ahahhaha vatka haa :)
güzel fikir...bak o rot balans ayarı banada lazım mami
dökülüyorum valla.nasıl dağılmışsam toparlanamadım bir türlü
Şeker, sen şu adına da bir rot balans yapsana:) negatif negatif olmaz ki böyle:) pembiş bulutlarda uçur kendini bak ne dağınıklık kalacak ne gerginlik:)
Ben bulucam hepimize ayar çekecek iyi bir usta. Ercan bey kaportayı toplayacak kalanı sanayide hallettireceğiz inşallah:)))
Canım benim kanatlı meleğimsarımsaklı, zeytinyağlı herşey kabulümüzdür
Şeker, sen şu adına da bir rot balans yapsana:) negatif negatif olmaz ki böyle:) pembiş bulutlarda uçur kendini bak ne dağınıklık kalacak ne gerginlik:)
Ben bulucam hepimize ayar çekecek iyi bir usta. Ercan bey kaportayı toplayacak kalanı sanayide hallettireceğiz inşallah:)))
Diyet bozmayanından hemmen hazırlıyorum:)))
Benim uyku vaktim geldi kızlarrrrr, iyi geceler canlarım, öpüyorum kocaman
aa uyuyormusun ne güzel vakitlice yatıyorsun ben daha spor yapıcam :)
iyi geceler Allah rahatlık versin
Artık 1 gün bozarız tatlım, biraraya gelmişiz rejimmi yapacağız, yapacak başka şeyler buluruz rejimin dışında
mamiii
o gergin karından geliyor bebeeem
jöle gibi karnım vardı biliyosun :)
görmemiş karnını gerdirirse adını da gergin koyar
Benim uyku vaktim geldi kızlarrrrr, iyi geceler canlarım, öpüyorum kocaman
Uyuyamıyorum,dinlememiyorum,dik yürüyemiyorum,iki bükülüm halimle dışarı çıkamıyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim mağdurum da mağdurum
Canim uykusuzluk daha zararli.) her iki amelyatim sonrasi ben uykusuzum demeden o ilaci verdiler.)
Begonyacığım, huzurlu ve güzel bir uyku dilerim:)
Gergin kadııın, karnın gerildi ama senin adının başında sıfat gibi duruyor:)
Hadi diyetlere asılın kızlar. Bahar geldi geliyor. Bir zeytinyağlı ve ayran gecesi yapalım:)
günümü aldım:)) 3 Nisan da ben kesileceğim gönül rızamla:)
hani arada ne derdin var sağlıklısın durduk yere niye ameliyat olacaksın dese de iç sesim hemen susturuveriyorum,
güzel olacaksın daha ne istiyorsun diye
inşallah hepimiz için bu süreç kolay ve başarılı geçer...
Gününüz Aydın olsun Kızlar !!!!!
Sizlere yetişmek mümkün değil ... başta okuduklarımın yarısını sona gelene kadar unutuyorum
Arada bir girince böyle oluyor maalesef... küsmeyin kırılmayın olurmu
Ameliyat olacaklar dilerim isteklerinize kavuşur sorunsuz bir süreç yaşarsınız... Veeeeee Süper olacaksınız
Kasurka74 çok şükür çok .. uyku ne kadar önemli az da olsa dinlenmişsindir... sevindim senin adına..
Matruska77 Hayırlı olsun canım.. şimdiden aramıza hoş geldin...
Fragola az kaldı az.. Gönlünü ferah tut... ne kadar sakin girersen ameliyata sonraki süreç o denli sakin ve huzurlu geçer..
Buluşma konusuna gelince beni de unutmayın
Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi....
Hayırlı olsun canım amin inşallah :) hangi doktordan aldın ameliyat gununu?
Deniyorum massalcım korku yok da heyecan var çokça :)
korkma elnino sadce iyi bir doktor iyi bir hastane bul:)
bol şans
tatlım fotoğraf eklesen ?
ancak görerek yorum yapabiliriz...belki sana öyle geliyordur ne dersin?
his için bir şey diyemem tabi.her kezde farklı oluyor.benim 3 ay oldu bazı bölgelerde var bazı bölgelerde aynı senin tarif ettiğin gibi..
Canım foto ekleyim dedim ama 25 mesaj gibi bişi yazıyo..Nerden ekleyebilirim...Ben bu yaza düz bir karınla gireceğimi hayal ediyordum..Moralim çoook bozuk..:18:
mammazia rejim yapanlar için en uygun öğün kahvaltı ben mesela nekadar rejim yaparsam yapayım haftasonu kahvaltımı güzel yaparım ayrıca kahvaltı en zararsız öğün. Bence ayarlayalımda haftasonu bir sabah kahvaltısında buluşalım tatlım yaaa ne iyi olur, daha sonrada diğer öğünleride ele alırız ama önce bir kahvaltı ile başlayalım derim. Jelesec, gülüm, gergindukancı, Bentoprak, gorhan, nolac (off sen uzaklardasın be arkadaşım) ve diğer arkadaşlar duydunuzmu hade kahvaltıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?