Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

nebahat selam; bende sigara içenlerdenimm ameliyat öncesi ve sonrası 3.le sınırladım azaltırsan sana yararı kolay gelsin
Cnm cnm cnm slm cok Sağol son bir gün kızlar hadi bakalım darısı başınıza ameliyTtan sonra yazicam son durumu
Dok torum ilk günlerinde pişman olacaksın dedi bana biliyorum hocam hazirlikliyim bu duruma dedim :)))

Tatlım ayrıca 10 gün sonra kendi işimi görmeye başladım, evin işlerini değil hala ev işlerini yapamıyorum, biraz biraz yemek yapmaya başlamıştım 10 günden sonra...ama ameliyat öncesi tabiri caizse kıtlık girecekmiş gibi dondurucuya yemek yığmıştım, çok faydasını gördüm

Cnm cnm cnm slm cok Sağol son bir gün kızlar hadi bakalım darısı başınıza ameliyTtan sonra yazicam son durumu
Dok torum ilk günlerinde pişman olacaksın dedi bana biliyorum hocam hazirlikliyim bu duruma dedim :)))

ooo birşey kalmamış ama sen artık sigara işine ara versen yararına olur...şimdiden geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.

daha önceden bende antalyada amelıyat oldum fakat hiç memnun kalmadım o yuzden çok araştırıyorum ama bu kez de çok kararsız kalıyoum

Hayat sana güzel be jelomm:) hem dudağımda silikonun olmadığını kim söyledi:)? Doldurulması gereken her boşluğun doldurulması taraftarıyım:))

Hayat sana güzel be jelomm:) hem dudağımda silikonun olmadığını kim söyledi:)? Doldurulması gereken her boşluğun doldurulması taraftarıyım:))

Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))

Canım tatlım seninkiler gayet güzel hemde benimkilerden büyükler

Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa

Canım bak günde 2 paket sigara içen (5 gündür içmeyen) ve 15 yıldır revizyon bekleyen bir kadın olarak diyorum ki hemen dur! Kılcal damarlardaki kanlanmayı arttıracağın için ödem, ameliyat izinde kalıcı renk farkı ve deride hissizlik olası seni bekleyen sonuçlar. Nereden biliyorum tahmin edersin. Çok güzel olacaksın biraz gayret et, biliyorum çok sancılı ama çabala. Sigara istedikçe canın 1 uydum su iç, bitter çikolatayı kır damağına yapıştır ve emmeye başla. Sigaranın sana verdiği keyifle salgılanan seratonini çikolata da salgılatıyor. Daha yavaş olduğu için ısıra ısıra yeme. Damağına dilinle yapıştır emmeye başla. Hadi gayret:)

Amanııın nolaaac! Bacım az duuur nerelere koyabiliyor bu silikon diye kafa yormaktan kafa kalmadı bende:))) omuzlar da düşük bende acep silikonla vatka yapar mı bana doktorcuk:)))

Yapmadığı yok anacım:) sen yeterki iste:) bide en son boya cila yapabiliyor olsa hiç fena olmaz:)

Canım tatlım seninkiler gayet güzel hemde benimkilerden büyükler

Canım ben memelerimden çok memnunum eski doktorum hem 1000 liraya gemde çokmhüRl yapmıştı:) ama seninkine bende bayıldım silikon taktırıcam diyorum annem kızıyor ağzına girecek memelerin diye:)

Canım ben memelerimden çok memnunum eski doktorum hem 1000 liraya gemde çokmhüRl yapmıştı:) ama seninkine bende bayıldım silikon taktırıcam diyorum annem kızıyor ağzına girecek memelerin diye:)

Canım tatlım dokunma o zaman memelerine, yaş ilerledikçe o zaman gerek kalırsa slikon taktırırsın

Yapmadığı yok anacım:) sen yeterki iste:) bide en son boya cila yapabiliyor olsa hiç fena olmaz:)

Çok şey kaçırdın valla ama öyle çok göstermez o gizemli kadın:)

Nolac ben bir de rot balans ayarı da isteyeceğim. Sanırım hastaneye yakın Göztepe sanayide iyi bir usta önerir bana Ercan bey:)))

Aaaaah kara bahtım kör talihiiim. Gizemli ajandalı kadına bak seeen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…