• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım süpersin. Çok teşekkürler..Resimleri ekleyebildim. Ama arkadaşlar görebilsin diye seçim yaptım. Göremk isteyenler lütfen eklesin..Kontrolden önde yorumlara ihtiyacım var..

evet şimdi gördüm
başkalarınında görebilmesi için arkadaş eklemen gerek

İstek gelirse aynı şekilde kabul yaparım ozaman.. Daha öncede yazmıştım. Benim tam 1 yıl oldu. Hala çok şiş karnım. 8 ay kontrolümde inecek sabret demişti. Şimdi 1 yıl kontrolüne gideceğim. Herkeste durum aynımı yoksa bendemi ters bişeyler var anlayamıyorum..Zaten benim süreç biraz sıkıntılıydı..:43::43::43:

Massalll ben de tatile cikiyorum bir yanim orman bir yanim denizz asagi ayaklarima dogru bi bakiyorum aaa ayaklarimi net gorebiliyorumm gobek gitmisss :))))) boyle hayaller kuruyorum cokcaa :)))) sunu giyerim bunu giyerim oyle cok kafamda donuyor ki bu dusunceler, odum kopuyor sonra biseyler ters giderse diye, boyle bir kisir dongu ama engel olmaya calisiyorum kendime bakalim hayirlisi, son iki gunnn

İstek gelirse aynı şekilde kabul yaparım ozaman.. Daha öncede yazmıştım. Benim tam 1 yıl oldu. Hala çok şiş karnım. 8 ay kontrolümde inecek sabret demişti. Şimdi 1 yıl kontrolüne gideceğim. Herkeste durum aynımı yoksa bendemi ters bişeyler var anlayamıyorum..Zaten benim süreç biraz sıkıntılıydı..:43::43::43:

Zcakircim fotolarına baktım, kesinlikle yolunda gitmeyen seyler var. Bence başka bir Dr a mutlaka git. Tamam ödem herkeste farklılık gösterir, ama senin 1 sene olmus. Simdi karnının şekil alması lazımdı. Ameliyatını kim yapmıştı ?

korkma elnino sadce iyi bir doktor iyi bir hastane bul:)
bol şans

tatlım fotoğraf eklesen ?
ancak görerek yorum yapabiliriz...belki sana öyle geliyordur ne dersin?
his için bir şey diyemem tabi.her kezde farklı oluyor.benim 3 ay oldu bazı bölgelerde var bazı bölgelerde aynı senin tarif ettiğin gibi..

Canım foto ekleyim dedim ama 25 mesaj gibi bişi yazıyo..Nerden ekleyebilirim...Ben bu yaza düz bir karınla gireceğimi hayal ediyordum..Moralim çoook bozuk..:18::43:

Teşekkürler zcakir ama anladığım kadarıyla her şey çok iyi gitse bile bu yaza düz bir karınla girme hayalimi unutsam daha az hayal kırıklığı yaşıycam sanırım😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Begonyacığım, huzurlu ve güzel bir uyku dilerim:)

Gergin kadııın, karnın gerildi ama senin adının başında sıfat gibi duruyor:)

Hadi diyetlere asılın kızlar. Bahar geldi geliyor. Bir zeytinyağlı ve ayran gecesi yapalım:)

hadi bana isim bulalım :))
isim annem olun :51:

Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))

Canım süpersin. Çok teşekkürler..Resimleri ekleyebildim. Ama arkadaşlar görebilsin diye seçim yaptım. Göremk isteyenler lütfen eklesin..Kontrolden önde yorumlara ihtiyacım var..

Sekercim arkadaşlık gönderdim, kabul edersen yorum yaparım:)

Ankara.ECM M.Ketene

zcakir,fotoğrafın altınada yazdım fikrimi.son bir kez daha doktorunla görüş.mutlu olmadığını hayal kırıklığı yaşadığını bu karını böyle istemediğini lütfen belirt.
her hangi bir ödeme olmadan düzelteceğini söylerse kabul et,ama asla tekrar ödeme yapma.
eğer anlaşamazsanız o zaman başka doktor fikrini al.
ve o zamanda lütfen amlytını yapan doktorun nette sayfaları vs vardır.oralara sonucundan memnun olmadığını yaz.
bence bu çok önemli menuniyetimizi de şikayetimizzide paylaşmalıyız...

zcakir,fotoğrafın altınada yazdım fikrimi.son bir kez daha doktorunla görüş.mutlu olmadığını hayal kırıklığı yaşadığını bu karını böyle istemediğini lütfen belirt.
her hangi bir ödeme olmadan düzelteceğini söylerse kabul et,ama asla tekrar ödeme yapma.
eğer anlaşamazsanız o zaman başka doktor fikrini al.
ve o zamanda lütfen amlytını yapan doktorun nette sayfaları vs vardır.oralara sonucundan memnun olmadığını yaz.
bence bu çok önemli menuniyetimizi de şikayetimizzide paylaşmalıyız...

Teşekkür canım..İkisinide yapacağım kesin.Hem kendisi hem başka doktor..Çektiğim acıyamı verdiğim parayamı yanayım..

Teşekkür canım..İkisinide yapacağım kesin.Hem kendisi hem başka doktor..Çektiğim acıyamı verdiğim parayamı yanayım..

çok haklısın canım
moralini yüksek tut
doktorun gerekeni yapar diye düşünüyorum

yapmazsa o zaman bildir burdan hep birlikte basarız orayı :41::37:

Back