Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Yurt dışında ameliyatım bence lipo yapmadı Doktor söktürücü ilaç vermedi sade karnım için krem verdi Bende anlamadım hiç birşey demedi dün gittim doktora dikişler iyi dedi korseyi çıkart korse kilit giy dedi anlamadım neden böyle size ödem ilacı verdi ise bana ismini verirmisiniz ? Üzüldüğümde haklıyım değilmi ??

Canım ben sigara içiyorum ödem çayı burda yok Türkiye'de olsam herşey var senin izlerindemi benimki ile aynıydı ?? Benimki dahamı kötü ?

Yurt dışındaki ameliyatları sevmediğim için türkiyeye gittim bende.. Keşke sende gitseydin.. Hemen kötü düşünmeyelim.. Sen eczaneye git ödem söktürücü istiyorum de.. Hap olanlarından alma.. Suya katılanlarından al, o dozu tüketmen için günde iki şişe au içmen gerek.. Türkiyedeki dr um bana bol bol su iç demişti.. Watsapp ın varsa özelden numaranı yolla

Eğer çabuk toparlanmak istiyorsan sigara içmemelisin benim izlerim daha iyi idi bende 3 sezaryen oldum ama çok spor yaptığım için cilt kalitem çok iyiymiş.oralarda ödem çayı bulamıyorsan maydanoz suyuna başla hemen .ben 1lt suya bir bağ maydanoz koyup 3-5dk haşladım süzüp sürahiye koydum ve gün içinde içtim.ama 15gün yapınca 1hafta ara ver.

Canım benim de tam 2 ay oldu ödemden dolayı öyle duruyor dolayısıyla böyle kalmaz diye düşünüyorum çünkü ben sormuştum onlar ödem demişti doktorum

Sigara iyileşme dönemini inanılmaz yavaşlatır.. Çok çok zor toparlanırsın.. Günde iki paket içiyordum ben bazen daha fazla.. Dr um ameliyattan 10 önce bırakmamı istedi.. Bir hafta sonra toparlanmış şekilde kontrole gittiğim için dr uma hak verdim, halada içmiyorum.. Sigarayı bırak, iyileşmende hızlanacak.. Daha kötü komplikasyonlar bile çıkabilir allah korusun

Canım doktor iyi diye ameliyatı burda oldum watsayp yok Ama indiririm bana sen arkadaşlık isteğı yolla yapamıyorum çünkü eczaneye gidip sorayım ilaç ismi sende var ise onu sorayım canım

Maydanozu sabahlarımı içiyoruz yoksa her zaman mı canım. Sigarayı bırakamıyorum çok istesemde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…