Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)
- Konu Sahibi yaren_76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm canlarım dün hastaneden çıktım bugün daha iyiyim şu direnler alınsa tamamen iyleşecem :))) sağ ve sol 2 diren var inanırmısınız resmen yağ akıyor:kedi: dr bu direnlerin 1 hafta kalması gerektiğini söyledi bu arada karnıma baktığımda hala kocaman bi göbeğim var görünüyor:) şişlik var bi inse ah ahh. alınan o kocaman parçayı görmesem kesmemiş diyecem :roflol:ağrım yok kızlar öyle aman aman korkulacak bi ameliyat değil 2 saat sürdü operasyon uyandığımda karnıma biraz sancı vardı ağrı kesici iğne yaptılar sonrası hast.ye gelenlerle gırgır şamata:))) operasyondan 2 saat sonra kalktım gezdim wc ye çıktım şimdilik tek sorunum karnımdaki şişlik ne zaman geçecek?
ha bu arada ameliyat olan diğer arkadaşlara sorum var sizlere lipo yapıldımı bu ameliyat sırasında? benim lipo olmadığı için dr.um korse takmama gerek olmadığını söyledi de:uhm:
ha bu arada ameliyat olan diğer arkadaşlara sorum var sizlere lipo yapıldımı bu ameliyat sırasında? benim lipo olmadığı için dr.um korse takmama gerek olmadığını söyledi de:uhm:
slm canlarım dün hastaneden çıktım bugün daha iyiyim şu direnler alınsa tamamen iyleşecem :))) sağ ve sol 2 diren var inanırmısınız resmen yağ akıyor:kedi: dr bu direnlerin 1 hafta kalması gerektiğini söyledi bu arada karnıma baktığımda hala kocaman bi göbeğim var görünüyor:) şişlik var bi inse ah ahh. alınan o kocaman parçayı görmesem kesmemiş diyecem :roflol:ağrım yok kızlar öyle aman aman korkulacak bi ameliyat değil 2 saat sürdü operasyon uyandığımda karnıma biraz sancı vardı ağrı kesici iğne yaptılar sonrası hast.ye gelenlerle gırgır şamata:))) operasyondan 2 saat sonra kalktım gezdim wc ye çıktım şimdilik tek sorunum karnımdaki şişlik ne zaman geçecek?
Eyooooooo işte bu kadar, çok sevindim canım yaa iyi haberlerini aldığıma. Bak ne kadar kolay atlattın. Merry duyuyor musun şekerim? Bi ses ver bakiim. Canım benim doktorum karın şişlikleri için korseyi 3 hafta kullandırtmıştı hatırlıyorsan, doktora çaktırmadan kullan bence hep karın hareket edemediğinden daha rahat hareket ediyorsun. Benim drenler 3. gün çekilmişti. Vay be drenden yağ geliyor ha. Kaç kilo zayıflıyacaksın bakalım şişlerin insin de tartıl. opuyorumnanaktan
slm canlarım dün hastaneden çıktım bugün daha iyiyim şu direnler alınsa tamamen iyleşecem :))) sağ ve sol 2 diren var inanırmısınız resmen yağ akıyor:kedi: dr bu direnlerin 1 hafta kalması gerektiğini söyledi bu arada karnıma baktığımda hala kocaman bi göbeğim var görünüyor:) şişlik var bi inse ah ahh. alınan o kocaman parçayı görmesem kesmemiş diyecem :roflol:ağrım yok kızlar öyle aman aman korkulacak bi ameliyat değil 2 saat sürdü operasyon uyandığımda karnıma biraz sancı vardı ağrı kesici iğne yaptılar sonrası hast.ye gelenlerle gırgır şamata:))) operasyondan 2 saat sonra kalktım gezdim wc ye çıktım şimdilik tek sorunum karnımdaki şişlik ne zaman geçecek?
geçmiş olsun canım bende yağ aldırmadım ama 6 hafta olmasına rağmen halen korse giyiyorum ve dahada giymem gerekiyormuş bencede giysen daha iyi olur sonuçta ameliyatta tüm deriyi dokulardan ayırıyorlar onların biran önce aradaboşluklar olmadan yapışması gerekir ve hareket etmeyi dahada kolaylaştırıyor cidden
tşkler arkadaşlar geçti gitti allah ın izniyle hergün daha iyiye gidiyorum:))
CEDRıC112 canım 6 hafta oldu demişsinde şişlikler nasıl geçtimi?
birde bu korsenin bi ismi varmı kızlar alıp kullanayım bari ne diye alacaz?
ameliyat öncesine göre 2 kilo fazla çıkıyorum kızlar :roflol::roflol: hastanede ameliyat sonrası hep diyet yemekleri verdiler bende eve gelince devam ettiriyorum şöyle 1 ay devam etsem bakalım bayramda kaç kilo olurumki:uhm:
CEDRıC112 canım 6 hafta oldu demişsinde şişlikler nasıl geçtimi?
ameliyat öncesine göre 2 kilo fazla çıkıyorum kızlar :roflol::roflol: hastanede ameliyat sonrası hep diyet yemekleri verdiler bende eve gelince devam ettiriyorum şöyle 1 ay devam etsem bakalım bayramda kaç kilo olurumki:uhm:
tşkler arkadaşlar geçti gitti allah ın izniyle hergün daha iyiye gidiyorum:))
CEDRİC112 canım 6 hafta oldu demişsinde şişlikler nasıl geçtimi?
canım direk gidip karın korsesi şeklinde alabilirsin dizden gögüs altına kadar olmalı birde normal beden ölçünden 2 beden küçük.şişliklere gelince 2 hafta sonra çogu indi sadece kaslarımı toparladığı göbek deligimin üstünde limon kadar bir yerde şişlik var oda altı ay içinde dümdüz olacakmış:)kilo konusuna gelince bende aynen 2,5 kilo fazla geliyordum şimdi 1 kilosu gitti ama ben yediklerime hiiiç dikkat etmedim eger etsem baya giderdi kilo çünkü gögsümüde küçülttürdüm aynı operasyonda
Ooooo hanımlar kahveye davet eden yok. Yan yatın alın kiloları bakiiim. Biz açız burda ama kızlar sizi özendiriiim 3 kilo verdim Ebru Şallı haltedecek yanımda yakında, hiçte sevmem kendilerini. Hadi kalkının bakiim Cedricciğim sen tempolu yürüyecek hale gelmişsindir herhalde, hadi Gaboni'ye bu hafta dokunmayalım
Ooooo hanımlar kahveye davet eden yok. Yan yatın alın kiloları bakiiim. Biz açız burda ama kızlar sizi özendiriiim 3 kilo verdim Ebru Şallı haltedecek yanımda yakında, hiçte sevmem kendilerini. Hadi kalkının bakiim Cedricciğim sen tempolu yürüyecek hale gelmişsindir herhalde, hadi Gaboni'ye bu hafta dokunmayalım
haklısın canım ya birinin bana dur demesi lazımdı zaten :))en iyisi başlamak egzersizlere biran önce
yok kızz bu kadar çabadan sonra kilo alırmııı:roflol: bende açımmm bol bol elma yiyorum ve yeşil çay içiyorum yeşilçay antioksidan içeriyor ve mütiş bir ödem attırıcınaniknanik bu arada ben yürüyüşe başladım bile şekerlerr bugün evden çıktım hemde tek başıma:roflol: aşağı bakkala indim elimde hortumlarla bakkal amca bana güldü:roflol::roflol::roflol: ne yaayım ben yatmayı sevmiyorum yaa elimden gelse çarşı pazar gezecem ha:roflol::roflol: cumartesi drenlerim çıkacak o zman kim tutar beniihihoyyyt
bu normal karın korsesi bende var şekerler dizden gögüs altına kadar dün bi deneyeyim dedim baya zor giydim drenlerden zorlandım c.tesiden itibaren giyecem.bu arada benden hala kanla karışık yağ akıyor karın bölgesine hafif hafif masaj yapsam nasıl olur sizce:uhm: birde 1 hafta sonra şu titreşimli kemerden alsam diyorum kullanabilirmiyim acaba malum 1-2 ay spor yapamayacam da bari pasif spor yapsam bakalım ben bunu bi dr a sorayımda :uhm:
yok kızz bu kadar çabadan sonra kilo alırmııı:roflol: bende açımmm bol bol elma yiyorum ve yeşil çay içiyorum yeşilçay antioksidan içeriyor ve mütiş bir ödem attırıcınaniknanik bu arada ben yürüyüşe başladım bile şekerlerr bugün evden çıktım hemde tek başıma:roflol: aşağı bakkala indim elimde hortumlarla bakkal amca bana güldü:roflol::roflol::roflol: ne yaayım ben yatmayı sevmiyorum yaa elimden gelse çarşı pazar gezecem ha:roflol::roflol: cumartesi drenlerim çıkacak o zman kim tutar beniihihoyyyt
bu normal karın korsesi bende var şekerler dizden gögüs altına kadar dün bi deneyeyim dedim baya zor giydim drenlerden zorlandım c.tesiden itibaren giyecem.bu arada benden hala kanla karışık yağ akıyor karın bölgesine hafif hafif masaj yapsam nasıl olur sizce:uhm: birde 1 hafta sonra şu titreşimli kemerden alsam diyorum kullanabilirmiyim acaba malum 1-2 ay spor yapamayacam da bari pasif spor yapsam bakalım ben bunu bi dr a sorayımda :uhm:
Vay be ameliyattan önce ağlayana bak süppersin tek kelimeyle. :teytey:Bu gıpraşımlı kemerler işe yarıyormu hakikaten yaa. Bir arkadaşım aldı işe yaramıyor dedi, başka bir arkadaşım (erkek) göbeğim acayip gitti dedi. Bir sor bakalım doktoruna belki ben de alırım.:enbuyukkk:
Vay be ameliyattan önce ağlayana bak süppersin tek kelimeyle. :teytey:Bu gıpraşımlı kemerler işe yarıyormu hakikaten yaa. Bir arkadaşım aldı işe yaramıyor dedi, başka bir arkadaşım (erkek) göbeğim acayip gitti dedi. Bir sor bakalım doktoruna belki ben de alırım.:enbuyukkk:
tşk ederim canımopuyorumnanaktan bende bu kemerler işe yaramıyor diyenlerdendim:) ama sürekli görüştüğüm bi arkadaşım var (bayan) bu kemerden varmış daha önce aldım işe yaramadı sonra başkabi marka aldım bu hem ısıtıyor hemde titreşim veriyor günde 1 saat düzenli kullandım 1 ayda 4 kilo verdim hemde hiç diyet veya ekstra bi spor yapmadan dedi o yüzden denemek istiyorum hem herşeye para veriyoruz denemediğimiz bu kalmasın değilmi :roflol: bugün netten baktım biraz 25 tl den başlayıp 200 tl ye kadar kemer var sadece 1 tanesinde hem sauna hemde titreşim var ben ondan alacam canım hem terletsin hemde hareket ettirsin değilmiyerimseniben
çok geçmiş olsun canım karar verip uyguladın hemen tebrik ederim sen ameliyattan kaç gün sonra sokaga çıkar duruma geldin bide kime oldun ameliyat ve sigara içiyormuydun biraz çok oldu soru ama 2 yıldır araştırıyorum hala cesaret edemiyorum
çok geçmiş olsun canım karar verip uyguladın hemen tebrik ederim sen ameliyattan kaç gün sonra sokaga çıkar duruma geldin bide kime oldun ameliyat ve sigara içiyormuydun biraz çok oldu soru ama 2 yıldır araştırıyorum hala cesaret edemiyorum
tşk ederim canım darısı senin başına:) ben kayseride ameliyat oldum canım dr ismi versemde senin işine yaramaz sanırım 22 ağustos c.tesi ameliyat oldum sokağa çıkıyorum desemde yarı bükük geziyorum canım oda benim aceleci olmamdan kaynaklanıyor:kedi:ameliyatdan 1-2 saat sonra kalktım ben,3.gün hastaneden çıktım,evde sürekli yürüdüm ,4.gn evden tek başıma çıkmaya başladım bugün 8.günüm ve hastane evime yayan 15 dk mesafede ve bende bugün hastaneye yürüyerek gittim ama 25 dk da yürüdüm:roflol: bugün sağ taraftaki drenim alındı şükür.sargılarım açıldı dr bey bi krem verdi dikiş izi kalmayacakmış bugünden itibaren kullanmaya başlıyorum pazarteside diğer drenim ve bir kaç normal dikiş var onlar alınacak.
şu titreşimli kemeri dr.a sordum bana sen çok acelecisin hele 1 ay geçsin dedi:roflol:1 ay sonra sporada başlayabilirsin dedi yani 1 ay açım yaw diyet yapmayıda hiç sevmem:umursamaz: