Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Oyyyyyy buna hem cok sevindim hem de feci heyecanlandımmmm inşallah beim sonucum da öyle olur nefret ediyorum çenemden ve hatta yanaklarımdannnnn ama onları da söylersem eeeh yeter be der kesin bizim doktor :))

Hanimlar bir sorum var? Hastahane de refakatci icin eksta para ödeniyor mu? Birde sporcu sütyenini kendimiz mi aliyoruz yoksa doktor mu veriyor?

yeni üyeyim arkadaşlar. göğüs dikleştirme, liposuction ve karın germe istiyorum. günlerdir forumu takip ediyorum, iyi bir dr bulabilmek için. istanbuldayım, burada adı çok sık geçen bi dr dan dün randevu aldım. görüşmeye gittiğimde bana 16 bin lira fiyat verdi. şok geçirdim, inanaın tüm akşam kahkaha attım
burada fiyat pek yazılmıyor ama 8000-8500 lira civarında bir meblağ olduğunu düşünmüştüm mesajlardan.
İstanbul da daha makul fiyat verecek olan en önemlisi de bu ameliyatlarda başarılı , iyi bir dr önerisi istiyorum arkadaşlar...

Oyy begonyacım ben de annemin tepkisinden cok korkuyodum ama göbeğimi göstrdim yuzunu burusturdu ayy kotuymus gercekten yaptır sen dedi :))))) hatta ben de yaptırcam diyo simdi ahahha

Fragolacim fıstık olmana azıcık kaldı, hersey gönlünce olsun İnan ameliyatta hiç birsey yok, farketmesek olup bitiyor her şey. Sonraki süreç daha cok sabır istiyor

Matruska senin düsündügün fiyatlar arasinda sirf gögüs diklestirme bile olmuyor. Ha oluyor belki üniversite hastahanelerin de ama doktoru cok iyi arastirman lazim... Ama gögüs, karin ve lipo yu hic bir doktorun o fiyata yapacagini sanmiyorum. Senin düsündügün fiyattan biraz daha fazlasini ben sirf gögüs diklestirme ve silikon icin vericem. Cok arastirma ve pazarlik yaparsan belki bulabilirsin. Kolayliklar diliyorum.

Refekatciye ekstra para odemiyorsunuz, Dr unuz Ercan beyse sutyeni Dr veriyor

Tesekkürler gorhan'cim. Evet doktorum Ercan bey telefonda heyecandan bir cok soruyu sormayi unuttum :) Ben direnler cikana kadar hastahane de kalmak istiyorum da bakalim gidince konusup bir pazarliga gireriz :)

teşekkür ederim yineben, dr araştırmasına devam o zaman.

canım ben Ankara hacettepe de liposuctıon ve karın germe yaptırdım 1 hafta önce .operasyonu doç.yaptı. 4.500 tl ödedim ve sonuç çok iyi.özel ler çok pahalı
üniversite hastaneleri hem daha iyi hem daha uygun bence.ben doktorla pazarlık bile yaptım.lipo dan ücret almadı.bi düşün istersen.

ben de ünv. hastanesinde oldum ve sonuçlarından çok memnunum. Ama tabii ki doktorunu araştırman koşuluyla...

hoşgeldin;ist.da aşağı yukarı özel dr fiyatları aynı canım ben 12.doktor gezdim fiyatlar aynı gibiydi sadece Yakup beyin ki yüksekti,hiç kahkaha atma ben tek bacak lipoya 3.sene önce 7.bin lira ödedim devlet hastanelerin de az rakam veriliyor diye biliyorum umarım gönlüne ve bütçene göre bir dr bulursun

cnm artık iyiyim çok şükür 13. günüm çarşamba dr.um bakacak yine bakalım ne olck evde hareket etmeye çalışıyorum ödem atimm diye henüz kendi kiloma bile gelemedim ama yinede belim ince görünüyo :) sevgiler

Canım iyi olmana çok sevindim. Doktorun dik yürüme ile ilgili seni daha iyi bilgilendirir bence. Hepimizin bünye farklı malum kimi ameliyatın hemen ertesinde dik yürüdü kimi 6.haftada. Her şey çok daha iyi olacak:) ödem çayını içmeye devam et. Ödem gittikçe inceliğin ortaya çıkacak:)

Hanimlar bir sorum var? Hastahane de refakatci icin eksta para ödeniyor mu? Birde sporcu sütyenini kendimiz mi aliyoruz yoksa doktor mu veriyor?

zaten para ödüyoruz baycan herşey dahil çalışıyor ekstra para vermeyinnn ben sütyeni hala kullanıyorum arada sağlam sütyenkorseyi anya verdim beli tutulunca takıyor sıcak tutuyor diyor

Frogola senin de az günün kaldi hadi bakalim yavas yavas sira bana geliyor :)

aynı günde olup çıksanız parti yapsak ziyaretlerde zaman hızlı ilerliyor tüm olmak isteyenler sağlıkla atlatsın inşallah

çok normal canım ben tartıda fazla çıkmıştım merak etme zamanla iner kilon

yaşam koçu mamaza

Çoık geçmiş olsun Kasurka74; umarım çabucak iyileşirsin..
İstanbul daki üniversite hastanelerini araştırayım. tecrübesi olan varsa bilgi rica ediyorum arkadaşlar...

Son düzenleme:

teşekkür ederim jelesec;
ben iki sene önce burun estetiği olmuştum 4000 lira istemişti dr, 3500 e ameliyat olmuştum . Gazi de Selahattin Özmen yapmıştı ameliyatımı, çok da memnun kaldım. şimdi ist dayım. dr çok ama bu karar vermeyi daha da zorlaştırıyor. 3 ameliyat birden düşündüğüm için hem sağlık riski, hem her biri nasıl olur endişesi hem de mali tutar aklımı kurcalıyor. kafaya koydum olacağım ameliyat, bakalım hangi dr kafama yatacak...

Son düzenleme:

kolay gelsin matruska, en zoru doktora karar vermek sonrası kolay. bana unlu doktorlar 30bin üstü fiyat çıkarmıştı, bana bu dediğin fiyat makul geldi o yuzden, zaten takribi o fiyata yaptıracağım bakalım

Frogola senin de az günün kaldi hadi bakalim yavas yavas sira bana geliyor :)

oyy evet senin de nisandaydı di mi?
başka yok mu benle bir ameliyat olacak olan yahuu? kaldı 4 gün, çok heyecanlyıımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…