teşekür ediyorum doktorumla internetten görüşüyorum parayı tamamladığımda hazirandan sonra geleceğimi söyledim gelmeden önce benden bazı tahliller istedi onları yaptırıyorum görüşürüz canımBol sanslar canim. Umarim her sey diledigin gibi olur. Tarih belli mi?
Sıkma canını çok hızlı düzeleceksin artık bak 3hafta bitti en zoru atlattın şimdi çok ödem var kendimi hatırlıyorumda gülüyorum belki bazı arkadaşlar hatırlar panik atak krizi geçirmiştim.zamanla izler düzelecek ödemler gidecek baslarda çok pişman olmuştum ama nezaman Dr öncesi ve sonrası resimleri gönderdi şok oldum şimdi daha önce yaptırmadığıma pişmanım şimdi sende üzülmeyi bırak ve biran önce düzelmeye bak yaz geliyor acele et daha salına salına gezeceksin güzelvücudunla.Kızlar bügün 12. Günüm Dr gittim banyo yap dedi eve geldim korseyi çıkartıp çıplak boy aynasına baktım durum korkunçkendi karnımdan korktum Ikiye bölünmüş insan gibi idim karnım sanki traşlanmış gibi eşim bende bakayım dedi kaçtım. Ne olacak kızlar karnım şiş sanki pek bir fark görmedim sade sarkan sezeryan yerim kesik boydan boya üffff moralim sıfır oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bügün 12. Günüm Dr gittim banyo yap dedi eve geldim korseyi çıkartıp çıplak boy aynasına baktım durum korkunçkendi karnımdan korktum Ikiye bölünmüş insan gibi idim karnım sanki traşlanmış gibi eşim bende bakayım dedi kaçtım. Ne olacak kızlar karnım şiş sanki pek bir fark görmedim sade sarkan sezeryan yerim kesik boydan boya üffff moralim sıfır oldu
Kızlar bügün 12. Günüm Dr gittim banyo yap dedi eve geldim korseyi çıkartıp çıplak boy aynasına baktım durum korkunçkendi karnımdan korktum Ikiye bölünmüş insan gibi idim karnım sanki traşlanmış gibi eşim bende bakayım dedi kaçtım. Ne olacak kızlar karnım şiş sanki pek bir fark görmedim sade sarkan sezeryan yerim kesik boydan boya üffff moralim sıfır oldu
Sıkma canını çok hızlı düzeleceksin artık bak 3hafta bitti en zoru atlattın şimdi çok ödem var kendimi hatırlıyorumda gülüyorum belki bazı arkadaşlar hatırlar panik atak krizi geçirmiştim.zamanla izler düzelecek ödemler gidecek baslarda çok pişman olmuştum ama nezaman Dr öncesi ve sonrası resimleri gönderdi şok oldum şimdi daha önce yaptırmadığıma pişmanım şimdi sende üzülmeyi bırak ve biran önce düzelmeye bak yaz geliyor acele et daha salına salına gezeceksin güzelvücudunla.
arkadaşlar merhaba.karın germe ameliyatı olalı tam 1.5 yıl oldu sonucundan memnunum herhangi bi şikayetim olmadı fakat hala karnım uyuşuk hissetmiyorum.asıl sorum şu genitalimin orası kabarık duruyoniye bilmiyorum.dar bi elbise tayt fln giydiğimde yandan kabarık görünüyo ve beni rahatsız ediyo,sizdede bötyle bi durum varmı yoksa bu geçiçi bi durummu? sporada başladım nolur biraz moral verin bana :44::18::18::44:
Ayy karnım şiş sanki dio? Tabii şiş :))) koca bir ameliyat, anca düzelecek cnm benim.. İzlerde zamanla sikikleşecek.. Foto eklermisinn öncesi sonrası.. Ben ikin ci günden itibaren gördüm izimi hiçte gözüme batmadı.. O kucağımdaki koca torbanın yok oluşu okadar mutlu etmiştiki, izi sakla çamaşırının içine hoop misss :)) senin göbeğin yada derin çok rahatsız edici deilmiydi de amlyt izi rahatsız etti seni?daha çok erken, hepsi düzelecek ve harika olacaksın.. Yaza hazırlaaannn :))
merhaba arkadaşlar uzun zaman sizleri takip ediyorum bugün üye oldum kelebekli arkadaşımızın durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun allah ona ve bu ameliyatları geçirecek arkadaşlarımız sorunsuz geçirsin iyşallah allah hepimize yardımcı olsun bende meme toparlama karın germe olucağım bu durumdan sonra açıkca korkuyorum ama herkes aynı olacak diye birşey yok izmirde olacağım bana şans dileyin görüşürüz :2:
mangacım çok geçmiş olsun çok normal ilk zamanlar bunları yaşaman geçecek az sabır
canım korkma iç dikişlere bişey olmaz çok zorlnamadıkca artık geçmiş olsun
Jeloooommm çok tşkkr ederim cnmmm.. Tüm sorularımı tek tek cvpladığın için.. Muahhhh :)
selamlar izmirli deyilim izmire 185 km yakınında oturuyorum doktorum ahmet bey görüşürüz arkadaşlarİnşallah herşey gönlünce olur cnm.. İzmirlimisin başka yerdenmi gideceksin? Dr un kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?