• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım bak günde 2 paket sigara içen (5 gündür içmeyen) ve 15 yıldır revizyon bekleyen bir kadın olarak diyorum ki hemen dur! Kılcal damarlardaki kanlanmayı arttıracağın için ödem, ameliyat izinde kalıcı renk farkı ve deride hissizlik olası seni bekleyen sonuçlar. Nereden biliyorum tahmin edersin. Çok güzel olacaksın biraz gayret et, biliyorum çok sancılı ama çabala. Sigara istedikçe canın 1 uydum su iç, bitter çikolatayı kır damağına yapıştır ve emmeye başla. Sigaranın sana verdiği keyifle salgılanan seratonini çikolata da salgılatıyor. Daha yavaş olduğu için ısıra ısıra yeme. Damağına dilinle yapıştır emmeye başla. Hadi gayret:)

Ayyy cnn yaa nasıl bahtiyar okdum açıklaman ile bilemessin yazını açarken elimde sigara vardı söndürdüm ve içmeyecegim cok tesekkur ediyorum saygılarımı sunuyorum minnettarim size benim için çok ikna edici bir konuşma yaptın saygilar :)))

Kızlar bugün 12.gün ,karın kaslarım ara ara acıyor özellikle gece çok kasılıyor,bide dikişlerin iki ucu belim yani sanki iğne girip çıkmış gibi acıyor ya ben nezaman düzelecem hala uyuyamıyorum çok mutsuzum

Ayyyy:26: çok utandııııım... Kızlar ikinizin sırasını karıştırdım demek:(
Fragolacığım atış serbest o zaman:) yineben sen az bekle:)
Sıkıntı yook, KK nın en çılgın ve deneyimli estetik bağımlılarının arasındasınız:)

hihihihi olsun canım ya aşkolsun nolcakkkk, oy fena heyecanlıyım baksana pazartesi bitti bile, kaldı mı 3 gün, oyyyyy kalbim gupgup :)

Fragolacim ameliyat sonrası mutlaka şişeceksin, ödem cayı cok ise yarıyor. Benim 3 hafta bitti ve sisliklerim gözle görülür azaldı. Sabahları karnım cok iyi, sislik yok gibi birsey. Ama aksama doğru yorulduysam ve yemeği kacirdiysam karnım şişiyor. Sislik bende genellikle göbek altında oluyor. 4 aylık hamile gibi oluyorum ;-) evde dinlenme süresinde yediklerine dikkat etmen gerekiyor.

o ödem çayını öğrendiğim iyi oldu, 4 aylığa canım feda bu arada hahahh ama zaten hemen diyete giricem ameliyat sonrası, çok saldım kendimi :(

Sen şu çeneni tut milleti korkutma doğrucu davutum benim:23:

bizim tayfa teşhirci bayılıyorlar boy boy foto koymaya aynalarda kendilerine bakmaya anam iyiki sanatçı olmamışlar :9:

:1:anam ben herkesden gizledimm doğuştan estetikliyim ben ameliyat falan hiç olmadım çokda karşıyım estetiğe :63::60:

:16: hafta sonu fasıl yeme içme takılıyorum verdiğim kilolar ayran ve mezelerle bana geri dönecek biliyorumm:43:
bende seni özledimm araştırmacı gazeteci :27:

sen hep gel mamazamm sensiz olmaz :16:

ha ha ha pis boğaz jelooo ben:56: nolac bekle beni geleceğim ilk fırsatta uçak biletleri ucuzlasın :10:

ay hadi heyecan var bende de valla azmettin bekledinn sıra sende arkadaşım en güzel sonuçları al inşallah

piştt ayranı çok severim ddiğeri arada ayda yıla birr zararlı şeyler sık olmaz :23:

nolac silikonu çok sever sıra dudaklarında :9: shine hayırlı olsun canım ameliyata karar vermişsinn güzel haberlerini yaz mutlaka

gel gel bekliyoruz seni heyecanla :24::23:

amin amin inşallah atlatacaksınız

canımmm çok sağol inşallahhhhhhh sağlıkla kolaylıkla atlatırız

Kızlar bugün 12.gün ,karın kaslarım ara ara acıyor özellikle gece çok kasılıyor,bide dikişlerin iki ucu belim yani sanki iğne girip çıkmış gibi acıyor ya ben nezaman düzelecem hala uyuyamıyorum çok mutsuzum

İlk zamanlarda ben de hiç iyi olamayacağımı düşünmüştüm. Bir kac güne daha iyi olursunuz ;-)

Canım senin uykusuz kalmana uzuldum. Uyuyamamak ne demek bılırım. Bana amelyatımın ılk gecesınde uyku ilaci verdiler uyudum. Eve geldikden sonrada 10 gun her aksam yarim tablet ictim uyuya bildim. Sonra kendiliyinden iyi uyumaya basladim. Bu ilaci al kullan. XANAX 0.5 mg

Hayat sana güzel be jelomm:) hem dudağımda silikonun olmadığını kim söyledi:)? Doldurulması gereken her boşluğun doldurulması taraftarıyım:))

:))))aman yok be yaşlandım artık ne bana güzeli gençken iyiydik :ssz: ha ha ha anam ıssırmam lazım anca öyle anlarım dudakları:9: para sende yavrum doldurt heryerini :24:

Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))

:1::1::1::1::1::1:nolac bozuyor hepimizi uymayalım

Canım tatlım seninkiler gayet güzel hemde benimkilerden büyükler :34:

yok valla seninkiler bana güzellikte 10.basar baycan revel atladı benden sonra:19:

Aaaa ben jelonun memeleri niye görmedim?

Yapmadığı yok anacım:) sen yeterki iste:) bide en son boya cila yapabiliyor olsa hiç fena olmaz:)

kesinlikle kaş bıyıkta alıyormu sizin doktor :1:

Uyuyamıyorum,dinlememiyorum,dik yürüyemiyorum,iki bükülüm halimle dışarı çıkamıyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim mağdurum da mağdurum

Nolac ben bir de rot balans ayarı da isteyeceğim. Sanırım hastaneye yakın Göztepe sanayide iyi bir usta önerir bana Ercan bey:)))

Aaaaah kara bahtım kör talihiiim.:43: Gizemli ajandalı kadına bak seeen:)

herkese göstermem ben bu arkadaşlar teşhirci :51::1: bebem atarım sana yatak üstü pozlardan:17:

Bizim kızlar estetik koçu ve hatta akıl fikir hocası olup çok konuşuyorlar ondan nolaccığım:)

sen bizleri geçecen koçluk sende valla:16:

Ayyy cnn yaa nasıl bahtiyar okdum açıklaman ile bilemessin yazını açarken elimde sigara vardı söndürdüm ve içmeyecegim cok tesekkur ediyorum saygılarımı sunuyorum minnettarim size benim için çok ikna edici bir konuşma yaptın saygilar :)))

nebahat mamaza harikadır kalemi iyi arkadaşlardan:34:

unutucaksın az sabır sonra yayıla yayıla yatacaksın

oyyy sorma jelooooooo :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

boğaz pastili alcam yanıma ama hangisiii????? bende strefen var olur mu?

pipet alcam,
başkaa?????

baycanda o pastili demişti bana çorap şal yada sabahlık,pipet,fıstık,fındık,bira:1: canın sıkılırsa gelirim çilingir sofrası yaparız:9:

baycanda o pastili demişti bana çorap şal yada sabahlık,pipet,fıstık,fındık,bira:1: canın sıkılırsa gelirim çilingir sofrası yaparız:9:

ahahahahhahahahaaa tamam süper olur :8::8::8::9::9::9::16::16:

ay yazayım ben bunları yahu, of kalbim güpgüpp, günler de geçmiyo anacım pofff gerçi ayın başında görüştüm yine iyi çabuk geçmişşş

Sen şu çeneni tut milleti korkutma doğrucu davutum benim:23:

dr sonrasında da amlyt süreci ile ilgili bir çok şey anlattı.bu ameliyatlar kişinin mutlu olması içindir.kişiler çok ister bu ameliyatı fakat amlyt sonrası %95 depresyon oluşur.ağrılar acılar yolunda gitmeyen bazı durumlar ödemler ve bir süre evde istirahat etmek zorunda olduğu için kişi mutsuz ve pişmandır dedi.çok iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir amlyttır.uzman ellerde yeterli donanımı olan hastanelerde olmadır vs vs vs...

ne kadar şükretsek az vallaaa

Son düzenleme:
Back