Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

dwarkelf umarım benlede denk geliriz
zira acaip bir meme görme isteği var bende

Gergin karınlı arkadaşım yarın 16'da kontrol randevum var; sanırım en geç 15:45'de orada oluruz :) Görmek isteyene memeler feda olsun Boşuna mı yaptırdık onları

Sana arkadaşlık yolladım. Orada 4 günlük hallerinin resmi var. Gerçi henüz çok yeni oldukları için pek bir şeye benzemiyorlar ama

Yaa bir dakika tatlım mammazia, Caddebostan diye kararlaştırdık seninle, tatlım bende insanlara o yönde bilgi gönderdim, noldu şimi tatlım
Begonyacığım, kulübün yeri kolay manzara da fena değiş diye önerdim orayı ama dert değil başka zaman da oraya gideriz. Şimdi İstanbul dışından gelip doktor Ercan bey istikametine ilerleyecek değerli estetikliyim diyetten darlandım turizm yolcuları için hastaneye yakın bir yerde olmak daha avantajlı olacak gibi:) burada herşeyi birbirimize uyduruyoruz da buluşma mekanını mı uyduramayacağız:)

Jelesec',m siz yarın buluşuyorsunuz değil mi ? Yoksa ben sazanlık mı yaptım ? :18:

evet bak güzel fikir
iki kere gitmemiş olursun
hep birlikte geçeriz Ercancığına

yanlız bizi görünce kaçabilir

Ercan'cığıma 3. dünya savaşını yaşatmayalım, kıyamam yazık yaaaa. Ben zaten bu hafta yeterince mail ile taciz ettim kendisini, canına pes edip yurtdışından bile cevap verdi, kıyamam ona

Son düzenleme:

Haklısın canım fark etmez benim için, tatkıldım bende sana sadece tatlım. Arkadaşlar zorda kalmasınlar. Önemli olan hepimizin tanışması ve çene çalmamız. Nasılsa artık güzel günler önümüzde farklı yerlerde yine buluşuruz canımcım.

Ciktim arkadaslar agrim var sagolun hepiniz

Canım çokşükür çük geçmiş olsun tatlım, ağrı kesiciler vermişlerdir etkisini görürsün tatlım. İlk gün biraz sıkıntılı olabilir tatlım ama her geçen gün dahada iyiye gideceksin inşallah. Herşey çok güzel olacak

Canlar yazdiklarinizin hepsini okudim ama kollarda da lipo oldugu icin yazmakta zorluk cekiyorum. Cok agrim var ama cok iyiyim ve cok mutluyum :) opuyorum hepiniziii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…