Yok be şekerler tatil planları yapıyorum, ama çıkmadım henüz. Kimseler yazmayınca ben de kombine ameliyat bölümüne takılıyorum arada. Ama insan ameliyat olana kadar hep araştırıyor moral topluyor falan, ama ameliyat bitince daha az giriliyor galiba foruma kusura bakmayın. Bir arkadaş ta mesaj atmış yazın diye baktım tam 1,5 ayı geride bırakmışım bile izlerim daha da beyazladı. Karnımdaki ödemler bayağı azaldı, hakikaten genç kızlığımdaki gergin karna kavuştum. Aynalara rahat bakıyorum artık, çünkü karın bölgemdeki çatlak kırışık deri parçasından kurtuldum, belim inceldi. İnanın çok moralimi bozuyordu. Ben çocuk doğurmadım, ama eğer sizlerin sezaryan iziniz varsa izi kabullenmeniz daha kolay olur diye düşünüyorum. Ben bile o kadar takmıyorum. Zaten ameliyat öncesi benim tek derdim iz ve uzunluğu idi, birde internet sitelerinde gördüğüm karnın ortasını bölüp geçen iz olmasın dı. Hiçbir pişmanlığım yok, çünkü herşeyi bilerek düşünerek ve tartarak karar verdim. Maalesef herkes biliyorki çatlak sarkmış bir karnın başka tedavi ile toplanması mümkün değil. Tek pişmanlığım keşke zamanında o kadar kilo alıp hızlı vermemiş olsaydım, böyle bir ameliyata belki daha geç en azından çocuk falan doğurduktan sonra gerek olurdu. Hepinizi öpüyorum kızlar, ben buradayım, sizler yazdıkça ben de yazacağım. Hatta sizlerin ameliyat randevusu almanızı, ameliyat olmanızı falan takip edeceğim. Sonuçta ameliyat korkulacak bişey diyorsunuzdur, ben de girmeden korktum, ama bu forumdaysak derdimize çare bulmak için ve hepberaber bulacağız. Mesela Merry'nin 5 Eylülde ameliyatı var, onu da takip edeceğiz buradan. Bu arada teomakcığım yanlardan ipli bağlamalı bikini giydim geçen hafta, ama yanları tümüyle ipli olanı giyemedim henüz izlerim beyazlasın onu da giyicem.