Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Oyy cok tesekkurler canimm gobek deligimden bildigin korkuuorum hissetmedigim icin :) ama banyo oncesi foto cekmeye calisicam. Yarin degil de yarindan sonra yikanicam ben sanirim henuz cesaretim yok ama kasinmaya da basladim aslinda ooy oy :)

Tatlım ne oldu sana ya, ne güzel heveslenmistim senide gorucem diye. Çok geçmiş olsun , belki duzelirsin hafta sonuna kadar....

Ahhh insallah sagol cok canimmmmm :) atlet giyme aliskanlgim da yok aksi gibi, bi sekilde atlet almam lazimm :) yardimsiz cesaret edemem zaten banyoya. Hazirladim destek kyvvetleri sagolsun kardesim bebek gibi bakti bana allah ondan razi olsun eve geldigimizden beri de burda.
Ooy oy hadi bakalim sabun surmemek mi gerekiyo peki dikislere?

Cok sagol canimmmmm foto eklicem en kisa zamanda ben de banyo gunu cekerim kismet olursa :) su ilk banyo faslini atlatsam cok rahatlicam sanirimmm

Oooyy cok gecmis olsun kuzumm cabucak duzelir iyilesirsin insallah canim benim

Cumartesi canım herkese duyurulur gelecekler yazsın ki rezervasyon yaptırayım kişi sayısı verip saat 10.10.30 gibi diyelim uzaktan gelenler yetişsin

Kismetse ben de gelicem 10:30 süper olur avrupa yakasindan gelicem ve oralari hic bilmiyorum, ilk defa geliyorum. Sabah 7 de evden ciksam anca yetisirim herhalde

Canim cok gecmis olsun, kendine dikkat et Seni görmeyi cok istiyorum da ama kismet degilmis, bakarsin bir baska baharda yine karsilasiriz

Şimdiden hayırlı olsun canım.. harika geçsin herşey inşallah...

Kuzuuuuu geçmiş olsun Ay çocuklarla program falan sanmıştım ben Dikkat et kendine. Sen iyileş biz sana da full eğlenmece, tıkınmaca yaparız:)

Kızlar özledim sizi :) sayfaları hızlıca okudum :) frogala tansiyonum düşmüştü korseyi ilk çıkardığımda. Yardımsız ne çıkar nede banyo yap:) azıcık kaşın boşver bişey olmaz:) ilk aml olduğum Dr 20 gün yasaklamıştı. Kendimi silmiş saçlarımı yıkamıştım sadece napıyım Cumartesi kahvaltıya gidecek olanlar birbirinizin heryerine bakın:) burda merak ettiklerinizin hepsini öğrenin ayrıca bide fotoğraf çektirin jeleseccim face koy bende bakıyım:) Ercana giderseniz selam söyleyin silikonlarımı hazırlasın geliyorum:) yine ben seninde az kalmış ameliyata:) hadi bakalım herşey çok güzel olacak:) elnino korkma hayatım adetliyken yapıyorlar şimdiden geçmiş olsun dualarımız tüm yeni aml olacaklarla:)öpüyorummm hepinizi:)

Gerginim:) geçmiş olsun canımm:) napalım gidemiyoruz bir dahaki sefere gideriz :) şu dieti bırak başkasına geç oda yormuş olabilir böbreklerini

Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun...sevinmiştim seni göreceğim diye..kısmet değilmiş

Olabildiğince yumuşak ve doğal bir sabunla kendini çitilemeden dikişlerini de yıkarsın tabii ki:) banyo sonrası iyice kuruması için kurutma makinası kullanman iyi olur. Atlet yoksa tshirt vardır tatlım:) dert etme:)

Kismetse ben de gelicem 10:30 süper olur avrupa yakasindan gelicem ve oralari hic bilmiyorum, ilk defa geliyorum. Sabah 7 de evden ciksam anca yetisirim herhalde

Şeker bahçeşehirdeydin galiba sen. 1 saat yeter TEM den geleceksin dümdüz:) köprüden sonra hangi sapaktan gireceğini Jelesec daha iyi bilir sanki.

Yok canim ben Almanyadan gelecegim Ama taksim de kalicam internetten baktim, sanirim marmaray üsküdara kadar geliyor oradan tekrar bakarim.

Evet canim az kaldi. Nasipse persembe Türkiye ye geliyorum, cumartesi genc kizlarla bulusup Ercan beye geciyorum ve Pazartesi ameliyat :18: Sanki azicik korku, stres ve heyecan basladi

Yok canim ben Almanyadan gelecegim Ama taksim de kalicam internetten baktim, sanirim marmaray üsküdara kadar geliyor oradan tekrar bakarim.
Ay tatlım kusura bakma ben seni bahçeşehire gönderdim
Sana şimdi özelden başka bir teklif yazacağım üzerine konuşuruz:)

Son düzenleme:

Merhaba mothers bende ankarada oturuyorum rica etsem bu ameliyat konusunda yardimci olabilirmisin ankaradami oldun yada orada gercekten guvenebilecegin ve onerebilecegin bir doktor ismi verebilirmisin simdiden cok tesekkur ederim...

Arkadaşlar ANKARA'da guvenilebilir işinin ehli bir doktor onerebilecek olan varmi cok kararsiz kaldim herkes farkli isimler yorumlar yaptikca kafam iyice karisti lutfen gercekten isinde başarılı doktor ismi verebilirseniz cok mutlu olurum. Hepinize gecmis olsun kendinizi guzel gormeniz dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…