• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm tam gerin germe zaten sana nasıl bir ameliyat uygulanacagini doktorun karar veriyor senin karnini ancak su şekilde toparlayabiliriz diye
Devlet hastahanesinde plastik cerrahi doktoruna randevu aloyorsun estetik ameloyati olmak istedigini söylüyorsun o da sana hamileliklerini tamamladigi sigara kullandigini ve parasini söylüyor ama devlet hastahanelerinde öncelik acil hastalara veriliyor
Ben 27 yaşında
4 6 ve 8 yaslarinda 2 kizim 1 oğlum var
Yanliz dediğim gibi doktor sigarayi birakmami şart koymuş tu bırakmıyor um ve biraktim diye yalan soyledim ben 1.70 boyunda 42 beden giyen orantili bir vucutum var yanliz gobegim 3 sezaryandan dolayi cok cirkin ve sarkik hep saklayan kiyafetler tercih etmek den biktim kaynanam ve eltilerimin birsürü polemik yapiyorlar aman ne gerek varmış kaç paraymis vs vs yani cnm bakalim doktor bu çarşamba dedi bir degisiklik olmassa heyacan bende tavannnnnnnnn ölüyorum sigara konusuda hala muaama bende ?

Carsamba ameliyat olacaksanız kendinize iyilik yapın ve bugünden sonra sigara icmeyin, dikislerinizle problem yaşayabilirsiniz. Doktora yalan söylemeniz birsey ifade etmez, dikislerinizi kontrol eder etmez sigarayı bırakmadığınızı anlayacaktir.

Cnm tam gerin germe zaten sana nasıl bir ameliyat uygulanacagini doktorun karar veriyor senin karnini ancak su şekilde toparlayabiliriz diye
Devlet hastahanesinde plastik cerrahi doktoruna randevu aloyorsun estetik ameloyati olmak istedigini söylüyorsun o da sana hamileliklerini tamamladigi sigara kullandigini ve parasini söylüyor ama devlet hastahanelerinde öncelik acil hastalara veriliyor
Ben 27 yaşında
4 6 ve 8 yaslarinda 2 kizim 1 oğlum var
Yanliz dediğim gibi doktor sigarayi birakmami şart koymuş tu bırakmıyor um ve biraktim diye yalan soyledim ben 1.70 boyunda 42 beden giyen orantili bir vucutum var yanliz gobegim 3 sezaryandan dolayi cok cirkin ve sarkik hep saklayan kiyafetler tercih etmek den biktim kaynanam ve eltilerimin birsürü polemik yapiyorlar aman ne gerek varmış kaç paraymis vs vs yani cnm bakalim doktor bu çarşamba dedi bir degisiklik olmassa heyacan bende tavannnnnnnnn ölüyorum sigara konusuda hala muaama bende ?

Cevabin icin tesekkur ederim. Aynada kendini hayal ettigin gibi gormeni diliyorum. Heyecanlanma yerinde olmak icin bu carsamba operasyanum diyebilmek icin neler vermezdim bi bilsen.. Eger fazla olmazsa bi sorum daha olacak oncelik acil hastalarin demissin yani kac ay sonraya gun verir maksimum bi fikrin var mı????

Merhaba arkadaşlar, cuma günü dr randevum oldukça iyi geçti, Güven verdi dr, uzun uzadıya anlattı, bir ssat kalmışız yanında. Görüşme niyetinde olduğum bir dr daha vardı ona da gideyim mi yoksa içime sindi deyip gün alayım mı bilemedim...
Bu gittiğim 2. dr du...Tamam dersem nisanın ilk haftası göğüs dkleştirme ve karın germe olacağım. Silikona gerek görmedi dr, dikleştirme için. Kendi dokusu yeterli dedi...

Merhaba arkadaşlar, cuma günü dr randevum oldukça iyi geçti, Güven verdi dr, uzun uzadıya anlattı, bir ssat kalmışız yanında. Görüşme niyetinde olduğum bir dr daha vardı ona da gideyim mi yoksa içime sindi deyip gün alayım mı bilemedim...
Bu gittiğim 2. dr du...Tamam dersem nisanın ilk haftası göğüs dkleştirme ve karın germe olacağım. Silikona gerek görmedi dr, dikleştirme için. Kendi dokusu yeterli dedi...

Hayirlisi olsunn ins hetkes hayal ettigi vucuda kavusur arkadaslar.... Hangi dr la gorustun fiyatlar konusunda bilgi verebilir misin?..

Canım bende 2. doktora kararımı verip ameliyat olmuştum. Şayet doktora güvendiysen ve onun yaptığı ameliyatlarıda gördüysen fazla doktora gidip kafanı fazla karıştırma derim ben ama yinede sen kendin iyice düşün ve kararını öyle ver tatlım. Neye karar verirsen ve senin için hayırlısı neyse o olsun :16:

Canım bende 2. doktora kararımı verip ameliyat olmuştum. Şayet doktora güvendiysen ve onun yaptığı ameliyatlarıda gördüysen fazla doktora gidip kafanı fazla karıştırma derim ben ama yinede sen kendin iyice düşün ve kararını öyle ver tatlım. Neye karar verirsen ve senin için hayırlısı neyse o olsun :16:

sen hangi dr ameliyat olmuştun arkadaşım? biran öce de olsun bitsin istiyorum doğrusu...

fatih dagdelene karın germe amelıyatı yaptıran var mı?

Ben doktorlar hakkinda iyi veya kötü diyemem ama Fatih Dagdelen bir arkadasima karin germe yapti 2 sene gecti kadin 3. ameliyatini gecirdi hala kendine gelemedi. Diren takmamis dolayisiyla bütün pis kanlar karin icin de birikmis ve kadin ölümden döndü. Ama onun sucu sirf Tv de gördügü icin kapilip gitti hic arastirma yapmamis. Bence cok arastirip görüsmek gerekiyor. Ben sirf gögüs icin 2 yildir doktor arastirip bütün hasta yorumlarini okuyup anca karar verebildim. Bence sizde iyice arastirma yapin.

Cevabin icin tesekkur ederim. Aynada kendini hayal ettigin gibi gormeni diliyorum. Heyecanlanma yerinde olmak icin bu carsamba operasyanum diyebilmek icin neler vermezdim bi bilsen.. Eger fazla olmazsa bi sorum daha olacak oncelik acil hastalarin demissin yani kac ay sonraya gun verir maksimum bi fikrin var mı????

Hayır bi fikrim yok cnm az önce doktor um aradi çarşamba günü saat 6 da dedi ayyyy çok heyecanlı yimmmm :)))

Carsamba ameliyat olacaksanız kendinize iyilik yapın ve bugünden sonra sigara icmeyin, dikislerinizle problem yaşayabilirsiniz. Doktora yalan söylemeniz birsey ifade etmez, dikislerinizi kontrol eder etmez sigarayı bırakmadığınızı anlayacaktir.

Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa

inşallah canım
güzel haberlerini bekliyoruz :16:

Sen şu çeneni tut milleti korkutma doğrucu davutum benim:23:

ahhhh yok yok kuzum ben az çok tahmin ediyorum, gerçekten istediğim sonucu alırsam herhalde teşhirci bi tip olcam ev ahalisini taciz edicem durup durup göbeemi açıcam öyle hissediyorum hahaha

bizim tayfa teşhirci bayılıyorlar boy boy foto koymaya aynalarda kendilerine bakmaya anam iyiki sanatçı olmamışlar :9:

Sizinki yine iyi benim geçen sene memelerimi görmeyen komşum kalmamıştı galiba;) bu senede popoyu görmeyen kalmadı malum pansuman uzayınca mecbur gösterdim :))

:1:anam ben herkesden gizledimm doğuştan estetikliyim ben ameliyat falan hiç olmadım çokda karşıyım estetiğe :63::60:

Bu jelesec nerede gezer acaba hafta sonu bu hatun kayboluyor:) özledim valla

:16: hafta sonu fasıl yeme içme takılıyorum verdiğim kilolar ayran ve mezelerle bana geri dönecek biliyorumm:43:
bende seni özledimm araştırmacı gazeteci :27:

Sen şu çeneni tut milleti korkutma doğrucu davutum benim:23:

bizim tayfa teşhirci bayılıyorlar boy boy foto koymaya aynalarda kendilerine bakmaya anam iyiki sanatçı olmamışlar :9:

:1:anam ben herkesden gizledimm doğuştan estetikliyim ben ameliyat falan hiç olmadım çokda karşıyım estetiğe :63::60:

:16: hafta sonu fasıl yeme içme takılıyorum verdiğim kilolar ayran ve mezelerle bana geri dönecek biliyorumm:43:
bende seni özledimm araştırmacı gazeteci :27:

Huuuu yeni foto ekledim, teşhirciliğe devammmmm :27:

Heyecan savar geldi hanıııım:)
Güzelim, ne diyoruz hep heyecan serbest ne de olsa bombastik hatun olmak için güzellik uykusuna yatacaksın sonra hooop bir uyanacaksın tahta gibi dümdüz bir göbiiiş:) sen az sırada bekle bu haftanın heyecanlıyım kızlar adayı yineben:)
Hadi bakalım kızlar hepiniz bomba olun ki sıradaki ekibe tam kadro destek vermeye yine buraya koşun olur mu:)

sen hep gel mamazamm sensiz olmaz :16:

Jelooooo!!!! İstanbulda yiyecek içecek sofra bırakmadın dön artık aramıza bak nolac sana etli pide ayran ısmarlayacak:)

ha ha ha pis boğaz jelooo ben:56: nolac bekle beni geleceğim ilk fırsatta uçak biletleri ucuzlasın :10:

yineben'in benden 1 hafta sonra ameliyatııı ben öyle hatırlıyorum, benim bu cumaaa 4 gün kaldı :52::52::52:

çokk sağol mamaziacımmm ben ameliyat günü ve sonrasında yine hep burada olacağımmm :)

ay hadi heyecan var bende de valla azmettin bekledinn sıra sende arkadaşım en güzel sonuçları al inşallah

Bu hatunları ayran kesmiyor:))

piştt ayranı çok severim ddiğeri arada ayda yıla birr zararlı şeyler sık olmaz :23:

nolac cığım senin popo nasıl oldu,silikonları çıkarmışlardı,ben orada kaldım,yeniden kondu mu?Nasılsın?

nolac silikonu çok sever sıra dudaklarında :9: shine hayırlı olsun canım ameliyata karar vermişsinn güzel haberlerini yaz mutlaka

Evet canim senden 10 gün sonra sira bana geliyor :)

gel gel bekliyoruz seni heyecanla :24::23:

oyy ikimiz de sağlıkla hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatlarııııı inşallah :16:

amin amin inşallah atlatacaksınız

Ayyy nediyosun cnmmm aradi saat 6 da dedi az önce heyacan bastikca daha cok icesim geliyor yaa ameliyat olup sigara içenler yok mu bende başka ALLAH immm icmemeye çalışacağım neyapim artik :)))
Cok sagol cnm yaa

nebahat selam; bende sigara içenlerdenimm ameliyat öncesi ve sonrası 3.le sınırladım azaltırsan sana yararı kolay gelsin

hahaha pek inandırıcı gelmedi nedense :9:

:))) aynen eski şirketimden bir arkadaşım görüşmek için randevu aldı baycandan karın meme anam herkes estetik oluyor yurdum kadınına ne oldu doğal olun ya:9:

begocumm memelerine bayıldım çok fena kıskandımm bende mi büyük silikon taktırsam açepp:51:

Back