Ohhh
Sende kurtuldun demek. Bende bi an once olsun bitsin diye sabirsizlaniyorumm. Darisi benim gibilerin basina olsun..
Bi an once hayalini kurdugun goruntuye kavusursun ins.
Bu gün 12. Günüm hala eğik yürüyorum evet ama 4. Günden beri kendi ihtiyaçlarımı giderebiliyorum ilk 2 gün ağrı acı var evet ama sonra rahatsız edici bir ağrı yok
Benimde tek meraklandığım konu dik görünüşüm nasıl :)
Beni onepde onur erol mahv etdi. Dikkatli ol onep konusunda...
Selam kizlar,
Eylul basi karin germe ve lipo yaptiricam. Dr huseyin kandulu'da karar kildim. Daha once bu dr a karin germe ve gogus yaptiran bi arkadasim var. Fakat benim arkadas gayet citi piti bi hatundu catlamis sarkan deri faxlaligi vardi. Sonuc elbette muhtesem. Ben ise 1.57 boyunda 64 kiloyum. Kilo vermeye calistikca batiyor gibiyimm. Merak ediyorum sonuc nasil olacak diye. Burda resimlerini gordugum arkadaslarin pek kilo problemi yokmus gibi. Bayirgulu sende hafif topluydun arkadasim durumun ne yardimci olursaniz cokk mutlu olucam. Daha cok var ama simdiden sancisi tuttu beni😄
ben 75 kg. idim görüşmeye gittiğimde...ameliyata kadar ( yaklaşık 1 ayda) 4 kilo verebildim ve 71 kg. ile ameliyata girdim. Şuanda 64-65 arasında gidip geliyorum tartıda. Ama dikkatle gözlemlediğim ne kadar az kilo olursa sonuç ta o kadar güzel oluyor. yani tamam eski halime kıyasla çok iyiyim ama hala istediğim noktadan da çok uzaktayım. ameliyat sonrası nekahate sığınıp sporu epeyce askıya aldım açıkçası...Fakat baktım ki yerimde saymaya başladım bu hafta spora tam gaz başladım. benim hedefim 60 ın altına inmek...ve bunu da kısa zamanda başaracağıma inanıyorum.
Sonuçta hem maddi bir bedel ödüyor, hem de resmen hayatımızı ortaya koyarak bıçak altına yatıyoruz. Bir kaç porsiyon tatlı ve hamur işi için bu kadar emeği çöpe atmanın bir anlamı yok.
sen şuanda 64 kilosun ve ameliyatına epey var. ciddi bir diyet ve spor programı ile o zamana kadar toparlarsın vaziyeti. Gerçekten iyi bir sonuç istiyorsan da bunu yapmak zorundasın...
şimdiki aklım olsaydı bütün fazla kilolarımı verip öyle olurdum bu ameliyatı ki sonuç mükemmel olsun...ama tabii ki enseyi karartmamak lazım, önce yapmam gereken şeyleri şimdi yapıyorum hedefime ulaşmak için.
Karin germe icin gitmistim. 12 bin euro fiyat verdi. 6.500 var dedim. Param yetmediyi icin beni 6 bolge lipoya yonlendirdi, bende kandim, aldandim, tamam dedim.( hayatim sondu sanki. normal dolgun kalcami iyrenc anormal sekle sokdu.( ozguvenim kalmadi.
Selam kizlar,
Eylul basi karin germe ve lipo yaptiricam. Dr huseyin kandulu'da karar kildim. Daha once bu dr a karin germe ve gogus yaptiran bi arkadasim var. Fakat benim arkadas gayet citi piti bi hatundu catlamis sarkan deri faxlaligi vardi. Sonuc elbette muhtesem. Ben ise 1.57 boyunda 64 kiloyum. Kilo vermeye calistikca batiyor gibiyimm. Merak ediyorum sonuc nasil olacak diye. Burda resimlerini gordugum arkadaslarin pek kilo problemi yokmus gibi. Bayirgulu sende hafif topluydun arkadasim durumun ne yardimci olursaniz cokk mutlu olucam. Daha cok var ama simdiden sancisi tuttu beni😄
Merhaba tatlım benim boyum 1.62 ameliyata girerkenki kilom 64 tü yani seninle çok yakınız ben de ancak 64 e inebilmiştim gerçekten de çok çabalamama rağmen fakat şuan çok memnunum 26 sında tam 2 ay olucak ödemlerime rağmen çok iyi bir görüntü var mağazaya girip 28 beden pantolon istiyorum cuk diye oturuyor hiç bir tarafımdan fazlalıklar fırtmıyor elbise almak istiyorum direk medium beden hoooop süper önemli olan sıfır beden olmak değil ki hiç bir fazlalığının olmaması bu ameliyatın amacı da bu zaten şuan 60 kiloyum ve zayıflamak falan istemiyorum çünkü giydiğim herşey çok yakışıyor kadınız biz kadınnnn boşver çok da fazlan yokmuş benim fotolara bak ölçülerimiz çok yakınmış bi öngörü olabilir senin için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba tatlım benim boyum 1.62 ameliyata girerkenki kilom 64 tü yani seninle çok yakınız ben de ancak 64 e inebilmiştim gerçekten de çok çabalamama rağmen fakat şuan çok memnunum 26 sında tam 2 ay olucak ödemlerime rağmen çok iyi bir görüntü var mağazaya girip 28 beden pantolon istiyorum cuk diye oturuyor hiç bir tarafımdan fazlalıklar fırtmıyor elbise almak istiyorum direk medium beden hoooop süper önemli olan sıfır beden olmak değil ki hiç bir fazlalığının olmaması bu ameliyatın amacı da bu zaten şuan 60 kiloyum ve zayıflamak falan istemiyorum çünkü giydiğim herşey çok yakışıyor kadınız biz kadınnnn boşver çok da fazlan yokmuş benim fotolara bak ölçülerimiz çok yakınmış bi öngörü olabilir senin için
Canimm yaa,
Nasil mutlu ettin beni simdi bi bilsenn. Olmayacakmis gibi geliyo ne biliyim hayali bile cok uzakti bunca zaman simdi hemen fotolarina bakicam. Cok cokk sagoll..
Masallah, kirkbin kere hemde. İcime su serptin arkadasim. Nasil rahat yaticam ben simdi gunlerdir yedim bitirdim kendimi. Cokk tesekkur ederimm cok sagol. Nasil guzel bi site burasi yaa!..
Gördün mü tatlım sen rahat ol kendini doktoruna teslim et neydim ne oldum diyeceksin hadi güzel güzel uyu şimdi rahatla öptüm
Kızlar hapşuruğum geliyor tutayım derken içimden hapşuruyorum. Karmimdada acayip bir acı oluyoracaba dikişlerime zararı olurmu ??
hapşırmayı önleyen ilaçlar var canım.... onlardan kullan...
dilini kıvırıp damağına dayarsan o zamanda hapşırık gidiyor....
Slm, ben günlerdir sizleri takip ediyorum. Bugün üye oldum aslında üye olmamın sebebi kelebekli sen oldun canıgerçekten senin durumuna çok üzüldüm ama bu sabah iyi olduğunu öğrenince hemen üye olup sana geçmiş olsun demek istedim. Çok çok geçmişler olsun canım, inşallah en kısa zamanda tekrardan kendini harika hissedersin. Bende 14 Şubat da ameliyat olacağım tatlım ama acaip tırsıyorum. Offff offfff offfff :18:
arkadaşlar merhaba.karın germe ameliyatı olalı tam 1.5 yıl oldu sonucundan memnunum herhangi bi şikayetim olmadı fakat hala karnım uyuşuk hissetmiyorum.asıl sorum şu genitalimin orası kabarık duruyoniye bilmiyorum.dar bi elbise tayt fln giydiğimde yandan kabarık görünüyo ve beni rahatsız ediyo,sizdede bötyle bi durum varmı yoksa bu geçiçi bi durummu? sporada başladım nolur biraz moral verin bana :44::18::18::44:
merhaba arkadaşlar uzun zaman sizleri takip ediyorum bugün üye oldum kelebekli arkadaşımızın durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun allah ona ve bu ameliyatları geçirecek arkadaşlarımız sorunsuz geçirsin iyşallah allah hepimize yardımcı olsun bende meme toparlama karın germe olucağım bu durumdan sonra açıkca korkuyorum ama herkes aynı olacak diye birşey yok izmirde olacağım bana şans dileyin görüşürüz :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?