- 4 Kasım 2008
- 106
- 10
- 298
Gergin ben senin izini gördüm ve doktorunuzun çıkardığı muhteşem işe hayran kaldım:) bir dahaki görüşmeye benim yamalı bohçayı gösterecek bir kılık giyeyim ben:)
Rica ederim:) kabul ettim:)
Çatlakların henüz kırmızı gibi, bio oil diye bir şey var eczanelerde,watson ve gratislerde satılıyor. Onu denedin mi?
Sevgili Mammazia bilsen çatlaklarım için neler yaptım Lazer haricinde bir sürü krem, yağ hatta dermaroller bile denedim. Bunları profesyonelce yardım alarak yapmadım belki ama kendi ekonomik durumum çerçevesince elimden geleni yaptım diyelim :) Çatlaklarımın bazıları kırmızı bazıları beyaz Bio Oil kullandım lakin sağlığa zararlı olduğunu okudum birkaç yerde sonra bıraktım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama riske girmek istemedim açıkçası :) Aklımda Fraksiyonel Lazer bir de Fibrocell Kök Hücre Tedavisi var. Göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatını kesin olacağım ama karın germe için karar verdiğim doktoruma öncelikle bunları soracağım iyileşme sağlanıyorsa bu yöntemle halletmeye çalışacağım, olmuyorsa karın germe. :) Kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ayrıca