Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu ameliyatı nerde oldunuz acaba?
Maydanozu sabahlarımı içiyoruz yoksa her zaman mı canım. Sigarayı bırakamıyorum çok istesemde canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alooooo kızlar beni görüyomusunuz ayolll bir soru sordummm
Maydanozu sabahlarımı içiyoruz yoksa her zaman mı canım. Sigarayı bırakamıyorum çok istesemde canım
Pardon ya DETOX LİM olacaktı ismi..Benim aldığım SLİM DETOX tu.. Hangi ülkedesin.. Bu yazdığım belki sadece fransadaki ismidir.. Sen eczaneye ödem atmak için dersen onlar zaten gösterir.. İçinde karahindiba özü ısırgan özü stavia özü ananas özü ve maydanoz özü vardı.. Bunların hepsini doğal bulabilirsen öylede tüketebilirsin eczaneden bişi almana gerek kalmaz
Jeloooommm çok tşkkr ederim cnmmm.. Tüm sorularımı tek tek cvpladığın için.. Muahhhh :)
bişey değil canım...
herkese merhaba yeni ameliyat olanlara geçmişler olsun
Benim aldığım SLİM DETOX tu.. Hangi ülkedesin.. Bu yazdığım belki sadece fransadaki ismidir.. Sen eczaneye ödem atmak için dersen onlar zaten gösterir.. İçinde karahindiba özü ısırgan özü stavia özü ananas özü ve maydanoz özü vardı.. Bunların hepsini doğal bulabilirsen öylede tüketebilirsin eczaneden bişi almana gerek kalmaz
Sabah öğlen öğleden sonra akşam ve yatarken içine limon sıkabilirsin 15 gün sonra 1hafta ara vermeyi unutma
Merhaba, benimde teyzem cumartesi karın ameliyatı olacak hem doktorumuz doçent olması ve başarıları nı açık birşekilde ortada resimlerle desteklemesi süper. Içimiz rahat heyecan var ama yinede güzel bir duygu bence teyzem yıllarca o abartı göbekten kurtulup formunu bulacak:) dr anlattığı kadarıyla göbek deliğine iz falan kalmıyomu. Yara bölgesinede krem veriyomuş ithal miş. Iz bırakmıyo bir seneye kadar gidiyormuş. Biz resimleri gördük hiç belli bile değil resimlerimnde de hastaların süperdi vallaaa tavsiyede ederim.aaa bide fiyatta da gayet iyiler 6500 den 6000 karın germe ve prp varmış cilt yenileme onuda uygun fiyattal ayapcaklar.aramızda
Teyzemde bu hafta sonu olacak merak ediyorum böylemi kesilecek yani.:44:
çok geçmiş olsun birtanem...
sanırım çok sabırlı olmalısın...
ameliyata kaç kilo ile girmiştin... kendimle kıyaslıycam da...
fragolanın resimlerini gördükten sonra, bu resim bana çooook değişik geldi....
ameliyatı olanların hepsi, ilk günlerde bu resimdeki gibi şişmiydi...:18::18::18::18:
çok geçmiş olsun birtanem...
sanırım çok sabırlı olmalısın...
ameliyata kaç kilo ile girmiştin... kendimle kıyaslıycam da...