• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Fragolacim fıstık olmana azıcık kaldı, hersey gönlünce olsun :34: İnan ameliyatta hiç birsey yok, farketmesek olup bitiyor her şey. Sonraki süreç daha cok sabır istiyor :34:

çokkk sağol gorhancım, simdi sabırlı hissediyorum ama ameliyat sonrası psikolojimi çok merak ediyorum hakkatenn :))

Canım tatlım hade bakalım gerçek hayhata dönüş ile iyhileşme süresi daha da hızlanıyor. Bende de sana kocaman bir sevgi demeti :16:

Begonya02,bende ameliyat olmak isteyip olamayanlardanım,eşim izin vermiyordu ama şimdi boşanıyorum ve fotoğraf görmek istiyorum.çok fazla yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum,eğer beni eklersen sevinirim,eklemezsen canın sağolsun,saygılar

Canım iyi olmana çok sevindim. Doktorun dik yürüme ile ilgili seni daha iyi bilgilendirir bence. Hepimizin bünye farklı malum kimi ameliyatın hemen ertesinde dik yürüdü kimi 6.haftada. Her şey çok daha iyi olacak:) ödem çayını içmeye devam et. Ödem gittikçe inceliğin ortaya çıkacak:)

:54::54::54::54:

yeni üyeyim arkadaşlar. göğüs dikleştirme, liposuction ve karın germe istiyorum. günlerdir forumu takip ediyorum, iyi bir dr bulabilmek için. istanbuldayım, burada adı çok sık geçen bi dr dan dün randevu aldım. görüşmeye gittiğimde bana 16 bin lira fiyat verdi. şok geçirdim, inanaın tüm akşam kahkaha attım:50:
burada fiyat pek yazılmıyor ama 8000-8500 lira civarında bir meblağ olduğunu düşünmüştüm mesajlardan.
İstanbul da daha makul fiyat verecek olan en önemlisi de bu ameliyatlarda başarılı , iyi bir dr önerisi istiyorum arkadaşlar...

doktorumu tavsiye ederim
7 kasımda karın germe ve göğüs dikleştirme oldum
çok memnunum
istanbul kozyatağı yeditepe hast. doç.dr can çınar. çok başarılı ve güvenilir bir doktor
16000 tl ödemedim. 8000 de değil :)
açıkçası ben fiyatı en son sordum muayenede makul geldi tamam dedim (6 aya kadar kontrol ücreti, korse, sütyen ve gerekirse revizyon ücreti hepsi ameliyat rakamına dahil ekstra bedel alınmıyor)

Son düzenleme:
doktorumu tavsiye ederim
7 kasımda karın germe ve göğüs dikleştirme oldum
çok memnunum
istanbul kozyatağı yeditepe hast. doç.dr can çınar. çok başarılı ve güvenilir bir doktor
16000 tl ödemedim. 8000 de değil :)
açıkçası ben fiyatı en son sordum muayenede makul geldi tamam dedim (6 aya kadar kontrol ücreti, korse, sütyen ve gerekirse revizyon ücreti hepsi ameliyat rakamına dahil ekstra bedel alınmıyor)
.......................................................................................

Son düzenleme:
Gulümmm karnını kıskandım özellikle dikişinin çok altta olmasını:17: yeni resimde dahada incelmiş güzel olmuş maşallah arkadaşım:nazar:

evet bayıgülü en azından devlet hastanelerinde olmak isteyen arkadaşlara yol gösterici olur fotoların canım

ilk fırsatta yükleyeceğim jeloşcum. kendi fotomu çekmeyi denedim dün kabak gibi çıktı hiç fotojenik olmadı :))) sanırım hala ödemim fazla...yalnız devlet hastaneleri diye genelleme yapmak doğru olur mu? sonuçta oralarda da bir sürü doktor görev yapıyor ve her birinin satandardı da farklıdır...

ilk fırsatta yükleyeceğim jeloşcum. kendi fotomu çekmeyi denedim dün kabak gibi çıktı hiç fotojenik olmadı :))) sanırım hala ödemim fazla...yalnız devlet hastaneleri diye genelleme yapmak doğru olur mu? sonuçta oralarda da bir sürü doktor görev yapıyor ve her birinin satandardı da farklıdır...

olsun ya biz güzel gözle bakarız fotojenik olmasın:21:
genelleme yok canım ben hep derim özel yada devlet önemli olan işini iyi yapan doktora denk gelmek :34: o yüzden senin fotolarında yol gösterici olur memnunun sun sonucundan önemli olan bu

zaten para ödüyoruz baycan herşey dahil çalışıyor :1:ekstra para vermeyinnn ben sütyeni hala kullanıyorum arada sağlam sütyen:9:korseyi anya verdim beli tutulunca takıyor sıcak tutuyor diyor :1:

aynı günde olup çıksanız parti yapsak ziyaretlerde :23: zaman hızlı ilerliyor tüm olmak isteyenler sağlıkla atlatsın inşallah

Demi ama servet ödüyoruz o kadarcik da jest yapsin :P Jelesec sen mi geleceksin refakatci olmaya :) Valla bana kalsa yarin gelicem ama annemin vize islemleri olmadi onlari bekliyorum. Mart sonuna anca yetiscek, ama ben 28 martta ordayim :)

Son düzenleme:
zaten para ödüyoruz baycan herşey dahil çalışıyor :1:ekstra para vermeyinnn ben sütyeni hala kullanıyorum arada sağlam sütyen:9:korseyi anya verdim beli tutulunca takıyor sıcak tutuyor diyor :1:

aynı günde olup çıksanız parti yapsak ziyaretlerde :23: zaman hızlı ilerliyor tüm olmak isteyenler sağlıkla atlatsın inşallah

Demi ama servet ödüyoruz o kadarcik da jest yapsin :P Jelesec sen mi geleceksin refakatci olmaya :) Valla bana kalsa yarin gelicem ama annemin vize islemleri olmadi onlari bekliyorum. Mart sonuna anca yetiscek, ama ben 28 martta ordayim :)

işim çıkmazsa gelirim canım bir valiz çikolataya olur refakatçi işi :9: gel gel olda kurtul beklemek daha zor bilirimm

Back