Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım ben bayadır girmedim bu iletiyi şimdi okuyorum :)
çok merak ediyordum ayrıntıları anlat diyecektim :)
ben amlyt sonrası bazı şeyleri hatırlıyordum ama şimdi pek bişiy hatırlamıyorum :) hani mezure falan demişsin ya :)bende o kısımlar yok :)))
zaten galiba benim karnım bayıldıktan sonra çizldi:44:

neyse geçti gitti :) şimdi bolca dinlenme zamanı :)

fragola ben eşimin atletini kesip (yanlız niye eşiminki onu bilmiyorum )karnıma sarıp üzerine korseyi giyiyordum :)
atlet giyemiyorsan böyle dene :)

elnino tatlım çok çok güzel,rahat bir amlyt ve iyleşme süreci diliyorum
şimdiden geçmiş olsun

canım yaa
sen sanki memnundun karnından ben yanlışmı hatırlıyorum :44:
dikişler açılabilir derken iç kaslarımı diyosun?
bunu dr nasıl anlıyor?ben en çok korktuğum şey bu çünkü ben amlyt sonrası bronşit+sinüzit olmuştum.çok öksürdüm ben

ama şu var gidince doktorum bana revizyon olmalısın dese varya göbek atarım :)
göğüsler için harika bir fırsat olur bana
zira karında çevreye fitik amlyt fln dedik geçiştirdik.memede fıtık olamıyor maalesef :)))
korkma sen zaten bu amlyta karar vermekle ne kadar cesur olduğunu gözterdin.revizyon nedirki...
ayrıca bak doktorun da iyi bir doktormuş.her hangi bir sorunda sahip çıkmış yaptığı işe

begoo geçmiş olsun canım
en acilinden şifalar diliyorum eşine.sende kendine dikkat et lütfen

aslında şu buluşma işi bir sonraki haftaya ertelense ne güzel olardı

Canım foto ekleyemiyorum malesef inşallah dediğin gibi olur

ekleseydin çok iyi olurdu arkadaşım,bende kafama taktım şimdi bu dikiş işini

bende olmadı ama bilemedim şimdi..
nolac ilk amlytında 3. günden sonra ağrılarının arttığını söylemişti.yanlız o genel anestezi almamış sanırım ondan öyle oldu...

Ah canım beniiim,çok geçmiş olsun kardeşimize de. Ameliyatı işinin ehli bir hoca yaparsa neden bunca yıl o acıları çekmişim ben diyecek. Ama herşeye rağmen hasta bir erkek eşini pek de akıllı uslu bırakmıyor:) Allah sana yardım etsin.

Kızlar avrupa yakasından toplu taşıma ile oraya gelmek nasıl mümkün?? Metro / Marmaray ?? Bilen paylaşırsa sevinirim...

Canım tam nereden geliyorsun? Ben yinebene de aynı teklifi yaptım. Caddebostan sahildeki Migros'a gelirsen (taksim Bostancı dolmuşuyla) ben sizi oradan alırım Ataşehire geçeriz. Sana arkadaşlık gönderdim kabul edersen özelden telefonumu vereyim.

Kızlar avrupa yakasından toplu taşıma ile oraya gelmek nasıl mümkün?? Metro / Marmaray ?? Bilen paylaşırsa sevinirim...

Massalcim ben arabayla gidicem. Sanayi mahallesinin girişindeki üst geçitten alabilirim seni, birlikte gideriz istersen:) olur dersen ozelden telini yaz konuşup anlasalim, buluşup gidelim:)

gergincim ben hiçbir zaman karnımdan memnun olamadım hep bi şişlik vardı ve bu şişlik gün geçtikce artarak devam etti doktorum o yüzden içteki dikişlerin açılabileceğini söyledi ve revizyona karar verdi .

Hımm ben de genel anestezi almadım şimdilik hastanede müthiş enjeksiyonlar yapıyorlar bir yandan ağrılarım anında diniyor diğer yandan uyku yapıyor 2 çocuk üstüste doğum yaptığım için çoookkk uzun süredir bu kadar uyuyamamıştım ağrı da çok olmadı ona şaşırdım bu kadarla yırtarsam daha ne olsun ayağa kalktım annem eşim kardeşim şok oldular yüzlerindeki o ifade şok olmuşluk bu ameliyatın bir mucize olduğunu anlamama sebep oldu çok mutluyum çokkkk🙏🙏🙏☺️😘💕💗💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok sağol tatlım. Çok çekiyor şu belinden Dr. Gökhan Özçınar bundan 3 sene öncede ben olmuştum ameliyat ona ama benimkini birtürlü ikna edemedim. 2013 yılında epey bir çekti, tamam olacam dediydi sonra iğneler falan iyileşince yine vazgeçti ama artık olmak zorunda. Inşallah ourda kurtulur çok zor çünkü bizzat bende yaşadığım için biliyorum. Buluşunca bir foto çekin bari çok merak ediyorum sizleri bana gizli gizli gönderirsin

Çok teşekkürler canımcım, valla bende pek birşey yapamıyorum ama neyseki evde bir delikanlımız var onun tabiri ile ağır işler ona kaldı tabii yakında isyan bayrağını çekip gitmezse iyi

Canım tatlım, şekerciğim çok sağol canım. Dikkat ediyorum ama işin çoğu evdeki delikanlıya kaldı şuaralar isyan etti edecek homurdanıp duruyor Bende az önce okudum senin durumunu sanada çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim.

Kızlar benim arkadaş listem bos görünüyor, siz nasıl duzelttiniz bu sorunu...

bir şey diycem benim göbek deliğim de içeri doğru değil...bu zamanla değişmeyecek mi ki?

bir şey diycem benim göbek deliğim de içeri doğru değil...bu zamanla değişmeyecek mi ki?

Benimde bir haftadır öyle.. Doktoruma fotosunu gönderdim.. Şişlikten dedi.. 1 tampon al 1 parmak kalınlığında kes nemlendiriciye bandır göbeğinin içine koy dedi.. Çok işe yarıyor.. Tampon dediğim gazlı bez bu arada

ya benim doktorum da buna benzer birşeyler söyledi baştan beri ama ben dikkate almamıştım hemen yapıyorum...

canım hiç bişiy olmaz inşaallah.
hep böyle mutlu ol :)

sağol tatlı begoo

aman aman az daha sıksın dişini
ikiniz iyleşince bol bol isyanını eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…