Cnm tam gerin germe zaten sana nasıl bir ameliyat uygulanacagini doktorun karar veriyor senin karnini ancak su şekilde toparlayabiliriz diye
Devlet hastahanesinde plastik cerrahi doktoruna randevu aloyorsun estetik ameloyati olmak istedigini söylüyorsun o da sana hamileliklerini tamamladigi sigara kullandigini ve parasini söylüyor ama devlet hastahanelerinde öncelik acil hastalara veriliyor
Ben 27 yaşında
4 6 ve 8 yaslarinda 2 kizim 1 oğlum var
Yanliz dediğim gibi doktor sigarayi birakmami şart koymuş tu bırakmıyor um ve biraktim diye yalan soyledim ben 1.70 boyunda 42 beden giyen orantili bir vucutum var yanliz gobegim 3 sezaryandan dolayi cok cirkin ve sarkik hep saklayan kiyafetler tercih etmek den biktim kaynanam ve eltilerimin birsürü polemik yapiyorlar aman ne gerek varmış kaç paraymis vs vs yani cnm bakalim doktor bu çarşamba dedi bir degisiklik olmassa heyacan bende tavannnnnnnnn ölüyorum sigara konusuda hala muaama bende ?
Cnm tam gerin germe zaten sana nasıl bir ameliyat uygulanacagini doktorun karar veriyor senin karnini ancak su şekilde toparlayabiliriz diye
Devlet hastahanesinde plastik cerrahi doktoruna randevu aloyorsun estetik ameloyati olmak istedigini söylüyorsun o da sana hamileliklerini tamamladigi sigara kullandigini ve parasini söylüyor ama devlet hastahanelerinde öncelik acil hastalara veriliyor
Ben 27 yaşında
4 6 ve 8 yaslarinda 2 kizim 1 oğlum var
Yanliz dediğim gibi doktor sigarayi birakmami şart koymuş tu bırakmıyor um ve biraktim diye yalan soyledim ben 1.70 boyunda 42 beden giyen orantili bir vucutum var yanliz gobegim 3 sezaryandan dolayi cok cirkin ve sarkik hep saklayan kiyafetler tercih etmek den biktim kaynanam ve eltilerimin birsürü polemik yapiyorlar aman ne gerek varmış kaç paraymis vs vs yani cnm bakalim doktor bu çarşamba dedi bir degisiklik olmassa heyacan bende tavannnnnnnnn ölüyorum sigara konusuda hala muaama bende ?
Merhaba arkadaşlar, cuma günü dr randevum oldukça iyi geçti, Güven verdi dr, uzun uzadıya anlattı, bir ssat kalmışız yanında. Görüşme niyetinde olduğum bir dr daha vardı ona da gideyim mi yoksa içime sindi deyip gün alayım mı bilemedim...
Bu gittiğim 2. dr du...Tamam dersem nisanın ilk haftası göğüs dkleştirme ve karın germe olacağım. Silikona gerek görmedi dr, dikleştirme için. Kendi dokusu yeterli dedi...
Merhaba arkadaşlar, cuma günü dr randevum oldukça iyi geçti, Güven verdi dr, uzun uzadıya anlattı, bir ssat kalmışız yanında. Görüşme niyetinde olduğum bir dr daha vardı ona da gideyim mi yoksa içime sindi deyip gün alayım mı bilemedim...
Bu gittiğim 2. dr du...Tamam dersem nisanın ilk haftası göğüs dkleştirme ve karın germe olacağım. Silikona gerek görmedi dr, dikleştirme için. Kendi dokusu yeterli dedi...
Canım bende 2. doktora kararımı verip ameliyat olmuştum. Şayet doktora güvendiysen ve onun yaptığı ameliyatlarıda gördüysen fazla doktora gidip kafanı fazla karıştırma derim ben ama yinede sen kendin iyice düşün ve kararını öyle ver tatlım. Neye karar verirsen ve senin için hayırlısı neyse o olsun
fatih dagdelene karın germe amelıyatı yaptıran var mı?
Cevabin icin tesekkur ederim. Aynada kendini hayal ettigin gibi gormeni diliyorum. Heyecanlanma yerinde olmak icin bu carsamba operasyanum diyebilmek icin neler vermezdim bi bilsen.. Eger fazla olmazsa bi sorum daha olacak oncelik acil hastalarin demissin yani kac ay sonraya gun verir maksimum bi fikrin var mı????
Carsamba ameliyat olacaksanız kendinize iyilik yapın ve bugünden sonra sigara icmeyin, dikislerinizle problem yaşayabilirsiniz. Doktora yalan söylemeniz birsey ifade etmez, dikislerinizi kontrol eder etmez sigarayı bırakmadığınızı anlayacaktir.
sen hangi dr ameliyat olmuştun arkadaşım? biran öce de olsun bitsin istiyorum doğrusu...
inşallah canım
güzel haberlerini bekliyoruz
ahhhh yok yok kuzum ben az çok tahmin ediyorum, gerçekten istediğim sonucu alırsam herhalde teşhirci bi tip olcam ev ahalisini taciz edicem durup durup göbeemi açıcam öyle hissediyorum hahaha
Sizinki yine iyi benim geçen sene memelerimi görmeyen komşum kalmamıştı galibabu senede popoyu görmeyen kalmadı malum pansuman uzayınca mecbur gösterdim :))
Bu jelesec nerede gezer acaba hafta sonu bu hatun kayboluyor:) özledim valla
Sen şu çeneni tut milleti korkutma doğrucu davutum benim
bizim tayfa teşhirci bayılıyorlar boy boy foto koymaya aynalarda kendilerine bakmaya anam iyiki sanatçı olmamışlar
anam ben herkesden gizledimm doğuştan estetikliyim ben ameliyat falan hiç olmadım çokda karşıyım estetiğe
hafta sonu fasıl yeme içme takılıyorum verdiğim kilolar ayran ve mezelerle bana geri dönecek biliyorumm
bende seni özledimm araştırmacı gazeteci
Heyecan savar geldi hanıııım:)
Güzelim, ne diyoruz hep heyecan serbest ne de olsa bombastik hatun olmak için güzellik uykusuna yatacaksın sonra hooop bir uyanacaksın tahta gibi dümdüz bir göbiiiş:) sen az sırada bekle bu haftanın heyecanlıyım kızlar adayı yineben:)
Hadi bakalım kızlar hepiniz bomba olun ki sıradaki ekibe tam kadro destek vermeye yine buraya koşun olur mu:)
Jelooooo!!!! İstanbulda yiyecek içecek sofra bırakmadın dön artık aramıza bak nolac sana etli pide ayran ısmarlayacak:)
yineben'in benden 1 hafta sonra ameliyatııı ben öyle hatırlıyorum, benim bu cumaaa 4 gün kaldı
çokk sağol mamaziacımmm ben ameliyat günü ve sonrasında yine hep burada olacağımmm :)
Bu hatunları ayran kesmiyor:))
nolac cığım senin popo nasıl oldu,silikonları çıkarmışlardı,ben orada kaldım,yeniden kondu mu?Nasılsın?
Evet canim senden 10 gün sonra sira bana geliyor :)
oyy ikimiz de sağlıkla hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatlarııııı inşallah
Huuuu yeni foto ekledim, teşhirciliğe devammmmm
Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa
Doç.Dr.Ercan Karacağolu'na ameliyat oldum canım.
Doç.Dr.Ercan Karacağolu'na ameliyat oldum canım.
hiççç sevmem bu doktoru çok paramı yedi
hahaha pek inandırıcı gelmedi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?