Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah inşallah canım o günleri görürüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun cnmmm
Darisi basima olsunn
Gecmis olsun cnmmm
Darisi basima olsunn
Sağol canım hadi darısı başına ama çok acılı
uzun aradan sonra tekrar selamlar kızlar bende son durum iyileşmeyi bekiliyorum....
canlar gitti benim ki hiç bişeyyy geçer iyileşir...şu linki hepinizden ricam okuyun çok bir şey değil gün birlik olma zamanı duyarsız kalmayacağınıza eminimmm!!! sevgiler herkese başımız sağolsun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638&page=16&p=35332322#post35332322
Jelocuuuum link için teşekkürler hepimizin başı sağolsun. Allah geride kalanlara dayanma gücü ve sabır versin. Dilerim ne ülkemizde ne dünyanın herhangi bir noktasında bir daha böyle acılar ve kayıplar ile imtihan edilmeyiz.
Sen de güzel yüreğinle her gün güzelleşen bedeninle çabucak iyi olursun inşallah.
Manga çok geçmiş olsun. Insan buradaki pek çok arkadaşım ilk bir kaç gün yaşamı bile sorguladızaman geçip aynada yeni sen ile karşılaştığında bugünleri hayal gibi hatırlayacaksın. Öksürüğün için pastil öneriyorduk operasyon çantalarına konacak önemli kalemlerin arasında sanırım senin ameliyatın bizim ihmalkar dönemimize denk geldi Zamanla herşey daha iyi olacak. Biraz daha dayan.
ARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi
Fragola 8 hafta geçmiş inşallah birşey olmaz canım kafana takma dikişlerin iyileşmiştir artık. Fıstığım üzülme XxxARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi
Ödemler 6 aya kadar normalmiş.. Bazen süper oluyor vücudum bazende onca operasyonu geçiren benmiyim diyorum.. Kat kat şişiyorum resmen.. İğne batsa patlıycam :))) çocuklara gelincede, ben kucaklıyorum valla gezdiriyorumda kucağımda, bir sorun olmadı :)) ödem toplanmıştır merak etme :)
Fragola 8 hafta geçmiş inşallah birşey olmaz canım kafana takma dikişlerin iyileşmiştir artık. Fıstığım üzülme Xxx
Canimmm ben de ayniyim ama bayadir diyetteydim ve belki de o yuzden genelde duzdum, dun baya bozdum aksam, ama dun sabahtan beri ve bugunbaya sistim
İnsallah canim ya bende fiik da vardi ya endisem ondan aslinda
Yok yok rahat ol.. Dün bozunca bu gün kilo almazsınki zaten .. Hadi bir hafta yapsan böyle tmm da.. İçini ferah tut :)
Ah kuzumm kilo alayim hic muhim degil insallah yemenin siskinligidir veya odemdir yani insallah ic dikislere bi zarar vermemisimdir derdim o aslinda
Mammazia sağol canım nasıl pastil kullanıyoruz . Kendimi iyi hissetmem kaç günü bulur canım. İnşallah bu günler yaşanıp bitmiş olarak çarçabuk bitsin. Şimdi sade pişmanlık var canım sevinemiyorum
Mangacığım pastilkişisel tercihin. Boğazını rahatlatacak,içerdeki hareketi yumuşatacak herhangi bir pastil olur. Bitiyor az kaldı:) bak sonra hatırlatacağım sana pişman oldum dediğin zamanları. 2-3 gün sonra daha iyi olacaksın. 1 hafta sonra bomba gibi:)
Hayatım bizim tatlı ve gergin ve de şeker hatun var ya yaklaşık 1 ay önce senin gibi oldu valla ben ondan çok tedirgin oldum ama korkma iç dikişlerini bu kadar zaman sonra kolay kolay hasarlayamazsın. Hava durumu bile şişlerinizi artırabilir korkma:) sen neleri atlattın bu ödem mi korkutacak. Bak geçiyor bileARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi
Canım sana tavsiyem aman deme bu başlığı baştan sona oku öncelikle. Memleketin her yerinden farklı doktorların farklı teknik ve operasyonları ile ilgili bilgileri ve hatta fiyatlar bile bulacaksın. Ancak en önemlisi burada herkes gerçek deneyimlerini paylaşıyor. Elbet kendine yakın isimleri bulacaksın. Sonra da o isimlerden arkadaşlık talep edip detay bilgi alabilirsin. Yolun uzun:) oyalamayalım senimrb hanimlar ben karin germe ve meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ankrada devlet hastaneleri sigortali olmayan hastalara bu ameliyati ne kadara maloldugunu bilenler bana yardimci olabilirmi ve randevu aldiktan ne kadar zaman sonra ameliyat zamanini bildiriyorlar