Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

e silelim o zaman :)
hadi sende benim yazımı sil bende sileyim :)
etkilenmesin hatunlar

korkma elnino sadce iyi bir doktor iyi bir hastane bul:)
bol şans

tatlım fotoğraf eklesen ?
ancak görerek yorum yapabiliriz...belki sana öyle geliyordur ne dersin?
his için bir şey diyemem tabi.her kezde farklı oluyor.benim 3 ay oldu bazı bölgelerde var bazı bölgelerde aynı senin tarif ettiğin gibi..

matruska dr güven verdiyse işte bu diyorsan fiat da iyiyse kafanı karıştırma derim ben.git ol amlytını kurtul
ama yok aklım kalır illede diğeriylede görüşeyim dersen sen bilirsin tabiki...

Son düzenleme:
nasıl silinecek ben bilmiyorum tatlım :44:

o yazdığın mesaj varya
hani benim yorumdan alıntı yaptığın.bak onun altında mesaj düzenleme paneli diye bir yazı var.oraya tıkla,benden alıntıladığın yanı benim yazdıklarımı sil sonra kaydet te tıkla

Son düzenleme:
Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa

içme bırak tatlım canından önemlimi
diyene bakkkk

ne kadar zor olduğunu biliyorum bende yaşadım.bari bundan sonra içme bak az bir vakit kalmış.

sıranı bekle şekerim
ayrıca seninkilerde güzel

ya sende böyle dersen ben öleyim

Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))

ahahhaha vatka haa :)
güzel fikir...bak o rot balans ayarı banada lazım mami
dökülüyorum valla.nasıl dağılmışsam toparlanamadım bir türülü...

canım sabırlı olmalısın.bu minik bir operasyon değil.ameliyat oldun sen.
her güzel şeyin bedeli vardır :) sonrasını düşün mutlu ol

Harikasın Sabret herşey çok güzel olacak:)

Kasurka inan ban buradaki kızların bir kısmı hala yüzüstü ya da yan yatmanın hayalini kuruyorlar. Bombasınız dedik güzelim, kolay mı öyle bomba olmak:) az kaldı dayan.

mammazia'ya hepimiz minnettrız o bizim kanatsız meleğimiz

Minettarlık ne demek yaaa utanıyordum ama şimdi sıkıldım bakın seviyorum kızlar sizi:) hem kanatlarım vardır belki Begonya:) aldırıcam onları Ercan beye, kilolu gösteriyor biliyor musun:)))))

Gülümcüğüm, xanax özel reçeteye tabi ağır bir medikal ilaç. Doktorunuz önermediyse kimse kimseye kendininkini paylaşmasın. Aman dikkat:)

Uyuyamıyorum,dinlememiyorum,dik yürüyemiyorum,iki bükülüm halimle dışarı çıkamıyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim mağdurum da mağdurum

Ben de 45 ten sonra yorulur koltukta sızmayı hayal etmiyordum kasurka:))) hayat işte:)) şaka bir yana sabret güzeliiim...

İlahi Jelesec çok güldüm yaaa bak biliyorsun ben ayranla hazır bekliyorum

Sarımsaklı zeytinyağlı falan bişey lazım mı kızlaaar:))

Sağolun iyiki varsınız yazdıklarınız sayesinde rahatlıyorum

tatlım 12. günde ben bronşit olmuş dakikada 5 defa öksürüyordum...her öksürükte narkozsuz ameliyat oluyor gibiydim
şükret tatlım.ve doktorunla konuş.belki rahatlatıcı bir şeyler verir..

Canım benim kanatlı meleğim sarımsaklı, zeytinyağlı herşey kabulümüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…