• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gergin ben senin izini gördüm ve doktorunuzun çıkardığı muhteşem işe hayran kaldım:) bir dahaki görüşmeye benim yamalı bohçayı gösterecek bir kılık giyeyim ben:)

Rica ederim:) kabul ettim:)

Çatlakların henüz kırmızı gibi, bio oil diye bir şey var eczanelerde,watson ve gratislerde satılıyor. Onu denedin mi?

Sevgili Mammazia bilsen çatlaklarım için neler yaptım :17: Lazer haricinde bir sürü krem, yağ hatta dermaroller bile denedim. Bunları profesyonelce yardım alarak yapmadım belki ama kendi ekonomik durumum çerçevesince elimden geleni yaptım diyelim :) Çatlaklarımın bazıları kırmızı bazıları beyaz Bio Oil kullandım lakin sağlığa zararlı olduğunu okudum birkaç yerde sonra bıraktım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama riske girmek istemedim açıkçası :) Aklımda Fraksiyonel Lazer bir de Fibrocell Kök Hücre Tedavisi var. Göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatını kesin olacağım ama karın germe için karar verdiğim doktoruma öncelikle bunları soracağım iyileşme sağlanıyorsa bu yöntemle halletmeye çalışacağım, olmuyorsa karın germe. :) Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ayrıca :16:

Merhabalar, ben 1,5 ay önce karın germe oldum. Ameliyat oncesi mümkün olduğunca kilo vermek gerekiyor, hatta sonrasında da kilo vermeniz isteniyor. Benim göbek üstü tüm catlaklarim göbek altıma indi. Beni rahatsız etmiyor çünkü sarkmış deri parçamdan kurtuldum. Ben kombine ameliyat olmadım. Ama karın germe için sunu söyleyebilirim kolay bir ameliyat degil, sonrasında yardıma ihtiyacınız oluyor. İlk günler yaptırdığınıza pişman oluyorsunuz. Sonrası cok sabır isteyen bir ameliyat. Kombine olan arkadaslardan duydugum göğüs ameliyatları daha az agriliymis. Ben kombine olmadığıma pişman oldum. Şimdiden hayırlı olsun sizin için. Sevgiler

Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. :) Elimden geldiğince kilo vermeye çalışıyorum, yaklaşık 12 kilo verdim ama bi o kadar daha vermek durumundayım. :17: Doğru söylüyorsunuz, kilo verdiğimde sonuçların daha güzel olacağına inanıyorum ben de :) Çatlaklarımın göbek deliğinin altına inmesi de güzel en azından medikal dövmeyle kapatabilirim. Kolay bir ameliyat olmadığını tahmin edebiliyorum, aslında korkuyorum biraz da, göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatından hiç korkmuyorum çünkü yıllardır istediğim bir şey ve kesin kararlıyım bu konuda. Karın germeyi de çok istiyorum lakin ağrı eşiğim biraz düşük sorun olacak gibime geliyor. Bir de oradaki görüntüyü lazer vb. tedavilerle halledebilirsem bu yöntem, halledemezsem karın germe ameliyatı olacağım. Her şeyi karar verdiğim doktorumla konuşacağım. Bakalım :) Tekrar çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. İyi bakın kendinize, sevgiler. :16:

bir kaç mesaj yukarda gorhan(namıdiğer görhan:1:)arkadaşımız öyle güzel anlatmışki

çok zor bir ameliyat değil fakat ilk günler biraz sıkıntılı
yatıp kalkmakta destek lazım.yani bir yardımcıya ihtiyacınız var
ilerleyen zamnalarda nasıl oluyor bilemiyorum benimde ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti :)
ama forumda en eski arkadaşımız nldglp
albümü var izleri her şeyi çok güzel :nazar:
gözaltı dolgusunda hiç bir fikrim yok bilenler yardımcı olur mutlaka

cevabınız için teşekkür ederim.amlyt öncesi kilo vermek gerekiyo deniliyor.bu cok kilolu olanlar içinmi geçerli acaba.benim sadece üç dört kilo fazlam var.boyum 1 70,kilom 73, yaşım 40,üç doğum yaptım. vücudum çok orantılı sadece beni çok rahatsız eden göbeğim ve çatlaklarım var.o çatlaklara rağmen göbek deliğim bile çok güzel.onun için karar veremiyorum bi türlü.resimlerine bakabileceğim arkadaşlar varmış ama ben beceremedim bi türlü.nasıl bakabilirim resimlere

Kızlar ben eve geldim. Çok şükür iyiyim, iki gündür çok fazla ilaç verdiklerinden başdönmem çoktu, giremedim telefondan. Sirenlerin çıktı şükür ama feci birşeydi doğrusu:-) el ve ayaklarım tombik tombik, ödemeliyim demek ki..aradığınız sorduğunuz için çok teşekkür ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam :)
evet yaa
nasılda korkuyordum :(

okudunmu bilemiyorum ama kulaklarını çok çınlattım ameliyat sonrası
verdiğin destek ve moral için bir kere daha teşekkürler :16:

şimdi çok mutluyum elimle aşağı yukarı sağa sola çekiştirebileceğim bir karnım yok :)
gergin düz ve çok güzel :))):119:

Hangi tarihte oldun ameliyatını.Gün olarak söylersen eski yazılardan girer bulurum ;)) Gördüm şimdi harika olmuş gerçekten:34: Bir dönem çok yazıp yardımcı oluyordum çok da zevk alıyordum.Şimdi Jelesec den arada haberler alıyorum.Pek giremiyorum ama bu ara özlemişim sanırım buraları ,biraz biraz yazdım :23:

Dümdüz ve gergin karnınla harika günler diliyorum.Benim 3. senem dolmama rağmen hala mutluluğunu yaşıyorum.İyi ki olmuşuz :16:

Kızlar ben eve geldim. Çok şükür iyiyim, iki gündür çok fazla ilaç verdiklerinden başdönmem çoktu, giremedim telefondan. Sirenlerin çıktı şükür ama feci birşeydi doğrusu:-) el ve ayaklarım tombik tombik, ödemeliyim demek ki..aradığınız sorduğunuz için çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsuuuun.. Olduda bitti maşallahhh :)) zoru bitti , bundan sonra gün gün iyileşme vakti.:)))

Teşekkür ederim canım, yatış pozisyonundan belim ağrımaya başladı ama yapacak birşey yok:-(

Canımmm hadi gelmiş geçmiş olsun ağrılı, V pozisyonunda yatmalı günler su gibi geçsin gitsin bak benim 10.günüm ağrı kesici bile almıyorum artık azıcık bi sabır sonrası selamet bol bol uyu zaman çabuk geçsin öpüyorum arkadaşım

Teşekkür ederim canım, yatış pozisyonundan belim ağrımaya başladı ama yapacak birşey yok:-(

Korkutmak yada kızdırmak gibi olmasında o belin için daha başlangıç :((( ama 10 gün ver kendine.. Deyiyor valla her çektiğine <3

Kızlar bugün taburcu oldum direnlerim çekildi kaburgalarmda baya bi baskı hissediyorum ilk ameliyatim bu kadar ağır geçmemişti içteki dikişlerim komple açılmış tekrar diktiler şu bi iki haftayi atlatsadim rahatladım biraz

Canım gelmiş geçmiş olsun benim kaburgalar dikişlerden çok ağrı ve baskı yaptı düne kadar da öyleydi fakat bugün 10.günüm ve ağrıkesici bile almadım bir günde kayboldu&#128525;hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama 10 gün demeden bir bakmışsın bitmiş bol bol uyu vakit geçsin öptüm

Teşekkür ederim canım benim, uyuma pozisyonun rahatladı mı biraz? Göğüs kafesim daralıyor, geçecek tabii de istiyorum ki uyuyup uyanayım hepsi bitsin:-))

Okeyledim artık arkadaşız Mammazia :34:

nldglp lütfen benide kabul et forumda 1 kişinin görebildim birbirimize fotolar yolladık nekadar bana fıstık gibi olduğumu söylesede koydum kafama germe protez lipoyu olcam fikir edinmek açısından çok önmli

Korkutmak yada kızdırmak gibi olmasında o belin için daha başlangıç :((( ama 10 gün ver kendine.. Deyiyor valla her çektiğine <3

Capoeira şimdiye kadar bir senin ameliyat sonucunu görebildim üşenmedin anlattın tek tek foto. Attın çok ama çok tesekür ederim .forumda diğer arkadaslardanda yardım bekliyorum :)

Canim çok çok geçmiş olsun. Şimdiden sonra dinlenmene bak. Yediklerine dikkat et bol bol şu iç ve doktorun ödem için çay verdiyse mutlaka iç.... Öpüyorum seni en kocamanindan....

Hangi tarihte oldun ameliyatını.Gün olarak söylersen eski yazılardan girer bulurum ;)) Gördüm şimdi harika olmuş gerçekten:34: Bir dönem çok yazıp yardımcı oluyordum çok da zevk alıyordum.Şimdi Jelesec den arada haberler alıyorum.Pek giremiyorum ama bu ara özlemişim sanırım buraları ,biraz biraz yazdım :23:

Dümdüz ve gergin karnınla harika günler diliyorum.Benim 3. senem dolmama rağmen hala mutluluğunu yaşıyorum.İyi ki olmuşuz :16:

Nldglp senden bir ricam var. Üç yıl dolduysa senin ameliyat izin beyazlamistir artık, eğer sakıncası yoksa izin bir resmini çekip koyabilirmisin sonuç nasıl olacak merak ediyorum ben:))

Son düzenleme:
Nldglp senden bir ricam var. Üç yıl dolduysa senin ameliyat izin beyazlamistir artık, eğer sakıncası yoksa izin bir resmini çekip koyabilirmisin sonuç nasıl olacak merak ediyorum ben:))

Ysmnts haftaya jelesec ile beraber Ogltkn nin memleketine gideceğiz.Söz orda çekip koyarım.Tamamen bembeyaz olmadı benim karnım ama.Derim fazla kaliteli iyileşmedi sanırım.Hemşire bir arkadaşım bazılarının 5-6 yılı bulabileceğini söylemişti tamamen beyazlamasması için.Fakat ben çok memnunum ne olursa olsun halimden.Önemli olan sarkmış , çatlak ve kocaman göbeğim gitti.Şu anda resimlerimde gördüğün gibi değil ama daha beyazladı tabi ;)

Çoook beğendim karın ameliyatını gepgergin:-) bir sey merak ediyorum ameliyat sonrası yeniden oluşturulan göbek deliği genellikle biçimsiz, kirli kirli, dağınık görünüyor bu geçici mi?

Birde o dikiş izini kapatmak için iç çamasırının lastik kısmını baya bi yukarı çekmek gibi durum oluyormu?

Back