İlahi Jelesec çok güldüm yaaabak biliyorsun ben ayranla hazır bekliyorum
ahahahahhahahahaaa tamam süper olur
ay yazayım ben bunları yahu, of kalbim güpgüpp, günler de geçmiyo anacım pofff gerçi ayın başında görüştüm yine iyi çabuk geçmişşş
Gerginciimm canim tatlim resim daha erken benim icin...
Hepinize allah rahatlik versin, tatli ruyalar....
Ya canımcım şimdi bunu burda paylaşman gerçekten ameliyat olacak olan arkadaşları strese sokacak, ben olsaydım çok etkilenirdim. Neyse ki şöyle bir durum var allah ne yazdıysa o olur gerisi boş, tüm ameliyat olacak arkadaşlar böyle düşünün lütfen
e silelim o zaman :)
hadi sende benim yazımı sil bende sileyim :)
etkilenmesin hatunlar
Yetişin kızlarrr ben burda başlık açmayı bile bilmiyorum daha yeni üye oldum ama abdominoplasti operasyonuma tam 9 gün kaldı etrafımda 1 tane bile bu operasyonu yaptıran yokkk hep meme ve burunn çok korkuyorum kızlar inmeyen şişlikler,patlayan dikişler aman Allahım!!!ben 2 doğum üstüste yaptım Dünyalar tatlısı miniklerimin arasında sadece 16 ay var onlara canım feda fakat gelin görün ki alt karın keşkül kıvamında��Izmirde çok araştırdım bir kaç doktorla yüzyüze görüşme yaptıktan sonra ki bir tanesi viral enfeksiyonum varken operasyona almak istedi neyse ki henüz kan tahlillerim bile alınmadan anestezi uzmanı direkten döndürdü bana komplikasyonları anlatınca oradan arkama bakmadan kaçtım maalesef böyleleri de var canımızı emanet ettiğimiz neyse zaten benim hayalim Ufuk Bilkay a abdominoplasti olmaktı ama randevu tarihi çok ileri bi tarihti neyse ki zaman geçti ve o güleryüzlü yüzlerce kadının dua ettiği yüzünü güldürdüğü Ufuk Bilkayla görüşme sağlayabildik ve geri sayım başladı kızlarrr heyecanım dorukta ne olur destek������
Arkadaşlar, benim tam 1 yıl oldu ama hala karnım şiş. Ara sıra kaşınıyor, kaşındığını hissediyorum ama kaşıdığımı hissedemiyorum karın bölgem uyuşuk. Birinci yıl kontrolüm var..Diyecekki yine sabret düzelecek..Sizinkiler ne durumda? Hala şiş ve uyuşukmusunuz, yoksa düz bir karınamı sahipsiniz? Sorun bendemiki bilemedim..Çektiğim acılaramı verdiğim parayamı yanayım bilemedim..Paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, cuma günü dr randevum oldukça iyi geçti, Güven verdi dr, uzun uzadıya anlattı, bir ssat kalmışız yanında. Görüşme niyetinde olduğum bir dr daha vardı ona da gideyim mi yoksa içime sindi deyip gün alayım mı bilemedim...
Bu gittiğim 2. dr du...Tamam dersem nisanın ilk haftası göğüs dkleştirme ve karın germe olacağım. Silikona gerek görmedi dr, dikleştirme için. Kendi dokusu yeterli dedi...
nasıl silinecek ben bilmiyorum tatlım :44:
Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa
:))) aynen eski şirketimden bir arkadaşım görüşmek için randevu aldı baycandan karın meme anam herkes estetik oluyor yurdum kadınına ne oldu doğal olun ya
begocumm memelerine bayıldım çok fena kıskandımm bende mi büyük silikon taktırsam açepp
Kızlar bugün 12.gün ,karın kaslarım ara ara acıyor özellikle gece çok kasılıyor,bide dikişlerin iki ucu belim yani sanki iğne girip çıkmış gibi acıyor ya ben nezaman düzelecem hala uyuyamıyorum çok mutsuzum
Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))
Kızlar bugün 12.gün ,karın kaslarım ara ara acıyor özellikle gece çok kasılıyor,bide dikişlerin iki ucu belim yani sanki iğne girip çıkmış gibi acıyor ya ben nezaman düzelecem hala uyuyamıyorum çok mutsuzum
ben daha ilkkez bugün dik yürüdüm...bir ay olacak neredeyse...
ben daha ilkkez bugün dik yürüdüm...bir ay olacak neredeyse...
Canım benim çok iyi, 1 hafta sonra daha da iyi yürüyeceksin. Bende bugün ilk defa 1 saat hızlı tempo yürüyüşümü yaptım.
dün artık iyice bunaldım ne olursa olsun dedim salona gittim. 40 dk kadar yürüdüm...sanırım bunun cidden faydası oldu.
Ayyy cnn yaa nasıl bahtiyar okdum açıklaman ile bilemessin yazını açarken elimde sigara vardı söndürdüm ve içmeyecegim cok tesekkur ediyorum saygılarımı sunuyorum minnettarim size benim için çok ikna edici bir konuşma yaptın saygilar :)))
hihihihi olsun canım ya aşkolsun nolcakkkk, oy fena heyecanlıyım baksana pazartesi bitti bile, kaldı mı 3 gün, oyyyyy kalbim gupgup :)
Ooooolllleeeeey Fragola heyecanlanıyooor. O zaman yeşil kapaklı ayranlardan alıp hastaneye koşalıııııım.
Yoksa öyle heyecan geçmiyor muydu?
Hımmm, acaba enn kocamanından 1 kavanoz nutella???
O da olmaz mı diyorsunuz?
Sıradaki bomba Fragola! En büyük bomba bizim bomba diye pankart assak ataşehir girişine
o ödem çayını öğrendiğim iyi oldu, 4 aylığa canım feda bu arada hahahh ama zaten hemen diyete giricem ameliyat sonrası, çok saldım kendimi
canımmm çok sağol inşallahhhhhhh sağlıkla kolaylıkla atlatırız
mammazia'ya hepimiz minnettrız o bizim kanatsız meleğimiz
Gülümcüğüm, xanax özel reçeteye tabi ağır bir medikal ilaç. Doktorunuz önermediyse kimse kimseye kendininkini paylaşmasın. Aman dikkat:)Canım senin uykusuz kalmana uzuldum. Uyuyamamak ne demek bılırım. Bana amelyatımın ılk gecesınde uyku ilaci verdiler uyudum. Eve geldikden sonrada 10 gun her aksam yarim tablet ictim uyuya bildim. Sonra kendiliyinden iyi uyumaya basladim. Bu ilaci al kullan. XANAX 0.5 mg
Uyuyamıyorum,dinlememiyorum,dik yürüyemiyorum,iki bükülüm halimle dışarı çıkamıyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim mağdurum da mağdurum
İlahi Jelesec çok güldüm yaaabak biliyorsun ben ayranla hazır bekliyorum
Sağolun iyiki varsınız yazdıklarınız sayesinde rahatlıyorum
HarikasınSabret herşey çok güzel olacak:)
Kasurka inan ban buradaki kızların bir kısmı hala yüzüstü ya da yan yatmanın hayalini kuruyorlar. Bombasınız dedik güzelim, kolay mı öyle bomba olmak:) az kaldı dayan.
Minettarlık ne demek yaaautanıyordum ama şimdi sıkıldım bakın seviyorum kızlar sizi:) hem kanatlarım vardır belki Begonya:) aldırıcam onları Ercan beye, kilolu gösteriyor biliyor musun:)))))
Gülümcüğüm, xanax özel reçeteye tabi ağır bir medikal ilaç. Doktorunuz önermediyse kimse kimseye kendininkini paylaşmasın. Aman dikkat:)
Ben de 45 ten sonra yorulur koltukta sızmayı hayal etmiyordum kasurka:))) hayat işte:)) şaka bir yana sabret güzeliiim...
Sarımsaklı zeytinyağlı falan bişey lazım mı kızlaaar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?