• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Umarım canım birde öksürük geliyor karnımı tutarak öksürüyorum ama genede kıvranıyorum sizede oldumu.?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım canım birde öksürük geliyor karnımı tutarak öksürüyorum ama genede kıvranıyorum sizede oldumu.?

Ben haftalarca öksürmedim tabi sigara içmiyor olmakta etkili.öksürük gelince hemen su iç aslında suyu hiç eksik etme yanından Boğazının kurumasını ve gıcığı engelle ve kafanı yukarı kaldırıp nefes yolunu aç ara ara da yavaşça boğazını temizle sanki gıcık tutmuş gibi, ve tabiki oturarak yat . Geçecek canım bak benim 2,5 ay oldu valla at koşturuyorum hatta spor Salonu'ndan çıkmıyorum o derece artık.

Kızlar ameliyattan ne kadar sonra egzersize başladınız ne gibi egzersizler yaptınız ? benim 6hafta oldu başlasam mi ?

Kızlar ameliyattan ne kadar sonra egzersize başladınız ne gibi egzersizler yaptınız ? benim 6hafta oldu başlasam mi ?

4 haftalıklen yürüyüşlere başladım.. 6 haftalık fitness kardio.. 10 haftalığım abdo da yapıyorum ama az.. Spor koçumun haberi var yaklaşık 30/40 dakika sonra sen dur koşuya geç artık diyor.. Sorun çıkmadı.. Kolay gelsinnn :)

İlk iki gün çok oldu.. O kadar olduki karnımı falan tutabilecek durumda deildim.. Dr um sıkma kendini dikeşlerinin açılması mümkün deil öksür çıkartmam lazım içindekileri ciğerlere doldurma boşalt dedi ( demesi kolayda öksürmesi offf)) sigarayı 10 gün önce bıraktırmıştı belkide o yüzden sadece iki gün sürdü.. Sonrada tekrar başlamadım öksürükte başlamadı.. İçini ferah tut kötü birşey olmaz.. Sabır işi bundan sonrası

6.haftada kardiyo yapabilirsin ben haftada 4 gün 1 saat kardiyo yaptım 6.haftada zumbaya başladım 8. Haftada cranch ve spinning e başladım yüzme zaten hep serbest özellikle su jimnastiği önerdi Dr ozan.şimdi herşey serbest ben 5mart ta aml.olmuştum.dr.bana vücudunun tepkilerine dikkat et canın acırsa bırak dedi.çok şükür hiçbir sorun olmadı şimdi 6gün 2 saat spor yapıyorum.

Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin :(

Manga önceki mesajları görmedim. Geçmiş olsun Kime oldun ameliyatı karın germe mi. Çok mu ağrılı ben de olmak istiyorum da

Dloylom ağrılı evet bugün üçüncü günüm zor yürüyorum. Belçika'da oldum canım

İlk iki gün çok oldu.. O kadar olduki karnımı falan tutabilecek durumda deildim.. Dr um sıkma kendini dikeşlerinin açılması mümkün deil öksür çıkartmam lazım içindekileri ciğerlere doldurma boşalt dedi ( demesi kolayda öksürmesi offf)) sigarayı 10 gün önce bıraktırmıştı belkide o yüzden sadece iki gün sürdü.. Sonrada tekrar başlamadım öksürükte başlamadı.. İçini ferah tut kötü birşey olmaz.. Sabır işi bundan sonrası

Ben haftalarca öksürmedim tabi sigara içmiyor olmakta etkili.öksürük gelince hemen su iç aslında suyu hiç eksik etme yanından Boğazının kurumasını ve gıcığı engelle ve kafanı yukarı kaldırıp nefes yolunu aç ara ara da yavaşça boğazını temizle sanki gıcık tutmuş gibi, ve tabiki oturarak yat . Geçecek canım bak benim 2,5 ay oldu valla at koşturuyorum hatta spor Salonu'ndan çıkmıyorum o derece artık.

Back