Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar 4. hafta resimlerimi koydum ama geçen haftaya nazaran pek bir fark göremedim sadece eski göbek deliğim sanki bu hafta daha iyi durumda gibi

Valla popon anlattığın gibiyse bence hiç gerek yok slikona tatlım. nolac tatlım sen lazerlipo damı olmuştun ben sadece karın revizyoun ve popo slikonu diye biliyordum. Çünkü karın germe esnasında banada yanlara biraz lipo yapatı ama öye bir öcnceki halimden abartılı bir fark yok tamam bir 54-5 cm incelme var belde ama öyle senin anlattığın gibim değil

Arkadaşlar, benim tam 1 yıl oldu ama hala karnım şiş. Ara sıra kaşınıyor, kaşındığını hissediyorum ama kaşıdığımı hissedemiyorum karın bölgem uyuşuk. Birinci yıl kontrolüm var..Diyecekki yine sabret düzelecek.. Sizinkiler ne durumda? Hala şiş ve uyuşukmusunuz, yoksa düz bir karınamı sahipsiniz? Sorun bendemiki bilemedim..Çektiğim acılaramı verdiğim parayamı yanayım bilemedim..Paylaşırsanız sevinirim.

Fragolacim ameliyat sonrası mutlaka şişeceksin, ödem cayı cok ise yarıyor. Benim 3 hafta bitti ve sisliklerim gözle görülür azaldı. Sabahları karnım cok iyi, sislik yok gibi birsey. Ama aksama doğru yorulduysam ve yemeği kacirdiysam karnım şişiyor. Sislik bende genellikle göbek altında oluyor. 4 aylık hamile gibi oluyorum ;-) evde dinlenme süresinde yediklerine dikkat etmen gerekiyor.

Ameliyat olacak arkadaslara bol şans diliyorum, inşallah en guzel sonucları alır, buraya guzel yorumlarınızı yazarsınız sigara kullanan arkadaşların ameliyat oncesi sigarayı bırakmaları sonrasında ise bir süre icmemeleri öneriliyor. Bu durumda dikişler daha çabuk iyileşiyor. Ameliyat sonrası ödem oluyor, panik yapmayın. Ödem çayları cok ise yarıyor. Sıradaki arkadaslara basarılar diliyorum

Gecmis olsun zcakir. Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu, karnımda his var. Sislik gozle görülür derecede azaldı, ama gobek altinda hala mevcut. Göbek üstü catlaklarim göbek altima indi :-( Doktorun ne diyor bu duruma? Ben olsam sık sık arar, sorardım. Bir de doktorunuz kimdi ?

Gorhan tatlım çok merak ediyorum resim koymayı düşünmüyormusun :44:

Koymak istedim ama beceremedim ipadden begonya. Sen bu konuda uzmansin, nasıl yapacagım ?? Albümü oluşturuyorum ama foto ekleyemiyorum, tablet olduğu için mı ?

Olabilir canım, ben bilgisayardan yapıyorum. önce albüm oluşturuyorsun ama aşağıda özle kısmını işaretlemelisin yoksa herkes görüyor resimleri. Sonra o albümün içine girip sol üstte resim yükleye bas, browse et bilgisayardan ama aşağıda iki bölüm olacak resimlerin mutlaka aşağıdaki bölümde gözükmesi gerekiyor yukarda kalıyorsa aşağıya tutup sürüklüyorsun, bilmem ben böyle yüklüyorum ama tablet veya telefondan olunca bilemem tabii tatlım

sigara kullanmıyorsan, beslenmene dikkat ediyorsan pek bir sorun yaşamayacaksındır. Ancak ben yaklaşık 10 gün kadar kendi işimi göremedim...küçük çocukların da varmış, yeterli süre boyunca refakat edecek yakının varsa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum...tabii ki acılı bir süreç ama sonucu güzel olunca insan o acıları da unutuyor tatlım

hastaneye giderken unutmaman gereken ilk iki şey pipet ve boğaz pastili :) şimdiden geçmiş olsun...

En son 4 ay önde 8 aylıkken gittim. Ben yaptığımı biliyorum inecek merak etme dedi. Üstelik 5 kilo verdiğim halde.Müdahale ile hamile kalmıştım, doğum sonrasıda erkek karnı gibi sert ve belsiz bir karnım kaldı, sarkık değildi, çatlakta fazla yoktu.. Ankara'da oldum..

Canım benim 3 operayondu biti bel inceleme idi.çünkü kalın bi belde popo hoş durmaz.ayrıca silikon takmak değil tek amaç popoyu şekillrndiricem diye aml öncesi anlatmıştı baycancım dediği gibi de oldu.belimin arkası kalçayla birleşen yer çok ağrıyordu Ercan bey orayı tabiri caizse oyduk demişti.ben çok farkını gördüm.ama özellikle o operasyon yapıldığı için belkide

Sevgili Begonya02 sana gelmiş geçmiş olsun sürecinin bu kadar iyi geçtiğini duymak harika darısı başıma şu göbek deliği meselesi bende soru işareti bir önceki gittiğim Dr. O kadar gerilmez hafif bir çizgi olarak ameliyat izinin hemen üstünde olur demişti ok bu konuda hiç sıkıntım yoktu fakat Ufuk hoca göbek deliğini yok edeceğini söyledi tam tersi yani o konuda işte diyorum ki göbek deliğim yok olucak derken iki büklüm kalmayım ya da doğrulayım artık derken dikişlere bi haller olmasın ama doktor bunu bilmez mi ya değil mi orasını doktorum düşünsün bilsin doktorculuk oynamayım dimi yani Offff ama elimde değil çünkü bu doğum gibi zorunlu bir operasyon değil ya canımcım tamamen keyfi başıma bunlar gelir de çocuklarıma yetemem diye korkuyorum Allahım noolur çabuk geçsin şu 9 gün🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili bayırgülü tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hastane çantama pipet ve boğaz pastili koydum bile tekrar teşekkür ederim canım bu kulüp gerçekten muhteşemmiş😍😍😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım sana özellikle popo belli olsun diye yapmış

Ben doktoruma karnım tam gerilir mı, eski göbek deliğim gider mı diye sorduğumda söyle dedi, göbeği iki kat olanlarda çoğunlukla gider dedi. Benim göbeğimin üstünde bir kat daha vardi mesela, göbeğimin üstünden iki cm daha alarak gerdi.

Canım o kadar çok sıkıntı yapıp kafana takma, tecrübeli bir doktorsa kesin naptığının farkındadır ama sen yinede için rahatlaması açısından kendisine sor. Ben mesela telefon yerine çok sık mail aterım doktoruma sende maili varsa bir mail atıp kafana takılan soruları sorabilirsin canım.

Cnm tam gerin germe zaten sana nasıl bir ameliyat uygulanacagini doktorun karar veriyor senin karnini ancak su şekilde toparlayabiliriz diye
Devlet hastahanesinde plastik cerrahi doktoruna randevu aloyorsun estetik ameloyati olmak istedigini söylüyorsun o da sana hamileliklerini tamamladigi sigara kullandigini ve parasini söylüyor ama devlet hastahanelerinde öncelik acil hastalara veriliyor
Ben 27 yaşında
4 6 ve 8 yaslarinda 2 kizim 1 oğlum var
Yanliz dediğim gibi doktor sigarayi birakmami şart koymuş tu bırakmıyor um ve biraktim diye yalan soyledim ben 1.70 boyunda 42 beden giyen orantili bir vucutum var yanliz gobegim 3 sezaryandan dolayi cok cirkin ve sarkik hep saklayan kiyafetler tercih etmek den biktim kaynanam ve eltilerimin birsürü polemik yapiyorlar aman ne gerek varmış kaç paraymis vs vs yani cnm bakalim doktor bu çarşamba dedi bir degisiklik olmassa heyacan bende tavannnnnnnnn ölüyorum sigara konusuda hala muaama bende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…