Nedemek canım bunun için burdayız
Canımmm cok tesekkur ederimm biizim doktor memede özellikle başarılı sanırım zaten meme konusunda iki ayrı uzmanlıgı var amerikada özgecmisinde oyle yazıyordu
Yaptır kız ebru valla bak. Realself sitesine gir ingilizce biliyorsan. Daha geçen gün orda bir soru sorulmuş bekarım karın germe düşünüyorum çocukta sorun olur mu diye. Oraya kayıtlı doktorlar cevap vermiş (amerikadaki doktorlar) hepsi de problem olmaz demişler. Tekrar bir rötuş gerekebilir sadece demişler. Ben senin anlattıgından yola cıkarak bunu göze alırdım. İz umrumda olmazd sezeryan oldum zaten izim oldu, veya olacak olabilir. Çok izi kafana taktın diyelim medikal dövme diye bi olay var, ten rengine boyuyorlar izi. İz mi katlı göbek mi deseler izzz diye bağırıırm düşünmem bile. Yaşın genç ve çok haklısın, bu yaşta neden arkık bi göbekle gezesin ki? Ama ameliyat çok uzun süreçli bi ameliyat. Bu forumu baştan sona okumanı tavsiye ederim, ben kasım ayında karar verdim ameliyata ve oturup 1000 sayfayı tek tek okudum. Başına geleceklerden haberin olsun. Realselfte de bi dolu örnek foto var, bulunmaz nimet. Ben destekçinim ebru yaptır bacım sen bence :)))
Göbek deliği ve üstündeki çatlaklar aşağı dikiş izinin üstüne iniyor. Bende öyle oldun iki ameliyat ağır oluyo tabi ve özellikle ilk 3-4 gün baya ağrılı oluyor ama sıklıkla bu şekilde uygulanan bir kombine ameliyat bu. Ecnebiler mommy makeover diye isim takmışlar hatta, anne baştan yaratma manasında :)
Son 2 gündür yaşadığım şeylerden sonra karar verme konusunda daha netim daha güzel görünebilirken neden önümde bi fazlalıkla gezeyim denize utanmadan girmeyi özledim 3 yıl önce çeyizime aldığım iç çamaşırlarını giyemiycem diye dağıtmıştım bu beni çok hırpalamıştı ve istiyorum o çamaşırlarımı giyebilmek istiyorum ve o süreci atlatırken yanımda olabilecek bi ailem ve çok güzel dostluklarım var eminim ki daha mutlu olucam ve bu kadar zaman uğraşmışken şimdi sonuca ulaşırken kafamın karışmasına izin vermiycem şimdi yaptığım listedeki doktorlarla görüşücem tek tek ve karar verdikten sonra hemen başlıycam.