• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

biraz daha dayan cnm
bir aylık olunca yan yatarsın
15. günden sonra falan ben hafif dizlerimi yan koyuyordum ama bacaklarımın altında yastık vardı
göğüste olduğumdan tam yan yatmam 2/3 ayı buldu
ama yüzüstü yatmak sanırım uzun süre hayal :)

ama ben uyumak istiyorum,oturarak uyumaktan kalçalarım acıyor.uyuyamadıkça sinirleniyorum,sinirlendikçe daha çok uykum kaçıyor. bende yakında keçileri kaçıracam.sırf buyüzden geceleri çok pişman oluyorum rahatmı battı diye..

:)))o başlıktaki arkadaşımın doktoru İzmirde ameliyat öncesi Medo doktorun yanında teli bana verdi doktoru başladım didiklemeye :ssz:dedim bakın ben önce klasik lipo oldum sonuç kötü oldu lazer lipo da da çok büyük incelme olmuyor kaç litre yağ alacaksınız? Peki oldu ameliyatı memnun kalmadı tekrar revizyon yaparmısınız:)))adam demiştir ajandalı manyak bu kesin diye:1::1::1:

canım karında menevi olaraktan yanımdaydın çoook teşekkür ederim tekradan fekattt meme ameliyatımda fiziken yanımda olmanı istiyorummmmmmmm
hatta biz dün mamazia ile konuştuk eğer uygun olursanız kontröle geldiğimde hep birlikte gidelim doktora :)
malum meme görüşmeside yapıcam ;)

Hee valla jelom, hemen el attı olaya..
Diyorum ki keşke ameliyatıma sen de girip başında bekleseydin:ssz:
4 litreden az çekerseniz buraya kitlerim sizi diye tehdit ederdin :60:

tatlım yaa görseydik senin şu bacaklarıı ne iyi olardı :):71:

ama ben uyumak istiyorum,oturarak uyumaktan kalçalarım acıyor.uyuyamadıkça sinirleniyorum,sinirlendikçe daha çok uykum kaçıyor. bende yakında keçileri kaçıracam.sırf buyüzden geceleri çok pişman oluyorum rahatmı battı diye..

ayyynı şeyleri yaşadım, düşündüm :)
sarkık karnım ve göğüslerimle döne döne uyumak vardı diye söylendim
popomun altına ellerimi koyuyordum :) havada dursun diye
popo kemiklerim acıyodu
amaaa geçti bitti :)
sabır
gece uyuyamazdım, gündüz sızardım uykusuzluktan

tatlım poponun altınada bir yastık koy rahatlatır.ben arada yapıyordum

canım karında menevi olaraktan yanımdaydın çoook teşekkür ederim tekradan fekattt meme ameliyatımda fiziken yanımda olmanı istiyorummmmmmmm
hatta biz dün mamazia ile konuştuk eğer uygun olursanız kontröle geldiğimde hep birlikte gidelim doktora :)
malum meme görüşmeside yapıcam ;)

tatlım yaa görseydik senin şu bacaklarıı ne iyi olardı :):71:

ne demek gerginimm sen bir kutu ''bolca mıydı ondan getir'' ben yatarım yanında ama demedi deme doktor beni görünce kırmızı olan yanakları sinirden daha bir kırmızı oluyor:ssz::1:

Medonun resimleri var lipo başlığında açıktan resimleri:27:

ne demek gerginimm sen bir kutu ''bolca mıydı ondan getir'' ben yatarım yanında ama demedi deme doktor beni görünce kırmızı olan yanakları sinirden daha bir kırmızı oluyor:ssz::1:

Medonun resimleri var lipo başlığında açıktan resimleri:27:

o iş bende bebeem istediğin bolçi olsun her çeşidinden getirecem gelerken :):56:

ben bu forumda kayboluyorum jelesecim götür beni o başlığaaaa :4:

Ben çocuğumla hasret gidereyim siz bensiz lipo, milli içecek ziyafet falan konuşun. Arada fotoğraflar paylaşın. Üzerine tatlıları yiyin sonrada kilo veremeyenler amanın vaaay başlığı altında toplaşın. Alacağınız olsun kızlar. Küssem mi kiiii. Küser de susarsam benim göbek daha da fena şişer vazgeçtim:) Fragola sen gel biz ekiple gelip şamata yaparız yapmasına da hastaneden atarlar bu kadar geveze kadın bir araya gelirsek:)))
Yan yatamayanlar, yüz üstü uyuma hayali kuranlar, yapı marketlerde şu ara oldukça makul fiyata bez plaj şezlongu bulup alıp vücudunuzun pozisyonuna göre sırtı azıcık dikleştirip popoya ağırlığı vermeyecek şekle sokup altınıza da bir yorgan serin. İşe pek yarar:) bir ara bizim evde demirbaş hasta yatağı olmuştu.

Ben çocuğumla hasret gidereyim siz bensiz lipo, milli içecek ziyafet falan konuşun. Arada fotoğraflar paylaşın. Üzerine tatlıları yiyin sonrada kilo veremeyenler amanın vaaay başlığı altında toplaşın. Alacağınız olsun kızlar. Küssem mi kiiii. Küser de susarsam benim göbek daha da fena şişer vazgeçtim:) Fragola sen gel biz ekiple gelip şamata yaparız yapmasına da hastaneden atarlar bu kadar geveze kadın bir araya gelirsek:)))
Yan yatamayanlar, yüz üstü uyuma hayali kuranlar, yapı marketlerde şu ara oldukça makul fiyata bez plaj şezlongu bulup alıp vücudunuzun pozisyonuna göre sırtı azıcık dikleştirip popoya ağırlığı vermeyecek şekle sokup altınıza da bir yorgan serin. İşe pek yarar:) bir ara bizim evde demirbaş hasta yatağı olmuştu.

Allah iyiliğini versin harikasın:)))

ha ha ha anladın sen onuda develide var bebemmm mezelerle kebapla iyi gider taşıma ağırlık yapmasınnn:9:

Siz için o içecekleri içine çöken göbekleriniz fırlasın dışarı:) sonra burda hiç cazır cuzur etmeyin:) ben ayranımı içer size göz kulak olurum:))

Cnm çok normal tüm aml sonrasında ben yaşadım hepsinde uyku problemin oluyor kurulmuş saat gibi 2 de gözlerim açılıyordu. Sinirimden ağlıyordum. Sabaha kadar dolanıyorsunuz evin içinde. Ne yapalım kolay fıstık olmak yok öyle azıcık sıkıntı olacak

Back