Şimdiden Allah kolaylık versin, ne kadar korkma heyecanlanma desende faydası olmayacak biliyorum. Ameliyat göz açıp kapayincaya kadar geçiyor. Önemli olan ameliyat sonrası donem. Etrafınızda size bakacak birilerini ayarladıysanız hiç kaygilanmayin. Ameliyat sonrası doktor her hastaya ödem cayı vermiyor, lütfen doktorunuza danışın. Hastanede pipet cok ise yarıyor, onun dısında alışveriş yapılacak bir şey yok. Ameliyat sonrası zaten kendinize bir sürü ciciler alacaksınız ;-) iyi haberlerinizi bekliyor olacağız, sevgiler
Lutfen rahat olun.. umarim guzel sonuclanacaktir. Arkadasim da stres yapti ama guzrl ilerledi surec endise ederseniz daha zor olur :)
Bu arada kasiklarinda ayaga kalktiginda kas cekmesi gibi bi aci oluyo hala, sizde de oldu mu veya oluyo mu hala , normal mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Enderin olduda bitti maşallah oldum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım doktorum Ercan Karacaoğlu, bel göbek simit bölgesi :)) basen ve bacak içleri birde sırt oldum cnm :)
Enderin olduda bitti maşallah oldum :)
Cok sevindim gecmis olsun :) oldu da bitti masallah :)) surecini paylas tatlim lutfen ve cok dikkat et kendine :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Manga çok çok geçmiş olsun canım
Haydi gecmis olsun bakalim, Darisi diger isteyenlerin basina....
canım bebiş yanımda senin içinde öptümayaklarından ama :))kurabiyelerim onlar benim çok tatlılar.hatırlatman için teşekkür ediyorum.bu tabiki çok önemli bir konu.ama doktorum bir hafta önce çağıracağını söyledi bana.o zaman daha teferruatlı konuşuruz.
hadi bakalım ipli bikinileri giy artık bu kadar zahmetten sonra yakışır valla...fıstık oldun nede olsa :)):dance:
tabi canım..mail adresini verirsen gönderirim.sevgiler.:))
Evet arkadaşım sana katılıyorum bence de süper olmuş darısı başımıza
Kızlar bugün ameliyat 2. Gecem ve hala uyuyamıyorum ne Zaman bitecek bu azap
Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?