- 14 Şubat 2008
- 134
- 0
canım yaa senın adına ne kadar sevındım,şu sütyensız gezmek lafın benı vurdu tatlım,tabi acı çekerken pişma olmuşunudr,ama geriye dönüşü yok,paşa paşa çekiyoz acıyı,hayırlı olsun,tatlım izin ne durumda,sneın pişmanlığın karnına dairmıydı,bende böle bir öperasyon istiyorum,tek korkum göğsün olmaz sılkon takviseyı derler d,ye korkuyorum,silikon yaptıramam,ama dıkleştırme ve karın germe istiyorum,vaktım yok,çokmu sürdü yatak halı
hoşgeldin esra bu gün çok güzel geçiyor hep eski arkadaşların ziyareti var .
evet ilk günlerinin naıl acılı geçtiğini hatırlıyorum çok çok pişmanım diyordun şimdi memnun olman çok güzel esra peki karının nasıl ameliyat izin soldumu dikiş bitiminde kabartılr varmı karna baktığında nasıl bir görüntü var
Hoşbulduk
Karnıma baktığımda güzel geliyor bana kabartı falan yok dikişte..Göbek deliğindeki dikişler beni biraz rahatsız ediyor orayada piercing taktırsammı diye düşünüyorum emin değilim...[/QU
canım bende piercing düşünüyorum hoş da duruyor tabi bir ameliyat olayımda sonrasında bakıcaz artık
Hoşbulduk
Karnıma baktığımda güzel geliyor bana kabartı falan yok dikişte..Göbek deliğindeki dikişler beni biraz rahatsız ediyor orayada piercing taktırsammı diye düşünüyorum emin değilim...
Merhaba arkadaşlar
Ben ameliyat olalı 7 ay 11 gün oldu ameliyat olduğumu bile unuttum..İlk günler pişman bile olmuştum keşke olmasaydım demiştim ...Şimdi memnunum ...Göğüs dikleştirme karın germe aynı anda oldum..Göğüstende memnunum sütyensiz gezmek çok güzelmiş keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide...
Merhaba arkadaşlar
Ben ameliyat olalı 7 ay 11 gün oldu ameliyat olduğumu bile unuttum..İlk günler pişman bile olmuştum keşke olmasaydım demiştim ...Şimdi memnunum ...Göğüs dikleştirme karın germe aynı anda oldum..Göğüstende memnunum sütyensiz gezmek çok güzelmiş keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide...
anlamadım nasıl yanı,boydan boya dikiş izi değilde,göbek deliğindekimi rahatsız etti?valla bunu hiç düşünmemiştim,sarkık yeri takmakta yukarının hesabını hiç yapmadım:)çok güldüm kendıme,yaa ama ben bırınıkını gördüm,deliği hiç belli değildi,ama aşağı iz korkunçtu,
esra zamanin olursa bizimle paylasirmisin o ameliyati olmak istiyorum karin germe ile gous diklestirme ben 12ci aya gun alacam kismetse ruyalarima girmeye basladi korkutugumu dusunmeye bile korkuyorumm ama yapacam kismetse senin mutlu olman bana daha cok cesaret verdi darisi basimiza ins
merhaba esra bende 3 ay oldu ameliyat olalı ama hala biraz şişkinliğim var senin şişliğin tam olarak nezaman indi senin kaslarınıda diktilermi benim dikişlerimin üzerinde hala belirgin şişlikler var bilgilendirirsen sevinirim
artik her gece gormeye basladim ve ayni burnumda oldgug gibi hep kotu goruyorumm simdi burnumla cok mutluyum ins karnimla da aynisi olur ben azcik onceden fazla takiyorum ki sonra korktugma deymedi diyeblimek icin ins hepimizin oyle olur korkum ameliyatin kendisi iste bir kez yatinca sonra artik nasil olsa o agriyi cekecem baska yolu yok ama olmus olacak ahh heyecan basti yineİnş.. canım korkma önemli olan ameliyat sonrası ameliyat bişi değil sonuçta uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş..İlk günüm çok kötü geçmişti inş. senin kötü geçmez...Allah herkesi acısız sızısız kurtarsın inş..
Şişliklerin tam inmesi 6 ayı buldu canım ama ben 2. ayımda rejime başladım bu arada 3 ay sıkı olmadan 9 kilo verdim onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum..Dikişlerin bittiği kısımlar iki yanda da çirkin bir görüntü vardı..Pantolon giyince ordan fırlıyordu.. Sanki yağ toplanmış gibi duruyordu orası..ilk başta... doktoruma sordum lipo yaparız dedi bende yaptırmam demiştim..o zaman zayıflayacaksın dedi gerçekten de 9 kilo verince düzeldi oralar düzleşti..Ameliyattan sonra fazla kilosu olanlar rejim yaparsa daha iyi oluyor...
Evet kaslarıda diktiler sadece lipo olmadı...
esracım bilgin için çok teşekkür ederim
Rica ederim canım ne demek...Bende ameliyat olmadan önce ameliyat olanlar olsada sorsam derdim..ameliyat oluncada aradan 6 ay veya 1 yıl geçmiş olanlar olsada soru sorsam derdim..Onun için istediğinizi sorabilirsiniz severek cvp veririm..