- 31 Aralık 2008
- 103
- 0
- 316
Gabonicimmmm geçmiş olsun..:))ne güzel yaa.kurtuldun sarkmış fazlalıktan.hadi artık kim tutar seni:)maşallah yazma böyle hemencecik kalktım falan diye nazar değer valla:))didocum unutmuşum canım sigara içiyorum dr 15 gün önce bırak ve 15 sonrasına kadarda içme dedi ama ben dayanamadım yaa 15 gün öncesi baya azalttım günde 4-5 e düşürdüm ameliyat sonrasıda 4 gün içmedim 4.gün artık dayanamıyorum deyip bakkala koştum :roflol:
ben 5 eylüle gün almıştım ameliyat tarihini. fikren ruhen hazırdım fakat bir doktor kafamı karıştırdı sonra başladım diğerlerine muayene olmaya.hepsi erken diyor kesinlikle olmam büyük riskmiş çünkü henüz rahim sezeryanla doğum yaptığım için küçülmemiş.kasım 15 te tekrar görüşmem var.uzadıkça ofluyorum ama geç olsunda güç olmasın.benim avantajım kilolarım gidiyor kendiliğinden ama şişler hala duruyor.kilo verdikçede karnım aşağı doğru sallanmaya başlandı.deri iyice yumuşadı.iyi bir adaymışım bu operasyon için.
o zayıflama kemerinde aldım ben geçen hafta.çift motorlu ve ısıtmalı.belkide kilolarım ondan gitmeye başladı.düzenli olarak her sabah 1 saat kullanıyorum.otururken takıyorum fişe hem dinleniyorum hemde güzel masaj oluyor.tavsiye ederim.