bütüün kk ailesinin iyi dileklerini güzel dualarını bekliyoruuum.gönderin, güzel dilekler dualar gelir bana inşallah öptüüm hepinizi
Canım çıktı silikon ama o gelen sıvı daha geni bitti 1 kaç damla hala var.iki popo bantlı.kapanmak üzere inşallah.gün geçtikçe benim pipoda doğal silikon oluştu.dün aynada baktım lazer kipılizle popoyu şekillendirdiği için ortada sıkı bi bombe çıkıntı var çok bariz bi boy küçük silikon var gibi belede fazlasıyla lazer lipo yaptığı için iyice belirgin.çok heyecanlandım doktoru aradım.bu mutluluk geçicimi benim popo silikonu gibi dedim:) aaaa acaba çıkarmadık mı dedi:)ve sonra anlattı şişlikler indikçe poposaki o bombe dahada belirginşeiecekmiş adam şekil yapmış yani bu mutluluk geçici değilmiş.mutlu oldum çok:) canım 3 aydan önce takılmıyor 3 ay Mayıs 15 oluyor bakalım gerek kalmadı gibi ama bi gerçek varsa bu kadar toparlanmaya bide silikon dursaydı yıkılırdı ortalık sımsıkı taş gibi olacaktı :) bide ben takıntılıyım biraz büyük göğüs ve popo çok seviyorum belkide hiç gerek yok:)
gerginim dukancım canımıniçi sağol kuzum cevabın için :) ben de 9 aylık gibi oluyorum maşallah gbeğim mememin önünde gidiyor şişince, bakalım nasıl olacak benim süreç. safra kesene de cok uzuldum canım ya şişme dışında bir sıkıntı yaratmıyordur inşallah
Arkadaşlar, benim tam 1 yıl oldu ama hala karnım şiş. Ara sıra kaşınıyor, kaşındığını hissediyorum ama kaşıdığımı hissedemiyorum karın bölgem uyuşuk. Birinci yıl kontrolüm var..Diyecekki yine sabret düzelecek..Sizinkiler ne durumda? Hala şiş ve uyuşukmusunuz, yoksa düz bir karınamı sahipsiniz? Sorun bendemiki bilemedim..Çektiğim acılaramı verdiğim parayamı yanayım bilemedim..Paylaşırsanız sevinirim.
Gecmis olsun zcakir. Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu, karnımda his var. Sislik gozle görülür derecede azaldı, ama gobek altinda hala mevcut. Göbek üstü catlaklarim göbek altima indi :-( Doktorun ne diyor bu duruma? Ben olsam sık sık arar, sorardım. Bir de doktorunuz kimdi ?
Gorhan tatlım çok merak ediyorum resim koymayı düşünmüyormusun :44:
Koymak istedim ama beceremedim ipadden begonya. Sen bu konuda uzmansin, nasıl yapacagım ?? Albümü oluşturuyorum ama foto ekleyemiyorum, tablet olduğu için mı ?
Yetişin kızlarrr ben burda başlık açmayı bile bilmiyorum daha yeni üye oldum ama abdominoplasti operasyonuma tam 9 gün kaldı etrafımda 1 tane bile bu operasyonu yaptıran yokkk hep meme ve burunn çok korkuyorum kızlar inmeyen şişlikler,patlayan dikişler aman Allahım!!!ben 2 doğum üstüste yaptım Dünyalar tatlısı miniklerimin arasında sadece 16 ay var onlara canım feda fakat gelin görün ki alt karın keşkül kıvamında😔Izmirde çok araştırdım bir kaç doktorla yüzyüze görüşme yaptıktan sonra ki bir tanesi viral enfeksiyonum varken operasyona almak istedi neyse ki henüz kan tahlillerim bile alınmadan anestezi uzmanı direkten döndürdü bana komplikasyonları anlatınca oradan arkama bakmadan kaçtım maalesef böyleleri de var canımızı emanet ettiğimiz neyse zaten benim hayalim Ufuk Bilkay a abdominoplasti olmaktı ama randevu tarihi çok ileri bi tarihti neyse ki zaman geçti ve o güleryüzlü yüzlerce kadının dua ettiği yüzünü güldürdüğü Ufuk Bilkayla görüşme sağlayabildik ve geri sayım başladı kızlarrr heyecanım dorukta ne olur destek😘💗💞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun zcakir. Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu, karnımda his var. Sislik gozle görülür derecede azaldı, ama gobek altinda hala mevcut. Göbek üstü catlaklarim göbek altima indi :-( Doktorun ne diyor bu duruma? Ben olsam sık sık arar, sorardım. Bir de doktorunuz kimdi ?
Valla popon anlattığın gibiyse bence hiç gerek yok slikona tatlım. nolac tatlım sen lazerlipo damı olmuştun ben sadece karın revizyoun ve popo slikonu diye biliyordum. Çünkü karın germe esnasında banada yanlara biraz lipo yapatı ama öye bir öcnceki halimden abartılı bir fark yok tamam bir 54-5 cm incelme var belde ama öyle senin anlattığın gibim değil
Sevgili bayırgülü tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hastane çantama pipet ve boğaz pastili koydum bile tekrar teşekkür ederim canım bu kulüp gerçekten muhteşemmiş😍😍😍sigara kullanmıyorsan, beslenmene dikkat ediyorsan pek bir sorun yaşamayacaksındır. Ancak ben yaklaşık 10 gün kadar kendi işimi göremedim...küçük çocukların da varmış, yeterli süre boyunca refakat edecek yakının varsa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...tabii ki acılı bir süreç ama sonucu güzel olunca insan o acıları da unutuyor tatlım
hastaneye giderken unutmaman gereken ilk iki şey pipet ve boğaz pastili :) şimdiden geçmiş olsun...
Canım benim 3 operayondu biti bel inceleme idi.çünkü kalın bi belde popo hoş durmaz.ayrıca silikon takmak değil tek amaç popoyu şekillrndiricem diye aml öncesi anlatmıştı baycancım dediği gibi de oldu.belimin arkası kalçayla birleşen yer çok ağrıyordu Ercan bey orayı tabiri caizse oyduk demişti.ben çok farkını gördüm.ama özellikle o operasyon yapıldığı için belkide
Merhaba cnm ben bu hafta içi ameliyat olacağım ama bir türlü bırakmıyor ALLAH im sonra kötü bişey olurmu ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili Begonya02 sana gelmiş geçmiş olsun sürecinin bu kadar iyi geçtiğini duymak harika darısı başıma şu göbek deliği meselesi bende soru işareti bir önceki gittiğim Dr. O kadar gerilmez hafif bir çizgi olarak ameliyat izinin hemen üstünde olur demişti ok bu konuda hiç sıkıntım yoktu fakat Ufuk hoca göbek deliğini yok edeceğini söyledi tam tersi yani o konuda işte diyorum ki göbek deliğim yok olucak derken iki büklüm kalmayım ya da doğrulayım artık derken dikişlere bi haller olmasın ama doktor bunu bilmez mi ya değil mi orasını doktorum düşünsün bilsin doktorculuk oynamayım dimi yani Offff ama elimde değil çünkü bu doğum gibi zorunlu bir operasyon değil ya canımcım tamamen keyfi başıma bunlar gelir de çocuklarıma yetemem diye korkuyorum Allahım noolur çabuk geçsin şu 9 gün🙏🙏🙏
Sevgili Begonya02 sana gelmiş geçmiş olsun sürecinin bu kadar iyi geçtiğini duymak harika darısı başıma şu göbek deliği meselesi bende soru işareti bir önceki gittiğim Dr. O kadar gerilmez hafif bir çizgi olarak ameliyat izinin hemen üstünde olur demişti ok bu konuda hiç sıkıntım yoktu fakat Ufuk hoca göbek deliğini yok edeceğini söyledi tam tersi yani o konuda işte diyorum ki göbek deliğim yok olucak derken iki büklüm kalmayım ya da doğrulayım artık derken dikişlere bi haller olmasın ama doktor bunu bilmez mi ya değil mi orasını doktorum düşünsün bilsin doktorculuk oynamayım dimi yani Offff ama elimde değil çünkü bu doğum gibi zorunlu bir operasyon değil ya canımcım tamamen keyfi başıma bunlar gelir de çocuklarıma yetemem diye korkuyorum Allahım noolur çabuk geçsin şu 9 gün🙏🙏🙏
Merhaba,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat çok sık yazabilen biri değilim. Lazer lipo mu, karın germemi derken karar klasik lipo+karın germe de karar kılabildim. Eşimide zar zor ikna ettim. Kızım 22 aylık operasyon için eylül ayını bekliyorum. Annemin yıllık izinini yani. Klasik bi ev hanımıyım kızım olduğundan beri:))) işin ekonomik kısmı benim için oldukça önemli nahsettiğiniz rakamda oldukça makul. Nasıl randevu aldınız hiç bilmiyorum devlet hastahenesinde nasıl yürüyor işler biraz ayrıntılı bilgi verirseniz ben çok memnun olurum. Operasyonu geçiren ve geçirmek üzere olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun bol şansss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?