Canım iki büklüm zor gidiyorum wc ye yatamıyorum kaç gündür uykuya hasretim senindemi böyle oldu nasıl atlattın ..Mammazia sağol canım nasıl pastil kullanıyoruz . Kendimi iyi hissetmem kaç günü bulur canım. İnşallah bu günler yaşanıp bitmiş olarak çarçabuk bitsin. Şimdi sade pişmanlık var canımsevinemiyorum
Mangacığım pastilkişisel tercihin. Boğazını rahatlatacak,içerdeki hareketi yumuşatacak herhangi bir pastil olur. Bitiyor az kaldı:) bak sonra hatırlatacağım sana pişman oldum dediğin zamanları. 2-3 gün sonra daha iyi olacaksın. 1 hafta sonra bomba gibi:)
Hayatım bizim tatlı ve gergin ve de şeker hatun var ya yaklaşık 1 ay önce senin gibi oldu valla ben ondan çok tedirgin oldum ama korkma iç dikişlerini bu kadar zaman sonra kolay kolay hasarlayamazsın. Hava durumu bile şişlerinizi artırabilir korkma:) sen neleri atlattın bu ödem mi korkutacak. Bak geçiyor bile
Canım sana tavsiyem aman deme bu başlığı baştan sona oku öncelikle. Memleketin her yerinden farklı doktorların farklı teknik ve operasyonları ile ilgili bilgileri ve hatta fiyatlar bile bulacaksın. Ancak en önemlisi burada herkes gerçek deneyimlerini paylaşıyor. Elbet kendine yakın isimleri bulacaksın. Sonra da o isimlerden arkadaşlık talep edip detay bilgi alabilirsin. Yolun uzun:) oyalamayalım seni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah esirgesin canım başka elden gelen birşey yok çocuklar küçük bize ihtiyaçları varCanimmm ben de ayniyim ama bayadir diyetteydim ve belki de o yuzden genelde duzdum, dun baya bozdum aksam, ama dun sabahtan beri ve bugunbaya sistim
İnsallah canim ya bende fiik da vardi ya endisem ondan aslinda
Canım yarın sabah ameliyat olacağım sizleride bilgilendireceğim heyecan ve korkudan uyuyamıyorum.
Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin
Arkadaslar bir sey daha sorucam; odem cayi disinda odem icin bir swy yapiyo musunuz veya yaptiniz mi? Yoksa alisverise cikmamiz gerekecek
Pamukcilekcigiiimm yaz geliyor, panik havası var! Bikiniler bakılmaya ve alınmaya başladı, onca yılın acısı anca çıkarben foto ekleyemiyorum, telefon numaram var mı sende, gonderivereyim bir foto :).
Kızlar ameliyattan ne kadar sonra egzersize başladınız ne gibi egzersizler yaptınız ? benim 6hafta oldu başlasam mi ?
uzun aradan sonra tekrar selamlar kızlar bende son durum iyileşmeyi bekiliyorum....
canlar gittibenim ki hiç bişeyyy geçer iyileşir...şu linki hepinizden ricam okuyun çok bir şey değil gün birlik olma zamanı duyarsız kalmayacağınıza eminimmm!!! sevgiler herkese başımız sağolsun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638&page=16&p=35332322#post35332322
ARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi
mammazia .!.:Hayatım bizim tatlı ve gergin ve de şeker hatun var ya yaklaşık 1 ay önce senin gibi oldu valla ben ondan çok tedirgin oldum ama korkma iç dikişlerini bu kadar zaman sonra kolay kolay hasarlayamazsın. Hava durumu bile şişlerinizi artırabilir korkma:) sen neleri atlattın bu ödem mi korkutacak. Bak geçiyor bile
mrb hanimlar ben karin germe ve meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ankrada devlet hastaneleri sigortali olmayan hastalara bu ameliyati ne kadara maloldugunu bilenler bana yardimci olabilirmi ve randevu aldiktan ne kadar zaman sonra ameliyat zamanini bildiriyorlar
mammazia .!.:Canım sana tavsiyem aman deme bu başlığı baştan sona oku öncelikle. Memleketin her yerinden farklı doktorların farklı teknik ve operasyonları ile ilgili bilgileri ve hatta fiyatlar bile bulacaksın. Ancak en önemlisi burada herkes gerçek deneyimlerini paylaşıyor. Elbet kendine yakın isimleri bulacaksın. Sonra da o isimlerden arkadaşlık talep edip detay bilgi alabilirsin. Yolun uzun:) oyalamayalım seni
manga zor günlerinde yanında olamadık biliyorsundur Tr de durumlar kötü,taktir edersinki foruma girmek heleki estetik konusuna insanın içinden gelmiyor...
öncelikle geçmiş olsun
ve lütfen sabırlı ol,o ağrıları hepimiz yaşadık kolay bir ameliyat değil ama inan bana tüm bunları unutacaksın :)
ağrılar geldiğinde bir kaç ay sonra oluşacak dümdüz karnını düşün :)
ve lütfen kendini yorma,çok dikkatli ol.tek başına yataktan kalkmaya çalışma mutlaka birilerinden destek al
öksürük için ılık su bulundur yanında birde boğaz pastili. heleki otacının zencefilli ballı pastili çok iyi geliyor
iki elinle karnını tut hafif hafif (hani şu noel babanın ho ho diyişi varya,işte o gibi) öksür.
geçecek bu günler canım bir kaç güne ağrın hafifleyecek
Canım iki büklüm zor gidiyorum wc ye yatamıyorum kaç gündür uykuya hasretim senindemi böyle oldu nasıl atlattın ..
mangacım çok geçmiş olsun çok normal ilk zamanlar bunları yaşaman geçecek az sabır
Ah kuzumm kilo alayim hic muhim degil insallah yemenin siskinligidir veya odemdir yani insallah ic dikislere bi zarar vermemisimdir derdim o aslinda
canım korkma iç dikişlere bişey olmaz çok zorlnamadıkca artık geçmiş olsun
mangacım çok geçmiş olsun çok normal ilk zamanlar bunları yaşaman geçecek az sabır
canım korkma iç dikişlere bişey olmaz çok zorlnamadıkca artık geçmiş olsun
İnşallah canım
Canım benim geldi ben de ne zaman normal hayata başladım karnım daha şiş hatta iç dikişlerin mi açıldı veya kilo mu aldım diye düşündüm bende diyet ve spor yok çünkü ama ameliyattan sonra daha jnceydim o kesin.ARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi
Mammazia sağol canım nasıl pastil kullanıyoruz . Kendimi iyi hissetmem kaç günü bulur canım. İnşallah bu günler yaşanıp bitmiş olarak çarçabuk bitsin. Şimdi sade pişmanlık var canımsevinemiyorum
Mangacığım pastilkişisel tercihin. Boğazını rahatlatacak,içerdeki hareketi yumuşatacak herhangi bir pastil olur. Bitiyor az kaldı:) bak sonra hatırlatacağım sana pişman oldum dediğin zamanları. 2-3 gün sonra daha iyi olacaksın. 1 hafta sonra bomba gibi:)
Hayatım bizim tatlı ve gergin ve de şeker hatun var ya yaklaşık 1 ay önce senin gibi oldu valla ben ondan çok tedirgin oldum ama korkma iç dikişlerini bu kadar zaman sonra kolay kolay hasarlayamazsın. Hava durumu bile şişlerinizi artırabilir korkma:) sen neleri atlattın bu ödem mi korkutacak. Bak geçiyor bile
Canım sana tavsiyem aman deme bu başlığı baştan sona oku öncelikle. Memleketin her yerinden farklı doktorların farklı teknik ve operasyonları ile ilgili bilgileri ve hatta fiyatlar bile bulacaksın. Ancak en önemlisi burada herkes gerçek deneyimlerini paylaşıyor. Elbet kendine yakın isimleri bulacaksın. Sonra da o isimlerden arkadaşlık talep edip detay bilgi alabilirsin. Yolun uzun:) oyalamayalım seni
tskler ilginiz icin ben burda acemiyimm ben aslinda yurt disinda yasiyorum malum burda fiyatlar ucmus durumda temuzda ank gelicem bilen birileri varmi diye dansmak istedimm sadece
fragola benim durumu biliyorsun
öksürükle birlikte karnım nasıl da komik sinir bozucu ve çirkin bir hale gelmişti hatırla
panik yapma bir şey olmamıştır inşallah
yine de doktordan bilgi al...
ehehee :)
fragola görmüştü karnımın o halini
çok komik bir görüntüydü aynaya her baktığımda hem gülüyor hem de çok üzlüyordum
aman dikkat ankara söz konusu olunca hepimiz panikliyoruz
aynen....
enderin merhaba bol su ve yürüyüş iyi geliyor
ben su içmemiştim wc e gitmek zor oluyor diyeşiştimde şiştim aman ihmal etmeyin...
Canım kötü birşey değildir inşallah yarın gideceğim doktora karnım patlayacak gibi korsede acıtıyorMangacim büyük bi ihtimal hematom olmuştur doktorunla bi görüş istersen bende de olmuştu ama morarma yoktu
mrb hanimlar ben karin germe ve meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ankrada devlet hastaneleri sigortali olmayan hastalara bu ameliyati ne kadara maloldugunu bilenler bana yardimci olabilirmi ve randevu aldiktan ne kadar zaman sonra ameliyat zamanini bildiriyorlar
hacettepeden uzak durun...
nacizane tavsiyem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?