Mangacim az sabır kuzum ben ilk bir hafta uyuyamamistim umarım senin ki daha kısa sürer. çok agrin varsa agri kesici iç öyle uyumayı dene biraz biraz fayda olur belki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mangacim az sabır kuzum ben ilk bir hafta uyuyamamistim umarım senin ki daha kısa sürer. çok agrin varsa agri kesici iç öyle uyumayı dene biraz biraz fayda olur belki
çok geçmiş olsun. azcık sabır,hepimiz yaşadık bunlar,ı sanki hiç geçmiyecekmiş sanıyorsun ama 1 hafta sonunda epey rahatlamış olcaksın. b.ol bol su iç ve yürümeye calış .
Umarım canım birde öksürük geliyor karnımı tutarak öksürüyorum ama genede kıvranıyorum sizede oldumu.?
Kızlar ameliyattan ne kadar sonra egzersize başladınız ne gibi egzersizler yaptınız ? benim 6hafta oldu başlasam mi ?
Umarım canım birde öksürük geliyor karnımı tutarak öksürüyorum ama genede kıvranıyorum sizede oldumu.?
Kızlar ameliyattan ne kadar sonra egzersize başladınız ne gibi egzersizler yaptınız ? benim 6hafta oldu başlasam mi ?
4. Hafta sonrasında yürüyüşe başladım. Artık 3 ayım dolmak üzere, doktora pilates yapıp yapamayacağımı soracağım.
Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin
Manga önceki mesajları görmedim. Geçmiş olsun Kime oldun ameliyatı karın germe mi. Çok mu ağrılı ben de olmak istiyorum da
İlk iki gün çok oldu.. O kadar olduki karnımı falan tutabilecek durumda deildim.. Dr um sıkma kendini dikeşlerinin açılması mümkün deil öksür çıkartmam lazım içindekileri ciğerlere doldurma boşalt dedi ( demesi kolayda öksürmesi offf)) sigarayı 10 gün önce bıraktırmıştı belkide o yüzden sadece iki gün sürdü.. Sonrada tekrar başlamadım öksürükte başlamadı.. İçini ferah tut kötü birşey olmaz.. Sabır işi bundan sonrası
Ben haftalarca öksürmedim tabi sigara içmiyor olmakta etkili.öksürük gelince hemen su iç aslında suyu hiç eksik etme yanından Boğazının kurumasını ve gıcığı engelle ve kafanı yukarı kaldırıp nefes yolunu aç ara ara da yavaşça boğazını temizle sanki gıcık tutmuş gibi, ve tabiki oturarak yat . Geçecek canım bak benim 2,5 ay oldu valla at koşturuyorum hatta spor Salonu'ndan çıkmıyorum o derece artık.
Ben haftalarca öksürmedim tabi sigara içmiyor olmakta etkili.öksürük gelince hemen su iç aslında suyu hiç eksik etme yanından Boğazının kurumasını ve gıcığı engelle ve kafanı yukarı kaldırıp nefes yolunu aç ara ara da yavaşça boğazını temizle sanki gıcık tutmuş gibi, ve tabiki oturarak yat . Geçecek canım bak benim 2,5 ay oldu valla at koşturuyorum hatta spor Salonu'ndan çıkmıyorum o derece artık.