Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

mamiii
o gergin karından geliyor bebeeem
jöle gibi karnım vardı biliyosun :)
görmemiş karnını gerdirirse adını da gergin koyar

Son düzenleme:
Artık 1 gün bozarız tatlım, biraraya gelmişiz rejimmi yapacağız, yapacak başka şeyler buluruz rejimin dışında

mamiii
o gergin karından geliyor bebeeem
jöle gibi karnım vardı biliyosun :)
görmemiş karnını gerdirirse adını da gergin koyar

Benim uyku vaktim geldi kızlarrrrr, iyi geceler canlarım, öpüyorum kocaman

Begonyacığım, huzurlu ve güzel bir uyku dilerim:)

Gergin kadııın, karnın gerildi ama senin adının başında sıfat gibi duruyor:)

Hadi diyetlere asılın kızlar. Bahar geldi geliyor. Bir zeytinyağlı ve ayran gecesi yapalım:)

Uyuyamıyorum,dinlememiyorum,dik yürüyemiyorum,iki bükülüm halimle dışarı çıkamıyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim mağdurum da mağdurum

evet ilk günler hayaller suya düşüyor
bende ameliyattan 2 gün sonra kızımı okula götürebilirim sanmıştım :) nerdeeee... kendimi tuvalete götüremedim :)
10 gün daha sık dişini sonrası kolay. her gün biraz daha iyi olacaksın.

Bayanlar 27 Martta Türkiye ye geliyorum 31 Martta ameliyatim var ona göre kararlastirirsaniz ben de size katilabilirim. Yada siz ayranlari yiyecekleri alip benim yanima ziyarete gelin hepbirlikte yer iceriz :) Ercan bey ile pazarlik konusun da anlasirsam direnler cikana kadar hastahane de kalmayi düsünüyorum. Begonyacim senin gögüslerde ki direnler kac gün sonra cikti? Gerci kisiden kisiye degisiyordur ama yine de fikir olsun.

mammazia rejim yapanlar için en uygun öğün kahvaltı ben mesela nekadar rejim yaparsam yapayım haftasonu kahvaltımı güzel yaparım ayrıca kahvaltı en zararsız öğün. Bence ayarlayalımda haftasonu bir sabah kahvaltısında buluşalım tatlım yaaa ne iyi olur, daha sonrada diğer öğünleride ele alırız ama önce bir kahvaltı ile başlayalım derim. Jelesec, gülüm, gergindukancı, Bentoprak, gorhan, nolac (off sen uzaklardasın be arkadaşım) ve diğer arkadaşlar duydunuzmu hade kahvaltıya

Son düzenleme:
günümü aldım:)) 3 Nisan da ben kesileceğim gönül rızamla:)
hani arada ne derdin var sağlıklısın durduk yere niye ameliyat olacaksın dese de iç sesim hemen susturuveriyorum,
güzel olacaksın daha ne istiyorsun diye
inşallah hepimiz için bu süreç kolay ve başarılı geçer...

Allahım çok şükür uyuyabildim. ilk defa 7.30 a kadar uyudum .gece 4-5 kere uyandım ama olsun 13 gündür ilk defa uyudum. ödem çayını içmeye de başladım.bindik bi alamete gidiyoz kıyamete.....ama fıstık gibi gidiyoz.... :)

Gününüz Aydın olsun Kızlar !!!!!

Sizlere yetişmek mümkün değil ... başta okuduklarımın yarısını sona gelene kadar unutuyorum
Arada bir girince böyle oluyor maalesef... küsmeyin kırılmayın olurmu
Ameliyat olacaklar dilerim isteklerinize kavuşur sorunsuz bir süreç yaşarsınız... Veeeeee Süper olacaksınız

Kasurka74 çok şükür çok .. uyku ne kadar önemli az da olsa dinlenmişsindir... sevindim senin adına..

Matruska77 Hayırlı olsun canım.. şimdiden aramıza hoş geldin...

Fragola az kaldı az.. Gönlünü ferah tut... ne kadar sakin girersen ameliyata sonraki süreç o denli sakin ve huzurlu geçer..

Buluşma konusuna gelince beni de unutmayın

Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi....

Hayırlı olsun canım amin inşallah :) hangi doktordan aldın ameliyat gununu?

Deniyorum massalcım korku yok da heyecan var çokça :)

Hayırlı olsun canım amin inşallah :) hangi doktordan aldın ameliyat gununu?

Deniyorum massalcım korku yok da heyecan var çokça :)

Canım heyecan iyidir ama fazla olmamak şartı ile... Ben tatile çıkıyorum bir tarafta yemyeşil orman bir tarafta masmavi deniz sırtı üstü yatıp derin bir nefes alıp gözlerimi kapıyorum.. Dene istersen ben çok faydasını görüyorum...

Siz ayarlayın ben gelirim bi uçağa bakar:) ayarlayın ayarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…