• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bayanlar 27 Martta Türkiye ye geliyorum 31 Martta ameliyatim var ona göre kararlastirirsaniz ben de size katilabilirim. Yada siz ayranlari yiyecekleri alip benim yanima ziyarete gelin hepbirlikte yer iceriz :) Ercan bey ile pazarlik konusun da anlasirsam direnler cikana kadar hastahane de kalmayi düsünüyorum. Begonyacim senin gögüslerde ki direnler kac gün sonra cikti? Gerci kisiden kisiye degisiyordur ama yine de fikir olsun.

cnm karin germe ameliyati da mi olacaksin ? fiyatta nasil anlastiniz ve kac gün hastanede kalman gerekiyor ? yurtdisinda mi yasiyorsun ?

cnm karin germe ameliyati da mi olacaksin ? fiyatta nasil anlastiniz ve kac gün hastanede kalman gerekiyor ? yurtdisinda mi yasiyorsun ?

Hayir canim meme diklestirme ve büyütme olacak. Evet yurtdisindan geliyorum. Meme estetiklerinin fiyatlari yapilacak isleme göre degisiyormus. Doktorla görüsürsen o sana kesin fiyat verecektir.

Bayanlar 27 Martta Türkiye ye geliyorum 31 Martta ameliyatim var ona göre kararlastirirsaniz ben de size katilabilirim. Yada siz ayranlari yiyecekleri alip benim yanima ziyarete gelin hepbirlikte yer iceriz :) Ercan bey ile pazarlik konusun da anlasirsam direnler cikana kadar hastahane de kalmayi düsünüyorum. Begonyacim senin gögüslerde ki direnler kac gün sonra cikti? Gerci kisiden kisiye degisiyordur ama yine de fikir olsun.

Canım ben persembe ameliyat olmuştum, cumartesi hastaneden çıkarken drenler kalsın daha dedi. Hergün kaç cc biriktiyse ona msj attım pazartesi drenlerdeki sıvı azaldığı için salı günü gittim o zaman çıkardı ama dediğin gibi 2 gün sonrada çıkabiliyor kişiden kişiye değişebilir :32: Bu arada toplanmamızı senin geldiğin tarihe ayarlayabilirsek çok iyi olur elbette bir takvime bakayım 27-30 mart hangi günlere denk geliyor haftasonunu içeriyorsa çok iyi olur :46:

karın germe ameliyatı tek olacaksan 1.gece yetiyor kombine 2 gece ama ben her ameliyatta 2.gece hastanede ense yapılması tarafındayım:)

Jelsec cim dikisler ne zaman cekiliyor, ameliyattan kac gün sonra ? senin resimlerini göremiyorum, neden acaba?

canım sen ameliyat oldun mu ne dikişi ameliyat sonrası diren mi yoksa alınan dikişlermi?Forumda resimlerim yok canım el altından rüşvet karşılığı dağıtıyorum:9: şaka tabi resim bir kaç arkadaşıma gönderdim k.k.da canım çok kişinin albümü var burada arkadaşlık gönder bakarsın resimlere

Canım ben persembe ameliyat olmuştum, cumartesi hastaneden çıkarken drenler kalsın daha dedi. Hergün kaç cc biriktiyse ona msj attım pazartesi drenlerdeki sıvı azaldığı için salı günü gittim o zaman çıkardı ama dediğin gibi 2 gün sonrada çıkabiliyor kişiden kişiye değişebilir :32: Bu arada toplanmamızı senin geldiğin tarihe ayarlayabilirsek çok iyi olur elbette bir takvime bakayım 27-30 mart hangi günlere denk geliyor haftasonunu içeriyorsa çok iyi olur :46:

süperrr develide hafta sonu kahvaltısı umarım denk gelir :23:

Kızlar 29 Mart Cumartesi günü kahvaltıya toplanalım diyoruz, o tarihte yineben'de yurtdışından gelmiş burda olacak. Tarih inşallah birçoğumuza uyar fakat yer konusunda tekliflerinizi bekliyorum. :42:

29 Mart Cumartesi gününü ayarlayalım ama Develi herkese uyarmı, belki Bağdat caddesinde bir yerde seçebiliriz veya şöyle deniz gören bir yer olsa daha iyi olmazmı tam keyif yaparız, teklifler gelsin kızlar :46:

Bebelerimi park edecek bir yer bulursam ben de katılabilirim, develi bana uyar :34:

Back