• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm sana lipo yapıldımı? İnanılmaz şiş karnın .. Belki çok ödem tutan bir vücudun vardır.. İzler çok belirgin oda dr un tekniğiyle yada senin cildinin reaksiyonuyla alakalı olabilir.. Ama kesinlikle böyle kalacağına inanmıyorum.. Belki senin iyileşme sürecin daha uzundur..
Dr un kimdi? Birde ona görünsen için rahatlar.. Bol bol ödem söktürücü şeyler ye iç.. ( maydanoz, ananas) ben 3 kez kür yapmıştım.. Ödem söktürücü.. Eczaneden aldım bir şişe suya bşr kapak atıosun.. Günde iki kez yapıosun..dr la görüşürsen haber et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Yurt dışında ameliyatım bence lipo yapmadı Doktor söktürücü ilaç vermedi sade karnım için krem verdi Bende anlamadım hiç birşey demedi dün gittim doktora dikişler iyi dedi korseyi çıkart korse kilit giy dedi anlamadım neden böyle size ödem ilacı verdi ise bana ismini verirmisiniz ? Üzüldüğümde haklıyım değilmi ??

Canım evet karnın biraz fazla şiş ama bu aml. Sonrası düzelme süreci herkesin farklı ben sigara içmediğim için cildim çok çabuk düzeldi ödem çayını sakın ihmal etme lokman hekimlerin birinden ödem çayını al. Ben 1aylık oluncaya maydanoz suyuna başladım ana ikisini birden kullanma .bu arada yanlarına lipo yapıldı mı? Izlerine gelince o Dr un eliyle ilgili ve tabiki de düzelecek lütfen sabret.bazen mucize bekliyoruz ama işin aslı öyle değil bu mucizenin gerçekleşmesi biraz zaman alıyor.lütfen moralini bozma .

Canım ben sigara içiyorum ödem çayı burda yok :( Türkiye'de olsam herşey var senin izlerindemi benimki ile aynıydı ?? Benimki dahamı kötü ?

Canım Yurt dışında ameliyatım bence lipo yapmadı Doktor söktürücü ilaç vermedi sade karnım için krem verdi Bende anlamadım hiç birşey demedi dün gittim doktora dikişler iyi dedi korseyi çıkart korse kilit giy dedi anlamadım neden böyle size ödem ilacı verdi ise bana ismini verirmisiniz ? Üzüldüğümde haklıyım değilmi ??

Yurt dışındaki ameliyatları sevmediğim için türkiyeye gittim bende.. Keşke sende gitseydin.. Hemen kötü düşünmeyelim.. Sen eczaneye git ödem söktürücü istiyorum de.. Hap olanlarından alma.. Suya katılanlarından al, o dozu tüketmen için günde iki şişe au içmen gerek.. Türkiyedeki dr um bana bol bol su iç demişti.. Watsapp ın varsa özelden numaranı yolla

Canım ben sigara içiyorum ödem çayı burda yok :( Türkiye'de olsam herşey var senin izlerindemi benimki ile aynıydı ?? Benimki dahamı kötü ?

Eğer çabuk toparlanmak istiyorsan sigara içmemelisin benim izlerim daha iyi idi bende 3 sezaryen oldum ama çok spor yaptığım için cilt kalitem çok iyiymiş.oralarda ödem çayı bulamıyorsan maydanoz suyuna başla hemen .ben 1lt suya bir bağ maydanoz koyup 3-5dk haşladım süzüp sürahiye koydum ve gün içinde içtim.ama 15gün yapınca 1hafta ara ver.

arkadaşlar merhaba.karın germe ameliyatı olalı tam 1.5 yıl oldu sonucundan memnunum herhangi bi şikayetim olmadı fakat hala karnım uyuşuk hissetmiyorum.asıl sorum şu genitalimin orası kabarık duruyo :( niye bilmiyorum.dar bi elbise tayt fln giydiğimde yandan kabarık görünüyo ve beni rahatsız ediyo,sizdede bötyle bi durum varmı yoksa bu geçiçi bi durummu? sporada başladım nolur biraz moral verin bana :44::18::18::44::41:

Canım benim de tam 2 ay oldu ödemden dolayı öyle duruyor dolayısıyla böyle kalmaz diye düşünüyorum çünkü ben sormuştum onlar ödem demişti doktorum

Sigara iyileşme dönemini inanılmaz yavaşlatır.. Çok çok zor toparlanırsın.. Günde iki paket içiyordum ben bazen daha fazla.. Dr um ameliyattan 10 önce bırakmamı istedi.. Bir hafta sonra toparlanmış şekilde kontrole gittiğim için dr uma hak verdim, halada içmiyorum.. Sigarayı bırak, iyileşmende hızlanacak.. Daha kötü komplikasyonlar bile çıkabilir allah korusun

Yurt dışındaki ameliyatları sevmediğim için türkiyeye gittim bende.. Keşke sende gitseydin.. Hemen kötü düşünmeyelim.. Sen eczaneye git ödem söktürücü istiyorum de.. Hap olanlarından alma.. Suya katılanlarından al, o dozu tüketmen için günde iki şişe au içmen gerek.. Türkiyedeki dr um bana bol bol su iç demişti.. Watsapp ın varsa özelden numaranı yolla

Canım doktor iyi diye ameliyatı burda oldum watsayp yok Ama indiririm bana sen arkadaşlık isteğı yolla yapamıyorum çünkü eczaneye gidip sorayım ilaç ismi sende var ise onu sorayım canım

Eğer çabuk toparlanmak istiyorsan sigara içmemelisin benim izlerim daha iyi idi bende 3 sezaryen oldum ama çok spor yaptığım için cilt kalitem çok iyiymiş.oralarda ödem çayı bulamıyorsan maydanoz suyuna başla hemen .ben 1lt suya bir bağ maydanoz koyup 3-5dk haşladım süzüp sürahiye koydum ve gün içinde içtim.ama 15gün yapınca 1hafta ara ver.

Maydanozu sabahlarımı içiyoruz yoksa her zaman mı canım. Sigarayı bırakamıyorum çok istesemde canım :(

Sigara iyileşme dönemini inanılmaz yavaşlatır.. Çok çok zor toparlanırsın.. Günde iki paket içiyordum ben bazen daha fazla.. Dr um ameliyattan 10 önce bırakmamı istedi.. Bir hafta sonra toparlanmış şekilde kontrole gittiğim için dr uma hak verdim, halada içmiyorum.. Sigarayı bırak, iyileşmende hızlanacak.. Daha kötü komplikasyonlar bile çıkabilir allah korusun

Back