• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Mammazia sağol canım nasıl pastil kullanıyoruz . Kendimi iyi hissetmem kaç günü bulur canım. İnşallah bu günler yaşanıp bitmiş olarak çarçabuk bitsin. Şimdi sade pişmanlık var canım :( sevinemiyorum :(

Mangacığım pastilkişisel tercihin. Boğazını rahatlatacak,içerdeki hareketi yumuşatacak herhangi bir pastil olur. Bitiyor az kaldı:) bak sonra hatırlatacağım sana pişman oldum dediğin zamanları. 2-3 gün sonra daha iyi olacaksın. 1 hafta sonra bomba gibi:):nazar:

Hayatım bizim tatlı ve gergin ve de şeker hatun var ya yaklaşık 1 ay önce senin gibi oldu valla ben ondan çok tedirgin oldum ama korkma iç dikişlerini bu kadar zaman sonra kolay kolay hasarlayamazsın. Hava durumu bile şişlerinizi artırabilir korkma:) sen neleri atlattın bu ödem mi korkutacak. Bak geçiyor bile :nazar:

Canım sana tavsiyem aman deme bu başlığı baştan sona oku öncelikle. Memleketin her yerinden farklı doktorların farklı teknik ve operasyonları ile ilgili bilgileri ve hatta fiyatlar bile bulacaksın. Ancak en önemlisi burada herkes gerçek deneyimlerini paylaşıyor. Elbet kendine yakın isimleri bulacaksın. Sonra da o isimlerden arkadaşlık talep edip detay bilgi alabilirsin. Yolun uzun:) oyalamayalım seni
Canım iki büklüm zor gidiyorum wc ye yatamıyorum kaç gündür uykuya hasretim senindemi böyle oldu nasıl atlattın ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm ben de ayniyim ama bayadir diyetteydim ve belki de o yuzden genelde duzdum, dun baya bozdum aksam, ama dun sabahtan beri ve bugunbaya sistim :(

İnsallah canim ya bende fiik da vardi ya endisem ondan aslinda :(
Allah esirgesin canım başka elden gelen birşey yok çocuklar küçük bize ihtiyaçları var

Canım yarın sabah ameliyat olacağım sizleride bilgilendireceğim heyecan ve korkudan uyuyamıyorum. :(

Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin :(

manga zor günlerinde yanında olamadık biliyorsundur Tr de durumlar kötü,taktir edersinki foruma girmek heleki estetik konusuna insanın içinden gelmiyor...

öncelikle geçmiş olsun
ve lütfen sabırlı ol,o ağrıları hepimiz yaşadık kolay bir ameliyat değil ama inan bana tüm bunları unutacaksın :)
ağrılar geldiğinde bir kaç ay sonra oluşacak dümdüz karnını düşün :)
ve lütfen kendini yorma,çok dikkatli ol.tek başına yataktan kalkmaya çalışma mutlaka birilerinden destek al
öksürük için ılık su bulundur yanında birde boğaz pastili. heleki otacının zencefilli ballı pastili çok iyi geliyor
iki elinle karnını tut hafif hafif (hani şu noel babanın ho ho diyişi varya,işte o gibi) öksür.
geçecek bu günler canım bir kaç güne ağrın hafifleyecek :16:

Arkadaslar bir sey daha sorucam; odem cayi disinda odem icin bir swy yapiyo musunuz veya yaptiniz mi? Yoksa alisverise cikmamiz gerekecek :(

enderin merhaba bol su ve yürüyüş iyi geliyor
ben su içmemiştim wc e gitmek zor oluyor diye :17: şiştimde şiştim aman ihmal etmeyin...

Pamukcilekcigiiimm yaz geliyor, panik havası var! Bikiniler bakılmaya ve alınmaya başladı, onca yılın acısı anca çıkar :9: ben foto ekleyemiyorum, telefon numaram var mı sende, gonderivereyim bir foto :).

oooo başladın demekki :)
gorhanım ben sana bir kaç hafta önce özel mesaj yazdımda görmedin galiba
mesajlarına bakıver bebeeemmm :16:

Kızlar ameliyattan ne kadar sonra egzersize başladınız ne gibi egzersizler yaptınız ? benim 6hafta oldu başlasam mi ?

melosb nasılsın?

tatlım sen şimdilik sadce yürüyüş yap başka işlere kalkışma
zor günler yaşadın dikkatli davran

ARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi

fragola benim durumu biliyorsun
öksürükle birlikte karnım nasıl da komik sinir bozucu ve çirkin bir hale gelmişti hatırla :1:
panik yapma bir şey olmamıştır inşallah
yine de doktordan bilgi al...

mammazia .!.:
Hayatım bizim tatlı ve gergin ve de şeker hatun var ya yaklaşık 1 ay önce senin gibi oldu valla ben ondan çok tedirgin oldum ama korkma iç dikişlerini bu kadar zaman sonra kolay kolay hasarlayamazsın. Hava durumu bile şişlerinizi artırabilir korkma:) sen neleri atlattın bu ödem mi korkutacak. Bak geçiyor bile :nazar:

ehehee :)
fragola görmüştü karnımın o halini
çok komik bir görüntüydü aynaya her baktığımda hem gülüyor hem de çok üzlüyordum :27:

mrb hanimlar ben karin germe ve meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ankrada devlet hastaneleri sigortali olmayan hastalara bu ameliyati ne kadara maloldugunu bilenler bana yardimci olabilirmi ve randevu aldiktan ne kadar zaman sonra ameliyat zamanini bildiriyorlar

aman dikkat ankara söz konusu olunca hepimiz panikliyoruz :52:

mammazia .!.:
Canım sana tavsiyem aman deme bu başlığı baştan sona oku öncelikle. Memleketin her yerinden farklı doktorların farklı teknik ve operasyonları ile ilgili bilgileri ve hatta fiyatlar bile bulacaksın. Ancak en önemlisi burada herkes gerçek deneyimlerini paylaşıyor. Elbet kendine yakın isimleri bulacaksın. Sonra da o isimlerden arkadaşlık talep edip detay bilgi alabilirsin. Yolun uzun:) oyalamayalım seni

aynen....:54:

manga zor günlerinde yanında olamadık biliyorsundur Tr de durumlar kötü,taktir edersinki foruma girmek heleki estetik konusuna insanın içinden gelmiyor...

öncelikle geçmiş olsun
ve lütfen sabırlı ol,o ağrıları hepimiz yaşadık kolay bir ameliyat değil ama inan bana tüm bunları unutacaksın :)
ağrılar geldiğinde bir kaç ay sonra oluşacak dümdüz karnını düşün :)
ve lütfen kendini yorma,çok dikkatli ol.tek başına yataktan kalkmaya çalışma mutlaka birilerinden destek al
öksürük için ılık su bulundur yanında birde boğaz pastili. heleki otacının zencefilli ballı pastili çok iyi geliyor
iki elinle karnını tut hafif hafif (hani şu noel babanın ho ho diyişi varya,işte o gibi) öksür.
geçecek bu günler canım bir kaç güne ağrın hafifleyecek :16:

Sağol pamukçilek cim ho ho yaptım işe yaradı canım kendi derdimizden başka dertleri unutuyoruz canım türkiyemizin başı sağolsun Allah aynı acılar tekrar yaşatmasın :(

Canım iki büklüm zor gidiyorum wc ye yatamıyorum kaç gündür uykuya hasretim senindemi böyle oldu nasıl atlattın ..

mangacım çok geçmiş olsun çok normal ilk zamanlar bunları yaşaman geçecek az sabır

Ah kuzumm kilo alayim hic muhim degil insallah yemenin siskinligidir veya odemdir yani insallah ic dikislere bi zarar vermemisimdir derdim o aslinda :(

canım korkma iç dikişlere bişey olmaz çok zorlnamadıkca artık geçmiş olsun

ARkadaslar selam. Tecrubeli arkadaslara acil bir sorum var. Benim bu cuma gunu 8 haftam doldu ve carsamba gunu 1 gunlugune cocuklarla yalniz kalmak zorunda kaldim. Az da olsa bikac kere cocuklari kaldirmam gerekti ama kucakta tasimadim, maksimum 3-4 saniye agirliklarini tarttim. Karnimin bana gore saginda (en bastan beri en cok agriyan ve hassas olan bolgede) ara ara ilk aydaki gibi agrilar oldu ve karnim sisti, yani odem gibi, heryer esit sekilde sis. Basina boyle bisey gelen var mi? Odemlerim uzun suredir azalmisti, yoruldum baya ve boyle oldu. 8. aydan sonra boyle fazla odem gorulebilir mi? Nolur yazin, opuyorum hepinizi
Canım benim geldi ben de ne zaman normal hayata başladım karnım daha şiş hatta iç dikişlerin mi açıldı veya kilo mu aldım diye düşündüm bende diyet ve spor yok çünkü ama ameliyattan sonra daha jnceydim o kesin.

Kızlar bugün ameliyat olalı 4 günüm göbek deliğimin yukarısında iki gün önce koca bir morarmA oldu. Normal mi ??

Mammazia sağol canım nasıl pastil kullanıyoruz . Kendimi iyi hissetmem kaç günü bulur canım. İnşallah bu günler yaşanıp bitmiş olarak çarçabuk bitsin. Şimdi sade pişmanlık var canım :( sevinemiyorum :(

Mangacığım pastilkişisel tercihin. Boğazını rahatlatacak,içerdeki hareketi yumuşatacak herhangi bir pastil olur. Bitiyor az kaldı:) bak sonra hatırlatacağım sana pişman oldum dediğin zamanları. 2-3 gün sonra daha iyi olacaksın. 1 hafta sonra bomba gibi:):nazar:

tskler ilginiz icin ben burda acemiyimm ben aslinda yurt disinda yasiyorum malum burda fiyatlar ucmus durumda temuzda ank gelicem bilen birileri varmi diye dansmak istedimm sadece

fragola benim durumu biliyorsun
öksürükle birlikte karnım nasıl da komik sinir bozucu ve çirkin bir hale gelmişti hatırla :1:
panik yapma bir şey olmamıştır inşallah
yine de doktordan bilgi al...

ehehee :)
fragola görmüştü karnımın o halini
çok komik bir görüntüydü aynaya her baktığımda hem gülüyor hem de çok üzlüyordum :27:

aman dikkat ankara söz konusu olunca hepimiz panikliyoruz :52:

aynen....:54:

hanimlar korkutmayin beni bildiginiz bi durum varsa paylasin benimle lütfen:18::18:

enderin merhaba bol su ve yürüyüş iyi geliyor
ben su içmemiştim wc e gitmek zor oluyor diye :17: şiştimde şiştim aman ihmal etmeyin...

Cok sagol cnm cevap icin :) Yani gobek deliginin alt kismi sis ve sert. Yanlarinda da lipo oldu orlarda mor ve hafif sis. Gecer sanirim :( gobek deligi de ustten bakinca sanki icinde bosluk kalmis gibi duruyo.ona soylemedim evham olmasin diye sorun yoktur degil mi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mangacim büyük bi ihtimal hematom olmuştur doktorunla bi görüş istersen bende de olmuştu ama morarma yoktu
Canım kötü birşey değildir inşallah yarın gideceğim doktora karnım patlayacak gibi korsede acıtıyor

mrb hanimlar ben karin germe ve meme diklestirme ameliyati olmak istiyorum ankrada devlet hastaneleri sigortali olmayan hastalara bu ameliyati ne kadara maloldugunu bilenler bana yardimci olabilirmi ve randevu aldiktan ne kadar zaman sonra ameliyat zamanini bildiriyorlar

hacettepeden uzak durun...

nacizane tavsiyem...

hacettepeden uzak durun...

nacizane tavsiyem...

Ankarada işler gerçekten zor....

Ankara hastanesinde olan duymuştum ama çok düzensiz bir hastane...:ssz::ssz:
ölseniz kimse umursamaz... disiplinsiz bir yer ve aşırı kalabalık... sanırım ulaşımı kolay oduğu için, orta kesim hep buraya yükleniyor...

hacettepenin doktorları dünyayı biz yarattık havasındalar....:19: herşeyi yapabilriz havası ile gezerler....ameliyat sonrası "bu kadarına dua et" durumuna geçiş yaparlar... :47: sonuç şansa kalmış artık... karın germede çok ciddi sorun yaşayan hastaları olmuştu..:47::47::47:

ankara üniversitesinde profla anlaşırsınız ama ameliyata kim girdi, sizi kim kesti biçti şansınıza ve doktorunuzun kişiliğine kalmıştır... gözünüzü açık tutun asistanların eline kalmayın... :20:

onep konusunda kararsızım, sanırım hiç gidip görmediğim için...bir ara gidip bakmalıyım...

son dönem ufuk hastanesi ile ilgili iyi şeyler duyuyorum ama kendi gözlerimle görmüş değilim.... gidip incelemek lazım...

Merhaba arkadaşlar
Bugün mini karın germe ve lazer liposaction ameliyatımın tam 1. ayını doldurdum. Ödemlerimin hala maşallahı var. Bazı doktorlar masaj öneriyormuş. masajın ne zaman ve nasıl yapıldığını bilen var mı. Bir de benim doktorum korseyi 2 ay kullanmamı istedi. Sizlere de 2 ay mı dendi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back