Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O doktor her kimse iyi doktormush! Helal olsun! Ben karnima lipo yaptirdim, karnim daha burusuk iyrenc hale dushtu. Sonra karin germe oldum.

Ama bin sukur halime ya eskiden bunlari yazanlari imrenerek okuyodum ne guzel ameliyat olmuslar diye ben bekle bekle oldum yahu cok sukur o yuzden bugunume :)

Çok şükür canım... her geçen gün daha iyiye gideceksin... Ben de uzun süre yıkanmamıştım sadece vücudu sildim saçım için ise evde arkadaşlar arasında
nasıl yıkayabiliriz konuşmalara arasında ya mutfakta labo önüne sandalye koyalım sen otur başını arkaya ver orada yıkayalım ben çıldırdınız herhalde hayatta mutfakta yıkamam saçımı bizimkiler delimisin ne fark eder ben yok kesinlikle olamz derken sonradan gelen bi arkdaşım eczanede satılan bonelerden bahsetti.
Süper bişey başına geçiriyorsun masaj yapıyorsun al sana pırıl pırıl saçlar...

Aa onu hic duymamistim ben de kuafore yikatmaya gideyim sacimi diyodum :) Ben yarin banyo yapmayi dusunuyorum gozumu karartip. Belki oncesinde yikatirim veya su senin soyledigini denerim ama persembe aksamindan beri yikanmiyorum cuma sabah aml oldum yarin 1 hafta olacak koktum yahu kasiniyo kafam artik :))

Merhaba kızlar 3nisanda revizyon ameliyatim var ve ben çok korkuyorum tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum resim yukleyemedim maalesef doktor içteki dikişlerin açılabileceğini söyledi onları sıklaştıracak, göbek deliği çukur olmamışti onu yapacak skar izimi duzeltecek o da berbat gözüküyor yani baştan ameliyat olucam resmen ve ben çok korkuyorum. revizyon ameliyati olanlar lütfen beni aydınlatin çok zor değil diyin lütfen

Merhaba kızlar 3nisanda revizyon ameliyatim var ve ben çok korkuyorum tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum resim yukleyemedim maalesef doktor içteki dikişlerin açılabileceğini söyledi onları sıklaştıracak, göbek deliği çukur olmamışti onu yapacak skar izimi duzeltecek o da berbat gözüküyor yani baştan ameliyat olucam resmen ve ben çok korkuyorum. revizyon ameliyati olanlar lütfen beni aydınlatin çok zor değil diyin lütfen

Cumartesi canım herkese duyurulur gelecekler yazsın ki rezervasyon yaptırayım kişi sayısı verip saat 10.10.30 gibi diyelim uzaktan gelenler yetişsin

Jelesec, mammazia, yineben, gerginciğim ve diğer tatlişkomlar ben maalesef gelemiyorum o kadarda çok istemiştim hatta son günler forma bile uzun uzun girmeye vaktim olmadı. Bu hafta sonu eşim kötü tutuldu, 3 tane fıtık var belinde zaten bu yıl ameliyatı düşünüyordu, en yakın hastaneden mr çektirdik durumlar iç açıcı değil neyseki kas gevşeticilerle biraz düzleşti fakat cumartesi günü ameliyat olmayı düşündüğü doktora muayeneye gideceğiz bakalım o ne diyecek. O yüzden bu sefer beni afedin, hatta kahvaltı yaparken gülmek eğlenmek yok eee arada bir konuşabilirsiniz, hiçbirşeyi kaçırmak istemiyorum. Birdahaki sefere inşallah birlikte oluruz. Sizleri seviyorummmm

Canım çok geçmiş olsun, önce sağlık, sonra eğlence. Dilerim çarçabuk atlatır eşin ve tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sende mümkün olduğunca zorlamamaya çalış kendini, ne de olsa sende ameliyatlısın.
Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler

korkma cnm
eminim ilkinden daha hafif bir süreçtir
ameliyat olalı ne kadar oldu?
fotoğraf eklesen, merak ettim cnm

Kızlarrr sabah 6:15 de ameliyata girdim,9:00 da çıktım hafif bulantım oldu 2 sefer bulantı kesici verdiler saat 14:00 den sonra bulantım bitti yürüdüm her şey yolunda şimdilik Allahıma şükürler olsun ama bir şey merak ediyorum ilk gün en zoru değil mi?ilerleyen günlerde giderek daha da kolaylaşacak sanırım yani 2.gün ağrılarda çoğalma falan olmaz değil mi☺️☺️☺️

Mehmet Ketene ve kliniği kesinlikle değil diyebilirim canım.Allah yardımcınız olsun..

valla şimdiden güzeller sen benimkileri görsen kaçarsın

hahhaha popoda da nolac uzmanlaştı :)))
hayırlısı olsun canım

sağolun iyi ki varsınız, sizlerle paylaşabilmek çok güzel

iyiki sizlerde varsınız sizlerin destekleri olmasa ben bu ameliyata cesaret edemzdim

Tatlım ne oldu sana ya, ne güzel heveslenmistim senide gorucem diye. Çok geçmiş olsun , belki duzelirsin hafta sonuna kadar....

aynen canım yaa
konuştuğumuz gibi şekerim hayırlısı artık

Oooyy cok gecmis olsun kuzumm cabucak duzelir iyilesirsin insallah canim benim

fragolamm bebeem sağol
canım sana tel den yazacaktım buradan yazayım.ilk banyoyu kısa tut.ben korseyi çıkarınca çok kötü hissetmiştim.doktorumu aradım karnını içine çek demişti ama ne mümkün olmadı yapamadım.bel korsesi vardı evde(yünlü bi korse)onu giyerek banyo yaptım en son çıkarıp saniyeler içinde vücuduma su tutup çıkmıştım.evde korse varsa dene iyi geliyor.
saç kurutma makinasıyla da güzelce kurut dikişler ve göbek deliği asla nemli kalmamalı.sonra zamanla alışıyorsun canım.sakın tedirgin olma.ben 3.bıcı bıcmı yanlız yaptım :) benim gibi bir panik ataklı yani düşün

Canim cok gecmis olsun, kendine dikkat et Seni görmeyi cok istiyorum da ama kismet degilmis, bakarsin bir baska baharda yine karsilasiriz

çok teşekkür ederim tatlım.bende çok istedim ama nasip işte...

Kuzuuuuu geçmiş olsun Ay çocuklarla program falan sanmıştım ben Dikkat et kendine. Sen iyileş biz sana da full eğlenmece, tıkınmaca yaparız:)

sağol mamiii
söz dimi?:))

Gerginim:) geçmiş olsun canımm:) napalım gidemiyoruz bir dahaki sefere gideriz :) şu dieti bırak başkasına geç oda yormuş olabilir böbreklerini

nolacım sağol canım.
valla artık bırakmayı düşünüyordum ama bu sabah 58 i görünce tekrar fikrimi değiştirdim :))(anam ne kararsız oldum ben ya)
55 olana kadar devam diyorum
tabi şimdilik

Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun...sevinmiştim seni göreceğim diye..kısmet değilmiş

massalım o kadar plan yaptık
hayırlısı ne diyim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…