Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarihi ona göre ayarladık artık 3-5 valiz getirir
ben göğüs artı karın olucam 2 gece mi kalıcam??? 1 gece olmaz mı????
Tatlım 2 gece keyif yaparsın, hastane yatağı çok rahat gece mışıl mışıl uyuyorsun, ben eve çıktığımda keşke 2 gece daha kalsaydım dediydim
ah bana kalsa 5 gün de kalırım da benim kız bensiz bir gece zor dayanır yahu iki gece olursa sıkıntı olur bende yani mecbursa katlanıcaz bişekilde ama mecbur değilse 1 gece sonra çıkarım. ne diyorsunuz 1 gece kalan oldu mu?
ben göğüs artı karın olucam 2 gece mi kalıcam??? 1 gece olmaz mı????
tatlım bizim dr.2.gece bırakıyor ben 2.gece ertesi günde öğlen yemeğini yemeden çıkmadımm
Bebelerimi park edecek bir yer bulursam ben de katılabilirim, develi bana uyar
Kızlar 29 Mart Cumartesi günü kahvaltıya toplanalım diyoruz, o tarihte yineben'de yurtdışından gelmiş burda olacak. Tarih inşallah birçoğumuza uyar fakat yer konusunda tekliflerinizi bekliyorum.
Hava alanına yakın bi yer ayarlayın
canım bebeler ne kadarlıkk 4.5.se oyun odası ve iki abla başlarında develide harika bakıyorlar zaten yediğimiz içtiğimiz salona yakın oyun alanı kimseyi bulamazsan getir eğlenirler
Bana bilet bak istanbulda kahvaltıya gitcem diyorum:) adam garip garip bakıyor
Bana bilet bak istanbulda kahvaltıya gitcem diyorum:) adam garip garip bakıyor
Kimseyi bulamazsam getirmeyi düşündüm ben de! Develi, sahan benim kızların mekanı ama bir cumartesini de babaaanne gunu yapsalar fena mı olur
Tatlım 2 gece keyif yaparsın, hastane yatağı çok rahat gece mışıl mışıl uyuyorsun, ben eve çıktığımda keşke 2 gece daha kalsaydım dediydim
Canım ben persembe ameliyat olmuştum, cumartesi hastaneden çıkarken drenler kalsın daha dedi. Hergün kaç cc biriktiyse ona msj attım pazartesi drenlerdeki sıvı azaldığı için salı günü gittim o zaman çıkardı ama dediğin gibi 2 gün sonrada çıkabiliyor kişiden kişiye değişebilir Bu arada toplanmamızı senin geldiğin tarihe ayarlayabilirsek çok iyi olur elbette bir takvime bakayım 27-30 mart hangi günlere denk geliyor haftasonunu içeriyorsa çok iyi olur
Kimseyi bulamazsam getirmeyi düşündüm ben de! Develi, sahan benim kızların mekanı ama bir cumartesini de babaaanne gunu yapsalar fena mı olur
Anam 5 gün sonra cikmis, ben o kadar hastahanede kalirsam iflas bayragini cekerim :) Ekstra günler icin 100 euro demisti. Canim 27 Mart benim dogum günüm persembeye geliyor gökyüzünde kutluycam :) 29 Mart cumartesi saat 15:00 da Ercan beye muayene icin gidicem, 31 mart pazartesi de ameliyata. Size de uygun olursa gelebilirim hem cikolatalarinizi getiririm :)
Anam 5 gün sonra cikmis, ben o kadar hastahanede kalirsam iflas bayragini cekerim :) Ekstra günler icin 100 euro demisti. Canim 27 Mart benim dogum günüm persembeye geliyor gökyüzünde kutluycam :) 29 Mart cumartesi saat 15:00 da Ercan beye muayene icin gidicem, 31 mart pazartesi de ameliyata. Size de uygun olursa gelebilirim hem cikolatalarinizi getiririm :)
Kızlar 29 Mart Cumartesi günü kahvaltıya toplanalım diyoruz, o tarihte yineben'de yurtdışından gelmiş burda olacak. Tarih inşallah birçoğumuza uyar fakat yer konusunda tekliflerinizi bekliyorum.