
offf çok sıkıldım çok, isyan da etmek istemiyorum ama bitsin artık:sinifsinif:
sevgili mismarla bende ilk gnlerde karnımda garip hareketler hissttim hatta doğuramadığım bebek içerde çıkmaya çalısıo dıyordumkaydirigubbakcemile3 ama artık yok senınkıde ona benzer bişimi?
cnm sıvı bırıkmesını dr anladı karnımın alt kısmı çok serttı.heryer yumusadı ama orası kaldı.vede şiş duruyodu.göbek deliğindende sıvı gelıyordu.dr muayene esnasında karnıma bastırınca göbek delıgı sıvı doldu .evet burada sıvı bırıkmiş dedi ama zararı yok zaten bulmuş yolunu bu bitecek dedi.dediği gibide boşaldıkça şişlikler inmektekaydirigubbakcemile2.sabahları gayet iyiyim ama akşama doğru yumusayan yerler bıle taş gibi oluyor korse mahvedıyor benı bıras çıkarıp yatıyorum .bır iki saat sonra daha iyi oluyorum.bugun 3 haftam doldu .artık iyi olmak istıyorum .evde ipin ucu kaçtı nasıl toparlıycam bılmıyorum offf sıkıldım artıkohaoldumsmileBir de arkadaşlar doktorum bana bir şey söylemedi ama yazılarınızı okuyunca merak ettim sıvı birikmesi yani karnınızda ödem olduğu nasıl anlaşılıyor?? boshayallersmile
kızlar ya bu ıceride bebek kalması olayı benı cok guldurdu.
mısmarla yardımın için çok tesekkür mesaj göndermeni istiyorum ama nasıl olur onu bılmıyorum
Bir de arkadaşlar doktorum bana bir şey söylemedi ama yazılarınızı okuyunca merak ettim sıvı birikmesi yani karnınızda ödem olduğu nasıl anlaşılıyor?? boshayallersmile
cnm sıvı bırıkmesını dr anladı karnımın alt kısmı çok serttı.heryer yumusadı ama orası kaldı.vede şiş duruyodu.göbek deliğindende sıvı gelıyordu.dr muayene esnasında karnıma bastırınca göbek delıgı sıvı doldu .evet burada sıvı bırıkmiş dedi ama zararı yok zaten bulmuş yolunu bu bitecek dedi.dediği gibide boşaldıkça şişlikler inmektekaydirigubbakcemile2.sabahları gayet iyiyim ama akşama doğru yumusayan yerler bıle taş gibi oluyor korse mahvedıyor benı bıras çıkarıp yatıyorum .bır iki saat sonra daha iyi oluyorum.bugun 3 haftam doldu .artık iyi olmak istıyorum .evde ipin ucu kaçtı nasıl toparlıycam bılmıyorum offf sıkıldım artıkohaoldumsmile