Cnm cnm cnm slm cok Sağol son bir gün kızlar hadi bakalım darısı başınıza ameliyTtan sonra yazicam son durumunebahat selam; bende sigara içenlerdenimm ameliyat öncesi ve sonrası 3.le sınırladım azaltırsan sana yararı kolay gelsin
Cnm cnm cnm slm cok Sağol son bir gün kızlar hadi bakalım darısı başınıza ameliyTtan sonra yazicam son durumu
Dok torum ilk günlerinde pişman olacaksın dedi bana biliyorum hocam hazirlikliyim bu duruma dedim :)))
Sevgili bayırgülü tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hastane çantama pipet ve boğaz pastili koydum bile tekrar teşekkür ederim canım bu kulüp gerçekten muhteşemmiş😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm cnm cnm slm cok Sağol son bir gün kızlar hadi bakalım darısı başınıza ameliyTtan sonra yazicam son durumu
Dok torum ilk günlerinde pişman olacaksın dedi bana biliyorum hocam hazirlikliyim bu duruma dedim :)))
Ben doktorlar hakkinda iyi veya kötü diyemem ama Fatih Dagdelen bir arkadasima karin germe yapti 2 sene gecti kadin 3. ameliyatini gecirdi hala kendine gelemedi. Diren takmamis dolayisiyla bütün pis kanlar karin icin de birikmis ve kadin ölümden döndü. Ama onun sucu sirf Tv de gördügü icin kapilip gitti hic arastirma yapmamis. Bence cok arastirip görüsmek gerekiyor. Ben sirf gögüs icin 2 yildir doktor arastirip bütün hasta yorumlarini okuyup anca karar verebildim. Bence sizde iyice arastirma yapin.
daha önceden bende antalyada amelıyat oldum fakat hiç memnun kalmadım o yuzden çok araştırıyorum ama bu kez de çok kararsız kalıyoum
sen hep gel mamazamm sensiz olmaz
ha ha ha pis boğaz jelooo bennolac bekle beni geleceğim ilk fırsatta uçak biletleri ucuzlasın
ay hadi heyecan var bende de valla azmettin bekledinn sıra sende arkadaşım en güzel sonuçları al inşallah
piştt ayranı çok severim ddiğeri arada ayda yıla birr zararlı şeyler sık olmaz
nolac silikonu çok sever sıra dudaklarındashine hayırlı olsun canım ameliyata karar vermişsinn güzel haberlerini yaz mutlaka
gel gel bekliyoruz seni heyecanla
amin amin inşallah atlatacaksınız
Hayat sana güzel be jelomm:) hem dudağımda silikonun olmadığını kim söyledi:)? Doldurulması gereken her boşluğun doldurulması taraftarıyım:))
:))) aynen eski şirketimden bir arkadaşım görüşmek için randevu aldı baycandan karın meme anam herkes estetik oluyor yurdum kadınına ne oldu doğal olun ya
begocumm memelerine bayıldım çok fena kıskandımm bende mi büyük silikon taktırsam açepp
Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa
Aaaa ben jelonun memeleri niye görmedim?Canım tatlım seninkiler gayet güzel hemde benimkilerden büyükler
Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))
Canım tatlım seninkiler gayet güzel hemde benimkilerden büyükler
Aaaa ben jelonun memeleri niye görmedim?
Aaaa ben jelonun memeleri niye görmedim?
Çok şey kaçırdın vallaama öyle çok göstermez o gizemli kadın:)
Canım ben memelerimden çok memnunum eski doktorum hem 1000 liraya gemde çokmhüRl yapmıştı:) ama seninkine bende bayıldım silikon taktırıcam diyorum annem kızıyor ağzına girecek memelerin diye:)
Kızlar bide niye benim kalp hala 1 tane benden sonra kim katıldıysa foruma 2 kalp olmuş ben hala 1 kalp ama bu haksızlık
Yapmadığı yok anacım:) sen yeterki iste:) bide en son boya cila yapabiliyor olsa hiç fena olmaz:)
Çok şey kaçırdın vallaama öyle çok göstermez o gizemli kadın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?