• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar bügün 12. Günüm Dr gittim banyo yap dedi eve geldim korseyi çıkartıp çıplak boy aynasına baktım durum korkunç :( kendi karnımdan korktum Ikiye bölünmüş insan gibi idim karnım sanki traşlanmış gibi eşim bende bakayım dedi kaçtım. Ne olacak kızlar :( karnım şiş sanki pek bir fark görmedim sade sarkan sezeryan yerim kesik boydan boya üffff moralim sıfır oldu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bügün 12. Günüm Dr gittim banyo yap dedi eve geldim korseyi çıkartıp çıplak boy aynasına baktım durum korkunç :( kendi karnımdan korktum Ikiye bölünmüş insan gibi idim karnım sanki traşlanmış gibi eşim bende bakayım dedi kaçtım. Ne olacak kızlar :( karnım şiş sanki pek bir fark görmedim sade sarkan sezeryan yerim kesik boydan boya üffff moralim sıfır oldu :(

Sıkma canını çok hızlı düzeleceksin artık bak 3hafta bitti en zoru atlattın şimdi çok ödem var kendimi hatırlıyorumda gülüyorum belki bazı arkadaşlar hatırlar panik atak krizi geçirmiştim.zamanla izler düzelecek ödemler gidecek baslarda çok pişman olmuştum ama nezaman Dr öncesi ve sonrası resimleri gönderdi şok oldum şimdi daha önce yaptırmadığıma pişmanım şimdi sende üzülmeyi bırak ve biran önce düzelmeye bak yaz geliyor acele et daha salına salına gezeceksin güzelvücudunla.

Daha ameliyatınız cok yeni! Biraz sabır lütfen. Su anda cok ödeniniz vardır. Bir foto koyarsanız herkes daha iyi yorumlar. Acil şifalar :34:

Ayy karnım şiş sanki dio? Tabii şiş :))) koca bir ameliyat, anca düzelecek cnm benim.. İzlerde zamanla sikikleşecek.. Foto eklermisinn öncesi sonrası.. Ben ikin ci günden itibaren gördüm izimi hiçte gözüme batmadı.. O kucağımdaki koca torbanın yok oluşu okadar mutlu etmiştiki, izi sakla çamaşırının içine hoop misss :)) senin göbeğin yada derin çok rahatsız edici deilmiydi de amlyt izi rahatsız etti seni?daha çok erken, hepsi düzelecek ve harika olacaksın.. Yaza hazırlaaannn :))

Fotoğraf koymayı deneyeyim canım koyduğum zaman bilgilendiririm inşallah dediğin gibi olur çabuk iyileşir cevabın için çok sağol ..

Sıkma canını çok hızlı düzeleceksin artık bak 3hafta bitti en zoru atlattın şimdi çok ödem var kendimi hatırlıyorumda gülüyorum belki bazı arkadaşlar hatırlar panik atak krizi geçirmiştim.zamanla izler düzelecek ödemler gidecek baslarda çok pişman olmuştum ama nezaman Dr öncesi ve sonrası resimleri gönderdi şok oldum şimdi daha önce yaptırmadığıma pişmanım şimdi sende üzülmeyi bırak ve biran önce düzelmeye bak yaz geliyor acele et daha salına salına gezeceksin güzelvücudunla.

Canım ne kadar zamanda kendini iyi hissetmeye başladın benim iki hafta oldu çoğunlukla ayağa kalktığımda genital bölgeme iğne gibi acı batıyor seninde aynımıydı? Ameliyat bölgem çok sert dikilen yerler. Yanlarım büzüşük onlarda geçiyormu?? İki aya kadar nasıl olur sence ??

arkadaşlar merhaba.karın germe ameliyatı olalı tam 1.5 yıl oldu sonucundan memnunum herhangi bi şikayetim olmadı fakat hala karnım uyuşuk hissetmiyorum.asıl sorum şu genitalimin orası kabarık duruyo :( niye bilmiyorum.dar bi elbise tayt fln giydiğimde yandan kabarık görünüyo ve beni rahatsız ediyo,sizdede bötyle bi durum varmı yoksa bu geçiçi bi durummu? sporada başladım nolur biraz moral verin bana :44::18::18::44::41:

Benim sezaryenim , nasıl anlatsam yaaa:) tam çizgiden deilde iki parmak genital bölgenin üstünden yapıldı.. Yani iz tüylü tarafta kalıyor.. Çizim yapılırken dr sordu iz neden burda die, bende jinekoloğum estetik dursun diye biraz içerden yapıyorki izler görünmesin die dedim.. Normalde karnımda iki izi olacaktı.. Biri sezaryen, biri karın germe.. Uyandığımda tek iz olduğunu , eski izden kestiğini söyledi..o bölgede gerildiği için kabarık duruyor evet.. Zamanla geçermi hiç bilmiyorum :)

Ayy karnım şiş sanki dio? Tabii şiş :))) koca bir ameliyat, anca düzelecek cnm benim.. İzlerde zamanla sikikleşecek.. Foto eklermisinn öncesi sonrası.. Ben ikin ci günden itibaren gördüm izimi hiçte gözüme batmadı.. O kucağımdaki koca torbanın yok oluşu okadar mutlu etmiştiki, izi sakla çamaşırının içine hoop misss :)) senin göbeğin yada derin çok rahatsız edici deilmiydi de amlyt izi rahatsız etti seni?daha çok erken, hepsi düzelecek ve harika olacaksın.. Yaza hazırlaaannn :))

:30::30::54:merhaba arkadaşlar uzun zaman sizleri takip ediyorum bugün üye oldum kelebekli arkadaşımızın durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun allah ona ve bu ameliyatları geçirecek arkadaşlarımız sorunsuz geçirsin iyşallah allah hepimize yardımcı olsun bende meme toparlama karın germe olucağım bu durumdan sonra açıkca korkuyorum ama herkes aynı olacak diye birşey yok izmirde olacağım bana şans dileyin görüşürüz:1::2:

İnşallah herşey gönlünce olur cnm.. İzmirlimisin başka yerdenmi gideceksin? Dr un kim?

Ya şu anki Halim'den çok korktum. 3 sezeryan oldum derim sarkıktı ben ameliyat izini aynada görünce korktum kendimi kötü hissettim foto koyacağım bak canım çok sabırsızım galiba iyi olmayacak gibi geliyor bana foto Koyunca yorumunu bekliyorum :)

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401180082.193413.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401180082.193413.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:

Cnm sana lipo yapıldımı? İnanılmaz şiş karnın .. Belki çok ödem tutan bir vücudun vardır.. İzler çok belirgin oda dr un tekniğiyle yada senin cildinin reaksiyonuyla alakalı olabilir.. Ama kesinlikle böyle kalacağına inanmıyorum.. Belki senin iyileşme sürecin daha uzundur..
Dr un kimdi? Birde ona görünsen için rahatlar.. Bol bol ödem söktürücü şeyler ye iç.. ( maydanoz, ananas) ben 3 kez kür yapmıştım.. Ödem söktürücü.. Eczaneden aldım bir şişe suya bşr kapak atıosun.. Günde iki kez yapıosun..dr la görüşürsen haber et

Canım evet karnın biraz fazla şiş ama bu aml. Sonrası düzelme süreci herkesin farklı ben sigara içmediğim için cildim çok çabuk düzeldi ödem çayını sakın ihmal etme lokman hekimlerin birinden ödem çayını al. Ben 1aylık oluncaya maydanoz suyuna başladım ana ikisini birden kullanma .bu arada yanlarına lipo yapıldı mı? Izlerine gelince o Dr un eliyle ilgili ve tabiki de düzelecek lütfen sabret.bazen mucize bekliyoruz ama işin aslı öyle değil bu mucizenin gerçekleşmesi biraz zaman alıyor.lütfen moralini bozma .

Kızlar öncesi sonrası resimlerimi koycam da telefondan nasıl yapılıyor bilen varmı bitürlü beceremedim

Back