• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şimdiden Allah kolaylık versin, ne kadar korkma heyecanlanma desende faydası olmayacak biliyorum. Ameliyat göz açıp kapayincaya kadar geçiyor. Önemli olan ameliyat sonrası donem. Etrafınızda size bakacak birilerini ayarladıysanız hiç kaygilanmayin. Ameliyat sonrası doktor her hastaya ödem cayı vermiyor, lütfen doktorunuza danışın. Hastanede pipet cok ise yarıyor, onun dısında alışveriş yapılacak bir şey yok. Ameliyat sonrası zaten kendinize bir sürü ciciler alacaksınız ;-) iyi haberlerinizi bekliyor olacağız, sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gorhancım ameliyatım dün akşam oldu sabaha kadar uyuyamadım şimdi biraz iyiyim Allah'a şükür güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım Xxx

Lutfen rahat olun.. umarim guzel sonuclanacaktir. Arkadasim da stres yapti ama guzrl ilerledi surec endise ederseniz daha zor olur :)

Bu arada kasiklarinda ayaga kalktiginda kas cekmesi gibi bi aci oluyo hala, sizde de oldu mu veya oluyo mu hala , normal mi? :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım doktorum Ercan Karacaoğlu, bel göbek simit bölgesi :)) basen ve bacak içleri birde sırt oldum cnm :)

Elifnaz arkadaşlık isteği gönderiyorum. Ben de ameliyat olucam aynı bölgelerden. Doktor araştırıyorum. Herkese yazıyorum. Sitenin delisi gibiyim.:) Ankaradayım ama ercan bey çok övülüyor. Arkadaşlik isteğimi kabul edermisiniz Resimlerinizi görebilirmiyim lütfen:)

Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin :(

canım bebiş yanımda senin içinde öptüm:emir_bebek: ayaklarından ama :))kurabiyelerim onlar benim çok tatlılar.hatırlatman için teşekkür ediyorum.bu tabiki çok önemli bir konu.ama doktorum bir hafta önce çağıracağını söyledi bana.o zaman daha teferruatlı konuşuruz.
hadi bakalım ipli bikinileri giy artık bu kadar zahmetten sonra yakışır valla...fıstık oldun nede olsa :)):dance:

tabi canım..mail adresini verirsen gönderirim.sevgiler.:))

Rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilirmiyim arkadaşlik isteği yolluyorum kabul edermisiniz. Resimleri gördükten sonra çıkarabilirsiniz arkadaşlıktan. bir de ankarada kime oldunuz ameliyatı memnunmusunuz

Kızlar bugün ameliyat 2. Gecem ve hala uyuyamıyorum ne Zaman bitecek bu azap :(

Mangacim az sabır kuzum ben ilk bir hafta uyuyamamistim umarım senin ki daha kısa sürer. çok agrin varsa agri kesici iç öyle uyumayı dene biraz biraz fayda olur belki

Kızlar bugün ameliyat 2. Gecem ve hala uyuyamıyorum ne Zaman bitecek bu azap :(

Zor oluyor :( benimki de ilk uc gun ozellikle yururken fln zorluk cekti.. ama bir hafta en buyuk zorlugu gordugum ve buradan okuduklarimdan .. sabir diliyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım hayırlısı ile inşallah çabuk iyileşirim. Bugün ikinci günüm ağrı kesicilerle duruyorum. Zor adım atıyorum nefesim kesiliyor. Bu günler çabuk geçsin :(

çok geçmiş olsun. azcık sabır,hepimiz yaşadık bunlar,ı sanki hiç geçmiyecekmiş sanıyorsun ama 1 hafta sonunda epey rahatlamış olcaksın. b.ol bol su iç ve yürümeye calış .

Back