• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ankarada işler gerçekten zor....

Ankara hastanesinde olan duymuştum ama çok düzensiz bir hastane...:ssz::ssz:
ölseniz kimse umursamaz... disiplinsiz bir yer ve aşırı kalabalık... sanırım ulaşımı kolay oduğu için, orta kesim hep buraya yükleniyor...

hacettepenin doktorları dünyayı biz yarattık havasındalar....:19: herşeyi yapabilriz havası ile gezerler....ameliyat sonrası "bu kadarına dua et" durumuna geçiş yaparlar... :47: sonuç şansa kalmış artık... karın germede çok ciddi sorun yaşayan hastaları olmuştu..:47::47::47:

ankara üniversitesinde profla anlaşırsınız ama ameliyata kim girdi, sizi kim kesti biçti şansınıza ve doktorunuzun kişiliğine kalmıştır... gözünüzü açık tutun asistanların eline kalmayın... :20:

onep konusunda kararsızım, sanırım hiç gidip görmediğim için...bir ara gidip bakmalıyım...

son dönem ufuk hastanesi ile ilgili iyi şeyler duyuyorum ama kendi gözlerimle görmüş değilim.... gidip incelemek lazım...

anladim cok tskler

hacettepeden uzak durun...

nacizane tavsiyem...

Hacettepeden memnun kalan birtek benim galiba. Benim Dr um ozan bitik ve gerçekten işinde çok iyi ve ilgili bende herşey şuana kadar süper 10hafta bitti ve daha öncede söylediğim gibi bende hersey yolunda gidiyor şu anda spor salonundayım spinning e girmek üzereyim o kadar iyiyim yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hacettepeden memnun kalan birtek benim galiba. Benim Dr um ozan bitik ve gerçekten işinde çok iyi ve ilgili bende herşey şuana kadar süper 10hafta bitti ve daha öncede söylediğim gibi bende hersey yolunda gidiyor şu anda spor salonundayım spinning e girmek üzereyim o kadar iyiyim yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[ mrb anladigim kadariyla doktorunuzdan memnun kalmissiniz ameliyat ücrenini ögrene bilirmiyim :34:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[ mrb anladigim kadariyla doktorunuzdan memnun kalmissiniz ameliyat ücrenini ögrene bilirmiyim :34:[/QUOTE]

Canım ücret vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama söyle söyleyim ank.ünv.çok daha ucuz .hast.fiyatları standart ama ozanbeyle görüşürsen güzel süprizleri olabilir .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[ mrb anladigim kadariyla doktorunuzdan memnun kalmissiniz ameliyat ücrenini ögrene bilirmiyim :34:

Canım ücret vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama söyle söyleyim ank.ünv.çok daha ucuz .hast.fiyatları standart ama ozanbeyle görüşürsen güzel süprizleri olabilir .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Yanlış yazdım galiba Hacettepe daha ucuz demek istedim aslında

Yanlış yazdım galiba Hacettepe daha ucuz demek istedim aslında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

lütfen benim icin cok önemli hic olmassa msj olarak yollayin

Mangacim nasil oldun yolunda umarim her sey?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba enderin canım yarın tam bir hafta olacak hala ayakta kalamıyor zor uyuyorum ağrılarım var dün Dr gittim dikiş üzerindeki bantları çıkardı serum gibi yağ verdi dikiş izleri için dikişlerim açıkta iyi durumda ama ben hala iki büklüm yatıyorum :(

sorunsuz o hastaneden çıkmanıza çok sevindim...

güya üniversite hastaneleri ama herşey şansa kadere...:ssz:

Merhaba hanımlar, epeydir görüşemedik sizlerle. geçen hafta kontrolüm vardı. doktorum daha önce korsemi çıkarabileceğimi söylemesine rağmen cesaret edemiyordum. 3 gün önce nihayet çıkardım ve o günden beri benim göbek ameliyattan öncesinden daha beter şişmeye başladı. midem dahil kütük gibi oluyorum. ama inatla korseyi takmıyorum artık. ameliyat olalı tam 3 ay oldu. Kontrole gittiğim gün de hafif bir şişlik vardı. doktorum şişliklere bastırarak masaj yapmamı söyledi ve nasıl yapacağımı da gösterdi.Yediklerime de dikkat ediyorum buarada ve aktif spor yapamasam da mümkün olduğunca tempolu yürüyüş yapıyorum. buna rağmen birkaç hafta önce 64 kiloyu da görmüşken şimdi 66 ya fırladım :( gerçi tam da regl dönemindeyim ama yine de endişeliyim...ekstradan birşeyler mi yapmalıyım bilmiyorum...

Merhaba enderin canım yarın tam bir hafta olacak hala ayakta kalamıyor zor uyuyorum ağrılarım var dün Dr gittim dikiş üzerindeki bantları çıkardı serum gibi yağ verdi dikiş izleri için dikişlerim açıkta iyi durumda ama ben hala iki büklüm yatıyorum :(

2 haftaya kadar normal. Cenin pozisyonunda yan yatabilirsin demisti bizimkine dojtor. Sor istersen. Bizimkinin bandi cikarmadi daha demekki senin iyi gidiyo ki cikarmis moralini bozma :) odemi cok bu da onu mutsuz ediyor ve beni de tabi :( vesile oldum sonucta :'( bakalim insallah sonuclari alinca mutlu olur; o da sen de :)

Kızlar alıntı yapamadım hata verip durdu cevap veren butun arkadaşlarıma tesekkur ederimm. Ben de bugun korseyi çıkardım ama sanki ameliyatın başındaki gibi gerginlik ve kas agrısı hissettim bu normal mi? İlk çıkarınca siz nasıl hissettiniz?

Merhaba hanımlar, epeydir görüşemedik sizlerle. geçen hafta kontrolüm vardı. doktorum daha önce korsemi çıkarabileceğimi söylemesine rağmen cesaret edemiyordum. 3 gün önce nihayet çıkardım ve o günden beri benim göbek ameliyattan öncesinden daha beter şişmeye başladı. midem dahil kütük gibi oluyorum. ama inatla korseyi takmıyorum artık. ameliyat olalı tam 3 ay oldu. Kontrole gittiğim gün de hafif bir şişlik vardı. doktorum şişliklere bastırarak masaj yapmamı söyledi ve nasıl yapacağımı da gösterdi.Yediklerime de dikkat ediyorum buarada ve aktif spor yapamasam da mümkün olduğunca tempolu yürüyüş yapıyorum. buna rağmen birkaç hafta önce 64 kiloyu da görmüşken şimdi 66 ya fırladım :( gerçi tam da regl dönemindeyim ama yine de endişeliyim...ekstradan birşeyler mi yapmalıyım bilmiyorum...

Regl dönemimde çok şişer ve su tutar insan canım ve 3 kiloya kadar da farkeder ağırlık. Regl bittikten 3 gun sonra tartılın ve baslamadan 3 gun önce tartılın o arada asla tartılmayın der uzmanlar. Bitsin 3 gun gecsin oyle dene. Bir de ödem çayından iç, kiraz sapı avokado yapragı mısır puskulu ve enginar yapragını kaynamıs suda demle gunde 2 kupa iç ama doktoruna sor öncesinde elbette

2 haftaya kadar normal. Cenin pozisyonunda yan yatabilirsin demisti bizimkine dojtor. Sor istersen. Bizimkinin bandi cikarmadi daha demekki senin iyi gidiyo ki cikarmis moralini bozma :) odemi cok bu da onu mutsuz ediyor ve beni de tabi :( vesile oldum sonucta :'( bakalim insallah sonuclari alinca mutlu olur; o da sen de :)
Sağol canım geçmiş olsun inşallah bu kadar acıya güzel sonuçlar alırız. Iyi haberleri paylaşırız. Ilgin alakan için çok teşekkür ederim ..

Cok sagol cnm cevap icin :) Yani gobek deliginin alt kismi sis ve sert. Yanlarinda da lipo oldu orlarda mor ve hafif sis. Gecer sanirim :( gobek deligi de ustten bakinca sanki icinde bosluk kalmis gibi duruyo.ona soylemedim evham olmasin diye sorun yoktur degil mi :(

morarmalar lipodandır
bende hiç morarma olmadı o yüzden de bu doktor bana lipo yapmadımı hani benim morluklarım diye bas bas bağırmıştım :1:

yok canım ilk zamnalar öyle oluyor çok normal :)

şimdi durumu nasıl?

enderin arkadaşının karnının fotoğrafını çekseneeeee :)
erkeklerde bu ameliyat nasıl oluyor merak ettim valla :44:

Offf aynı durumdayız yaaa.. İki ay oldu korse duruyor..bir hafta bayram ediyorum 3 hafta depresyona giriyorum.. O derece yani :((

morarmalar lipodandır
bende hiç morarma olmadı o yüzden de bu doktor bana lipo yapmadımı hani benim morluklarım diye bas bas bağırmıştım :1:

yok canım ilk zamnalar öyle oluyor çok normal :)

şimdi durumu nasıl?

enderin arkadaşının karnının fotoğrafını çekseneeeee :)
erkeklerde bu ameliyat nasıl oluyor merak ettim valla :44:

:) vala bana bile ucundan gosteriyor ama biraz toparlasin ablalarina gosterir fikirlerini alirim :) su anda ayni gibi ya ne bilim mutsuz bu ara duzelmicek keske yapmasaydim diyo :( duzelcek insallah.. kesikteki bantlari dusuyor sorun olur mu ki? Pembe kirmizi su anda acik kalan yeri :) bi de hobek deligini ici kipkirmizi ve dikisleri alinmadi henuz. Ici vole topak yopak gibi sizde de oyle miydi? 3.haftanin icindeyiz :(

Canım benim geldi ben de ne zaman normal hayata başladım karnım daha şiş hatta iç dikişlerin mi açıldı veya kilo mu aldım diye düşündüm bende diyet ve spor yok çünkü ama ameliyattan sonra daha jnceydim o kesin.

ben de topaç gibi oldum valla...benjamin button gibiyim:))))...kilo verdikçe şişiyorum :26:

gerçi sporu epey azaltmıştım, bu hafta tam gaz başladım bakalım nolcek?

Selam kizlar,
Eylul basi karin germe ve lipo yaptiricam. Dr huseyin kandulu'da karar kildim. Daha once bu dr a karin germe ve gogus yaptiran bi arkadasim var. Fakat benim arkadas gayet citi piti bi hatundu catlamis sarkan deri faxlaligi vardi. Sonuc elbette muhtesem. Ben ise 1.57 boyunda 64 kiloyum. Kilo vermeye calistikca batiyor gibiyimm. Merak ediyorum sonuc nasil olacak diye. Burda resimlerini gordugum arkadaslarin pek kilo problemi yokmus gibi. Bayirgulu sende hafif topluydun arkadasim durumun ne yardimci olursaniz cokk mutlu olucam. Daha cok var ama simdiden sancisi tuttu beni😄

Kızlar bir haftam kaldı karın germe ameliyatıma. Yorumları okuyorum korkuyorum bir ay dik duramamak sancı çekmek ve büyük iz gibi cesaretim kırıldı :( çok mu acı çekiliyor ya ne yapacağımı şaşırdım vazgeçecek gibi oluyorum ne yapmalıyım :(

Bu gün 12. Günüm hala eğik yürüyorum evet ama 4. Günden beri kendi ihtiyaçlarımı giderebiliyorum ilk 2 gün ağrı acı var evet ama sonra rahatsız edici bir ağrı yok
Benimde tek meraklandığım konu dik görünüşüm nasıl :)

Bu gün 12. Günüm hala eğik yürüyorum evet ama 4. Günden beri kendi ihtiyaçlarımı giderebiliyorum ilk 2 gün ağrı acı var evet ama sonra rahatsız edici bir ağrı yok
Benimde tek meraklandığım konu dik görünüşüm nasıl :)

Ohhh
Sende kurtuldun demek. Bende bi an once olsun bitsin diye sabirsizlaniyorumm. Darisi benim gibilerin basina olsun..
Bi an once hayalini kurdugun goruntuye kavusursun ins.

Back