- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Ben de gelmek istiyorum. Henüz kesilmemişler de gelebilir değil mi? 3 ünde ameliyatım, sizden moral alırım
valla ben olsam kaçırmazdım :)
dwarkelf umarım benlede denk geliriz
zira acaip bir meme görme isteği var bende
Begonyacığım, kulübün yeri kolay manzara da fena değiş diye önerdim orayı ama dert değil başka zaman da oraya gideriz. Şimdi İstanbul dışından gelip doktor Ercan bey istikametine ilerleyecek değerli estetikliyim diyetten darlandım turizm yolcuları için hastaneye yakın bir yerde olmak daha avantajlı olacak gibi:) burada herşeyi birbirimize uyduruyoruz da buluşma mekanını mı uyduramayacağız:)Yaa bir dakika tatlım mammazia, Caddebostan diye kararlaştırdık seninle, tatlım bende insanlara o yönde bilgi gönderdim, noldu şimi tatlım
bana randevu vermezse senle dalarım içeriçok iyi olur mutlaka görüşürüz canım özelden telimi yazayım orada aloo deriz sana kahve içeriz sorun değil senle de fark etmez karın meme maksat tanışmak muhabbet etmek
ne olursan ol gene gel (Mevlana:) almazmıyız davet herkese
Jelesec',m siz yarın buluşuyorsunuz değil mi ? Yoksa ben sazanlık mı yaptım ? :18:
evet bak güzel fikir
iki kere gitmemiş olursun
hep birlikte geçeriz Ercancığına
yanlız bizi görünce kaçabilir
Ciktim arkadaslar agrim var sagolun hepiniz
Begonyacığım, kulübün yeri kolay manzara da fena değiş diye önerdim orayı ama dert değil başka zaman da oraya gideriz. Şimdi İstanbul dışından gelip doktor Ercan bey istikametine ilerleyecek değerli estetikliyim diyetten darlandım turizm yolcuları için hastaneye yakın bir yerde olmak daha avantajlı olacak gibi:) burada herşeyi birbirimize uyduruyoruz da buluşma mekanını mı uyduramayacağız:)
Ankara da buluşma yok mu bayanlar
Evettttt hadi Ankara dakiler bizde buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?