Fragola canıımm tekrar çok geçmiş olsun. Elbette zor bir süreç ameliyat sonrası ama herşey gibi oda gelip geçiyor.. Ben de cesaret edememiştim karnıma bakmaya hatta önce eşim baktı '' bak bişey yok korkma '' dediyse de ben yok bakmıcam daha hazır değilim falan diye direttiydim.. şimdi gülüyorum
Ben en az 10 gün falan dikilmedim desem yalan olmaz biraz pipirikliyim galiba ..
Karın hissizliğin epey sürecek benim hala var.. Lipo yerleri izleri diren delikleri gibi büyük olmuyor merak etme sonrasında minicik bi beyazlık kalıyor ciltte bence o da cilt yapısı ile yakıdan ilgili.. Yani korkma tatlımDirenlerin çıktımı ??
adım değişti kendi kendine kk sistemi iyice karıştı :)
venividivici80 ben :)
Merhabalar
Agrilarim tam gaz devam. İlk defa goguslerime aynada baktim dun, guzel olmus cok sevindim ama cok sis tabii, gobegime bakmaya cesaret edemedim. Yarin veya persembe gunu banyo yap dedi doktor o gucu bulabilecegimi sanmiyorum kendimde ama gozumu karartip deneyecegim. Gobegim cok hissiz ozellikle gobek deligi kismi ama cok islem yapildi oralara normal dedi doktorum. Benim sezeryanlarimin ikisinde de hic hissizlik olmadi o yuzden cok sasirdim bir bu hissizligi okumamisim herhalde veya okudum da unuttum. Dik yuru iki uc gun sonra dedi doktorum ama ne mumkun.
Bu lipo deliklerinden korkuyorum. Diren delikleri kadar kocaman mi? Onlardan da korkuyorum zaten. Ben kan gorunce bayilan bi tipim bu direnli ameliyati nasi goze almisim diyorum hahaha :)) ama simdiden gorenler baya incelmissin diyorlar feci hosuma gidiyor
Matruskaa iz konusunu dert ettgini okudum. Sezeryan olduysan zaten izin vardir o biraz uzayacak sadece. Ayrica medikal dovme yi de arastirabilirsin baktin izlerin soluklasmiyor kendi ten rengine getiriyorlar ben de izi takiyordum ozellkle goguste cubku sezeryan izimi gobegimin katindan goremiyordum, ama sarkikliktansa izleri bin kere tercih ederimmm :) esim suanda dokunmaya korkuyor bana tepkisini bilemiyorum su anda :)
Hanımlar, bir türlü aile işlerimden fırsat bulup aranıza gelemedim. Inşallah her biriniz ayrı ayrı çoook iyi ve çoook keyifli bir haftasonu geçirmişsinizdir.
Canım sana arkadaşlık isteği göndermiştim. Uygunsa kabul edersen sevinirim:)
Canım Fragolacığım ne yazık ki burada değildim hastaneye yanına gelemedim. Dilerim ağrıların kısa sürede dinsin. Eminim bu haftayı atlattığında herşey muhteşem olacak. O lipo deliklerini 6 ay içinde arasan da bulamayacaksın emin ol:) daha yolun başında bu kadar iltifat alıyorsan bir de ödem gidince neler olacak düşün:) Geldi ve geçti çok şükür:)
Hanımlar, bir türlü aile işlerimden fırsat bulup aranıza gelemedim. Inşallah her biriniz ayrı ayrı çoook iyi ve çoook keyifli bir haftasonu geçirmişsinizdir.
Canım sana arkadaşlık isteği göndermiştim. Uygunsa kabul edersen sevinirim:)
görünmüyo?
Sagol canim cok. Benim bugun 4. Gunum ve dik yurumem mumkun degilmis gibi hissediyorum, fazla geriliyo karnimin ust kismi valla agriiyo yapamiyorum. Hissizlik cok moral bozucu ama alisacagiz artik. Direnlerimin 3u hastaneden cikarken cikti digeri de ertesi gun yani 3. Gun cikti cok sukur allah yuzume bakti da onlardan cabucak kurtuldum. Ben de yarin banyo yapicam en gec persembe ama kara kara nasi yapicami dusunuyorum. Korseyi nasi takicammm geri poff
Kızlar merhaba sadece bir günüm kaldı operasyondan çok her an regl olmaktan ve operasyonun ertelenmesinden korkuyorum gerçi hem bir kadın sağlığı ve hastalıkları doktoruna hem de doktoruma danışarak adet geciktirici ilaç alıyorum 2 gündür ama psikolojik midir nedir bilmiyorum her an regl olucakmışım gibi hissediyorum ben de bir an önce lipoabdominoplastimi olup başıma gelicekleri görüp iyileşme sürecine biranönce geçmek istiyorum şu son 2 haftamda bana moral veren fikirlerini tecrübelerini paylaşan tüm kadınlar kulübü üyelerine tekrar tekrar teşekkür ederim sağlıkla kalın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben ameliyata giderken regl oldum, hiçbir sorun da yaşamadım tatlım dert etme :)
Kızlar merhaba sadece bir günüm kaldı operasyondan çok her an regl olmaktan ve operasyonun ertelenmesinden korkuyorum gerçi hem bir kadın sağlığı ve hastalıkları doktoruna hem de doktoruma danışarak adet geciktirici ilaç alıyorum 2 gündür ama psikolojik midir nedir bilmiyorum her an regl olucakmışım gibi hissediyorum ben de bir an önce lipoabdominoplastimi olup başıma gelicekleri görüp iyileşme sürecine biranönce geçmek istiyorum şu son 2 haftamda bana moral veren fikirlerini tecrübelerini paylaşan tüm kadınlar kulübü üyelerine tekrar tekrar teşekkür ederim sağlıkla kalın
Ne olur ne olmaz. Bence bir tampon al yanına.. Ben ameliyata girerken onu kullanmıştım normal ped için iç
Çamaşırı lazım, oda yasak.. Şimdiden geçmiş olsun yarın yeniden doğacaksın :))
Kızlar, Cumartesi kahvaltı geçerli değil mi? Saat 10 ve Develideyiz diye hatırlıyorum. Kestane kebap acele cevap:) randevu vermem lazım Cuma Cumartesi benim randevular karıştı :26:
Ne olur ne olmaz. Bence bir tampon al yanına.. Ben ameliyata girerken onu kullanmıştım normal ped için iç
Çamaşırı lazım, oda yasak.. Şimdiden geçmiş olsun yarın yeniden doğacaksın :))
Ooo tampon kesinlikle çok mantıklı doktorum ilk iki günden sonra operasyon olabilir dedi ama olursa yarın ilk günü olucak ama anladığım kadarıyla olunabiliyormuş çok teşekkürler bu akşam çantama bir de tampon ekliyim😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cumartesi canım herkese duyurulur gelecekler yazsın ki rezervasyon yaptırayım kişi sayısı verip saat 10.10.30 gibi diyelim uzaktan gelenler yetişsin
Sagol canim cok. Benim bugun 4. Gunum ve dik yurumem mumkun degilmis gibi hissediyorum, fazla geriliyo karnimin ust kismi valla agriiyo yapamiyorum. Hissizlik cok moral bozucu ama alisacagiz artik. Direnlerimin 3u hastaneden cikarken cikti digeri de ertesi gun yani 3. Gun cikti cok sukur allah yuzume bakti da onlardan cabucak kurtuldum. Ben de yarin banyo yapicam en gec persembe ama kara kara nasi yapicami dusunuyorum. Korseyi nasi takicammm geri poff
Bu arada ben de ameliyat hikayemi paylasayim. Cuma sabahi saat 07:00 de oradaydim. Damar yolum acildi kanlarim alindi. Nihayet doktor bey geldi ve oncesi icin fotograflarimi cekti. Daha sonra cizimlerimi yapti elinde mezurasi cok tatliydi bizim isimiz biraz da terzilik diyerekten :) sonra o aci suruptan getirdiler sakinlesmem icin. sedyeye yatirdilar ve hoopp ameliyathane. Anestezi ekibi de cok tatliydi guzel birseyler dusun simdi guzel bir yerde oldugunu dusun guzel uyursan guzel uyanrsin dediler ve 3. Saniyede gitmisim zaten. Sonra hayal meyal uyandigimi hatirliyorum 15:30 da cikmisim ameliyattan ve uyanmisim ama ben 17:30a kadar uyudum yarim yarim ama gozumu iki saat boyunca tam acamadim ve bu iki saate iliskin aklimda kalan sadece cok kollarim sis oldugu icin tansiyonuma ayagimdan baktiklari ve de diger ayagimin da titremekten takir takir yatagin ucuna carptigi. Oyle boylw bi titreme degildi ama zangir zangir sallandi her yerim. Sonrasinda ayildim ve doktorum cok gyzel gectigini soyledi. Fitigim kocamanmis onu onarmis. Goguslerim cok guzel olmus ortadaki catalin gorunumunu falan baya duzeltmis. Neticede bugune geldim sukur :) darisi butun isteyenlerin basina diyorum butun kalbimle. Kendime bakmaya cesaret edebildigimde fotograflarimi da paylasicam
Cumartesi canım herkese duyurulur gelecekler yazsın ki rezervasyon yaptırayım kişi sayısı verip saat 10.10.30 gibi diyelim uzaktan gelenler yetişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?