Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar ben de kaç gündür yoğunluktan giremedim foruma. sizinle şunu paylaşmak istedim; 4 haftayı geride bıraktığım şu günlerde ödemlerim dünden beri inmeye başladı, bel oyuntum çıkmaya başladı ve tartıda da 66.50 yi gördüm. ama hala lipo yapılan yerlerim ağrımaya devam ediyor ve hareketlerim kısıtlı. zaman zaman, özellikle işyerinde filan uzun süre oturduktan sonra kalktığımda birden dikleştiremiyorum bedenimi. yine de birkaç gündür çok daha uzun süre dik durabiliyorum. yediklerime dikkat etmeyi artık yaşam biçimi haline getirdim diyebilirim.pazartesi günü kontrolüm var.

aynaya bakmaktan kaçmamak harika bir duyguymuş. bunu ne kadar çok özlediğimi farkettim. bugün gardrobumu 5 yıldır bekleyen bir elbisemi denedim ve kendimi harika hissettim.

bu halimle bile ameliyattan birgün öncesine kadar üzerimde olan kıyafetlerim üzerimde ağlamaya başladı alışverişe ne zaman çıkarım diye sabırsızlanmaya başladım ama acele de etmek istemiyorum, çünkü hala ödemlerim var.

bu ameliyatı olma olanağınız varsa ertelemeyin...

maşallah cnm, senin adına mutlu oldum :)

Çok sevindim canım, inşallah daha da güzel sonuçlara

Canlar yazdiklarinizin hepsini okudim ama kollarda da lipo oldugu icin yazmakta zorluk cekiyorum. Cok agrim var ama cok iyiyim ve cok mutluyum :) opuyorum hepiniziii:)

Canım çok geçmiş olsun.iyş olmana çok sevindim sonunda olduda bitti kendine dikkat et bundan sonrası önemli öpüyorum seni

Kızlar sizi acaip kıskanıyorum herkes orda olcak( bende canlı yayına katılayım bari :) hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız:)

canım kabul ettim arkadaşlığı
fotoğrafını gördüm şimdiden çok güzel görünüyorlar :)

bu arada buluşma yarın değil

Ercan'cığıma 3. dünya savaşını yaşatmayalım, kıyamam yazık yaaaa. Ben zaten bu hafta yeterince mail ile taciz ettim kendisini, canına pes edip yurtdışından bile cevap verdi, kıyamam ona

hihihiii dur bego yaa sabrını tüketme Ercancığının :)
daha benim meme operasyonu var :)

Son düzenleme:

canımm
böyle haberler almak beni de çok mutlu ediyor

sen hele 3. aydan sonra gör :)
inan bana dahada güzel olacak

Kızlar sizi acaip kıskanıyorum herkes orda olcak( bende canlı yayına katılayım bari :) hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız:)

e gel işte
diyemiyorum...kızın doğum günü daha önemli...

inşallah yaza tekrar yapılır orada buluşur görüşürüz :)

canım kabul ettim arkadaşlığı
fotoğrafını gördüm şimdiden çok güzel görünüyorlar :)

bu arada buluşma yarın değil

Canım, senin bakışının güzelliğinden sana güzel gelmişlerdir, yoksa daha bir güzellikleri yok yaramazların. Henüz şekil şemal almadılar
Ben buluşmayı yarın zannettim, cumartesi deyince yarın sanmıştım Çok sevinmiştim yarın görüşebileceğiz diye
Haftaya çalışmazsam gelmeye çalışacağım bende
Sevgilerimle

Canlar yazdiklarinizin hepsini okudim ama kollarda da lipo oldugu icin yazmakta zorluk cekiyorum. Cok agrim var ama cok iyiyim ve cok mutluyum :) opuyorum hepiniziii:)

Fragolacim iyi olduguna sevindim canım 😉 daha da mutlu olacaksın. Bundan sonraki sürecin adı sabır, her gecen gun daha iyi olacaksın 😘

Bayirgulu haberler süper 😉 yaza kendimize yeni ciciler, bikiniler alırız artık. Hakkımız ne de olsa 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…