Ben Allah sağlık verirse geliyorum:)
Sizler en geç 14.30 gibi hastaneye geçeceksiniz sanırım. Ertelemeye çalışacağım randevuyu öğleden sonraya aktarabilirim.
banyo yaparken birinden yardım al canım...ben de kendime ne bakabilmiş, ne de dokunabilmiştimkorseyi filan takamıycam diye hiiç korkma bak tecrübe konuşuyor (benim aklım çıkmıştı resmen ama boşunaymış) ...o banyolardan sonra ağrılarının hafiflediğini ve rahat uyuduğunu farkedeceksin :))) güzelce kurulan, yağlan keyfine bak tatlım her geçen gün daha da iyi olacaksın.
kızlar merhaba
ben haftasonu programında aranızda olamıyacağım
sinüzit+sistit yıktı geçti beni
kum döküyorda olabilirmişim...
daha bir kaç şey....
çok eğlenmeyin yaa çok muhabbete girmeyin hemen kahvaltınızı yapın çıkın evinize gidin:99::117:
canım benim her geçen gün dahada düzeleceksin. benim 20.günüm hala dik yürüyemiyorum.hele oturup kalkınca daha zor oluyor,ama günlük işlerimi rahatlıkla yapıyorum. banyo işine gelince banada doktor 5.gün banyo yapabilirsin dedi ama ben 7.güne kadar bekledim. toplam 10 dk. falan sürmüştür oda sadece bi duş aldım korkudan,valla inan zangır zangır titredim.çıkınca saç kurutma makinası ile göbek deliğini ve dikişleri kuruttum ama uzaktan tuttum makinayı.mutlaka yanında birisi olsun korseyi takmak için yardım lazım. ilerleyen zamanda kendin takarsın,ama 2 hafta mutlaka banyo yaparken mutlaka yardım al.artık korseyi rahatlıkla kendim çıkarıp takabiliyorum. unutmadan korsenin altına pamuklu atlet giymeyi unutma rahat edersin.hiç birşeyi de kafana takma canım benim geçecekkk.fıstık olcaz hepimiz.
Oldu da bitti masallaah fragolacimzamanla cok daha iyi olacaksın, ilk 10-15 gün geçsin cok rahatlayacaksin. Ben ameliyat olalı 34 gün oldu, göbek çevremde hissizlik olan yerler hala mevcut, takma kafana en cok göğüsleri merak ediyorum. Begonyaninkileri görünce yaptirmadigima pişman oldum, seninkileri görünce kafamı duvarlara vurabilirim inşallah kolay bir iyileşme süreci geçirirsin, sevgiler .
kızlar merhaba
daha bir kaç şey....
çok eğlenmeyin yaa çok muhabbete girmeyin hemen kahvaltınızı yapın çıkın evinize gidin:99::117:
Cumartesi canım herkese duyurulur gelecekler yazsın ki rezervasyon yaptırayım kişi sayısı verip saat 10.10.30 gibi diyelim uzaktan gelenler yetişsin
kızlar merhaba
daha bir kaç şey....
Kızlar merhaba sadece bir günüm kaldı operasyondan çok her an regl olmaktan ve operasyonun ertelenmesinden korkuyorum gerçi hem bir kadın sağlığı ve hastalıkları doktoruna hem de doktoruma danışarak adet geciktirici ilaç alıyorum 2 gündür ama psikolojik midir nedir bilmiyorum her an regl olucakmışım gibi hissediyorum ben de bir an önce lipoabdominoplastimi olup başıma gelicekleri görüp iyileşme sürecine biranönce geçmek istiyorum şu son 2 haftamda bana moral veren fikirlerini tecrübelerini paylaşan tüm kadınlar kulübü üyelerine tekrar tekrar teşekkür ederim sağlıkla kalın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba
daha bir kaç şey....
kızlar merhaba
daha bir kaç şey....
kızlar merhaba
daha bir kaç şey....
Ahhh insallah sagol cok canimmmmm :) atlet giyme aliskanlgim da yok aksi gibi, bi sekilde atlet almam lazimm :) yardimsiz cesaret edemem zaten banyoya. Hazirladim destek kyvvetleri sagolsun kardesim bebek gibi bakti bana allah ondan razi olsun eve geldigimizden beri de burda.
Ooy oy hadi bakalim sabun surmemek mi gerekiyo peki dikislere?
Kismetse ben de gelicem 10:30 süper olur avrupa yakasindan gelicem ve oralari hic bilmiyorum, ilk defa geliyorum. Sabah 7 de evden ciksam anca yetisirim herhalde
Cumartesi canım herkese duyurulur gelecekler yazsın ki rezervasyon yaptırayım kişi sayısı verip saat 10.10.30 gibi diyelim uzaktan gelenler yetişsin
Olabildiğince yumuşak ve doğal bir sabunla kendini çitilemeden dikişlerini de yıkarsın tabii ki:) banyo sonrası iyice kuruması için kurutma makinası kullanman iyi olur. Atlet yoksa tshirt vardır tatlım:) dert etme:)
Şeker bahçeşehirdeydin galiba sen. 1 saat yeter TEM den geleceksin dümdüz:) köprüden sonra hangi sapaktan gireceğini Jelesec daha iyi bilir sanki.
Kızlar özledim sizi :) sayfaları hızlıca okudum :) frogala tansiyonum düşmüştü korseyi ilk çıkardığımda. Yardımsız ne çıkar nede banyo yap:) azıcık kaşın boşver bişey olmaz:) ilk aml olduğum Dr 20 gün yasaklamıştı. Kendimi silmiş saçlarımı yıkamıştım sadece napıyımCumartesi kahvaltıya gidecek olanlar birbirinizin heryerine bakın:) burda merak ettiklerinizin hepsini öğrenin ayrıca bide fotoğraf çektirin jeleseccim face koy bende bakıyım:) Ercana giderseniz selam söyleyin silikonlarımı hazırlasın geliyorum:) yine ben seninde az kalmış ameliyata:) hadi bakalım herşey çok güzel olacak:) elnino korkma hayatım adetliyken yapıyorlar şimdiden geçmiş olsun dualarımız tüm yeni aml olacaklarla:)öpüyorummm hepinizi:)
Ay tatlım kusura bakma ben seni bahçeşehire gönderdimYok canim ben Almanyadan gelecegimAma taksim de kalicam internetten baktim, sanirim marmaray üsküdara kadar geliyor oradan tekrar bakarim.
Olay neden bu kadar büyüdü ben anlamıyorum. Bu gerçekten çok önemli bir ameliyat. Cilt ölmesi gibi bir risk var mesela, yine bu sitede bununla ilgili bir resim gördüm, rüyalarıma girdi, resmen yara açık kalmış. Böyle riskli ve önemli bir ameliyatı başarıyla atlatmış kişilerin yorumlarına ve doktorların isimlerine gerçekten ihtiyacımız var. Kimse doktorunun ismini yazmazsa bu forumu okumanın bir anlamı yok bence. Ben Serdar Bey bunları okusa bile üstüne alınacağini sanmıyorum, bu tartışmanın onunla bir ilgisi yok, sonuçta hayati bir karar vermeye uğraşıyoruz,dikkatle okursanız ben doktordan çok ya ameliyat göründüğü kadar kolay değilse, herkes mutlu gibi, ya gerçek değilse demek istemiştim. Çünkü herkes o kadar mutlu ki, 2-3 ay sonra ameliyat olucam hop yeniden güzel bir karnım olacak diye düşünmeye başlamıştım. Ayrıca şunu da merak ediyorum; sonuç kötü olan ameliyat hiç mi yok, varsa o kişi de doktorunun ismini paylaşmıyacak mı. Gerçekten burası reklam yeri değil, burası aynı sorunu kendine dert edinmiş insanların çözüm aradıkları bir paylaşım yeri, beş aydır sizle her gün o kadar iç içeyim ki tabiki gerçek olmayan kişileri öğrenince hayal kırıklığı yaşadım. Sonuçta yorumlara inanıyorsunuz veya inanmaya ihtiyacımız var diyelim. Sizlerden ricam olayı kişiselleştirmeden yaşadıklarımızı paylaşalım ve bence bu ameliyatı olmak isteyenler için en önemlisi başarılı doktorları öğrenmek, isim vermek istemeyen özelden yazışabilir. Benim düşüncelerim böyle, her gün forumu açtığımda tartışma yerine ne yapacağımıza karar verdirecek bilgiler okumak istiyorum, yeniden birbirimize yardım etmeye başlarsak gerçekten çok sevineceğim, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?