slm bayanlar aliyesma beni tanır daha önce mesajlaşmıştık bende karıngerme ameliyatı olucam ama bakalım ne zaman üçüz hamilelikten sonra ilk resimdeki gibi berbattttttttt bir karnım var karar veremedim bu yılmı seneyemi ameliyat olsam bebişler düşündürüyor beni birde tokattayım burlarda o ameliyatı yapan varmı bilmiyorum ist. gitmemmi lazım offffff valla ne sinir yaa plates yapıyorum 1 aydır ara verdim ama tekrar başlıycam sıkılaşıyor insan ama allahın cezası karın hala duruyor birde aptal gibi sitelerde dolaşırken ameliyatın nasıl yapıldıgını izledim çokkkkkkk korkuyorum birde aklıma takılan şu diren olayı beni korkutuyor çıkartırken falan acıyormu?
slm canım ameliyat olmuş biri olarak tedirginliklerini gayet iyi anlıyorum ama inan çok gereksiz.tek yapman gereken iyi bir doktor vede uygun bir hastanede olmak gerisi allaha kalmış.ağrı konusuna gelince bende çok araştırmıştım ve estetik cerrahinin en ağrılı ameliyatının karın germe olduğunu öğrendim hatta doktorumda bunu doğruladı ancak gögüs küçültme ile birlikte olduğum halde ilk günde dahil hiç ağrım olmadı direnler çıkarkende bir anlık bi çekilme hissi oluyor o bölgede o kadar.ama sana tavsiyem tüm fazla kilolarını verip öyle ol ben 15 kilo veripte oldum doğum sonrasında.umarım yardımcı olabilmişimdir:teytey: