Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sonun da ben de kararımı değiştirdim. Ameliyatımı Naci Çelik yapacak. Bugün telefon açtım görüştüm, birkaç saat sonra kendisi aradı beni. Karın germe+lipo ve göğüs küçültme için uygun bir aday olduğumu söyledi. En az bir hafta sigarasız dönem geçirmem gerektiğini söyledi. Ayın ikisinde görüşmeye gideceğim ve ayın üçünde de ameliyat olacağım.

Limon, sana çok teşekkür ediyorum :)

Bir de sormayı unuttum, ben şehir dışından gideceğim ameliyata yanında mutlaka götür dediğiniz şeyler var mı?
Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilir, ekonomik bir otel var mı?

bildiğim otel var,ama senın operasyon nerde olucak?semt maltepe benjım bildiğim

kızlar neden aylın karanlıga oldugumu sormussunuz ben gecen sene vajına estetıgımı burdan arastırarak aylın hanıma olmustum cok ta memnun kaldım dogrusu sonra buraı okuyordum ama tam okumadan randevumu almıstım kararımı zaten vermıstım burda yazdıklarınızı okusaydımda fıkrım degısmezdı suan kı sonuctanda memnunum ıyıkı de olmusum ayrıca aylın hanım boyle seylerele ugrasıcagını sanmam yanı devamlı amelıyatları oluyo ayrıca yerı etılerın gobegınde sızce buraya yazarak kaç müşteri çekicekte o muayenehanesını ayakta mı tutacak 3 5 müşteriyle bana sacma geldı pekı sizce bunları baska doktorlarda yapıyo olamaz mı her neyse bu tartısma bana sacma geldı ben yaptırdım cok ta memnunum bugun işimide başladım benım daha oncwe yazdıgım gıbı ameliyatım sorunsuz gectı umarım sızlerınde sorunsuz ameliyatlarınız olur :)

kizlarrr bu gun kendime bir guzeliyin ilk adimini attim randevu aldim ve de biletimi ayarladim 6 ekim randevum var tam ameliyat gunumu alip kaparoyu vermek istiyorum artikkk ahh heyecan basti yakup avsar benim ameliyatimdan once olacak arkadaslar dualarim sizinle olacak bizi unutmayin olur mu

geçmiş olsun arkadaşım peki kaça patladı sakıncası yoksa yazarmısın... ben iki doğum yaptım ve ardından baya kilo verdim ama göbeğim sarktı ve bir çokta çatlakla başım dertte inadına erimiyo bu göbek sinir oluyorum ütüsüz kumaş gibi paylaşımlarınızı bekliyorum.

kizlarrr bu gun kendime bir guzeliyin ilk adimini attim randevu aldim ve de biletimi ayarladim 6 ekim randevum var tam ameliyat gunumu alip kaparoyu vermek istiyorum artikkk ahh heyecan basti yakup avsar benim ameliyatimdan once olacak arkadaslar dualarim sizinle olacak bizi unutmayin olur mu

hayırlı olsun arkadaşım kaca anlaştınız paylaşırmısın ,amelyattan sonrada gelişmeleri yaz olurmu

hayırlı olsun arkadaşım kaca anlaştınız paylaşırmısın ,amelyattan sonrada gelişmeleri yaz olurmu

daha tam fiyati bilmiyorum en son sordugumda 8 bin tl gibi olur dedi dilek hanim gunumu alinca yazacam fiyati ben 12 ci ayda ameliyat olmayi dusunuyorum hayirlisila size yazacam kizlarr her seyi opuyorumnanaktan karin germeyle gougus toparlama olacam insallh

cance senin adına çok sevindim bende karın germe ve gögüs toparlama istiyorum ve yakupavşarın iyi bir doktor olduğunu biliyorum işallah fiatı makuldür zaten limonun aml olacağı doktorla yakup beyi karşılaştırıp öyle aml karar vereceğim işallah herşey istediğimiz gibi olur

ben 5 e oldum aylın hanıma karın germe olan arkadaslar yada bılenler ben korseyı gıyorum ama haa cok şişim tam bu şilik ne zaman geçicel bugun bugun tam 17. gun ameliyatı olalı tamam tam oturması 6 ay ama şu şişlikler ne zaman ınıcek amelıayt oncesi giydıgım kıyafetlerın ıcıne giremiyorum o kadar şiştim yani sizdede boyle mı oldu aslinda pek diyetımede devam edemedım te4k oldugum ıcın bı yerlerde dusup kalmıyım dıye yemegımden kesmedım acıkcası ama yarın rejıme baslamyı dusunuyorum

ben 5 e oldum aylın hanıma karın germe olan arkadaslar yada bılenler ben korseyı gıyorum ama haa cok şişim tam bu şilik ne zaman geçicel bugun bugun tam 17. gun ameliyatı olalı tamam tam oturması 6 ay ama şu şişlikler ne zaman ınıcek amelıayt oncesi giydıgım kıyafetlerın ıcıne giremiyorum o kadar şiştim yani sizdede boyle mı oldu aslinda pek diyetımede devam edemedım te4k oldugum ıcın bı yerlerde dusup kalmıyım dıye yemegımden kesmedım acıkcası ama yarın rejıme baslamyı dusunuyorum

geçmiş olsun kataro benim 3 ayı geçti daha yeni kotlarımı giyebiliyorum oda kısa süreli hala sanki biraz şişlik var ilk ameliyat olduğumda pijamalarımın içine girememiştim ben rejim değilde sadece ekmeği biraz kestim zataen kaslarım dikildiği içinmi bilmiyorum daha az yemek yiyorum daha çok bu süte katılan gevreklerden ye hem tok tutuyo tekrar geçmiş olsun

Sevgili LİMON,yaa ben yokken neler neler olmuş beynim döndü okumaktan bir kısmını okudum sadece,ben 2-3 yıldır k.k deyim 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyordum,bir aylin hanım furyasıdır gidiyor diyordum,yani benim bilgi aldığım bana cesaret veren kişiler yalan kişler miymiş?inanamıyorum yaaaçok üzüldüm ve kendimi inan aptal gibi hissettim,kimmiş peki nicleri nedir merak ediyorum?Nekadar ayıp yaa,bizi uyarman çok normal ben olsaydım aynı şeyi yapardım sanırım,o kadar çok düşündüm ki ben bu ameliyatı olmak için,ve sonunda karar verip 6 ay önce kocaelinde oldum.Çok büyük bi ameliyat 6 saat sürdü ameliyat,bu konuda insanlara yalan söylenir mi yaa,karın yağlarını aldırıp masada kalan insanlar var,bu konunun yalanı,reklamı,şakası olmaz,herkes herşeyi doğru bilip,riskleri,olumsuzlukları görüp yatmalılar o masaya,çok zor çok ağrım oldu,şimdi çok iyiyim çok şükür,ama böyle bişeye nasıl cesaret ettim inanamıyorum,yeniden böyle bişey yapmazdım sanırım,sonuçlardan genelde memnun kalıyor mu hastalar? bu önemli,ama bu yalan kişiler bizi boşuna mı umutlandırdılar yani?ÇOK KÖTÜ ÇOK ÇİRKİN.Ne olursa olsun yalan yalandır işte.Nickleri nedir?merak ettim,herkese geçmiş olsun,artık şu ameliyat hakkında gerçek kişlerle sohbete başlansa diyorum,ne iyi olur.....

Bu arada 8000,7000 tlden bahsediliyor,ben göğüs ve karın için toplam 2,500 verdim,şaşırıyorum yani.....Şişliklerden bahsediliyor benim doktorum şişlik diye bir riskten hiç sözetmemişti,ben de böyle birşey olmadı,ağrılı bir ameliyat dedi okuduğum ve araştırdığım herşeyi bana tek tek anlattı,sigara içiyorum,ama doku kaybı olmadı,fakat dr bana kesinlikle bırakmamı söylemişti yapamadım,sadece ameliyat öncesi ve sonrası 10 gün içmedim.Çok memunum ben,sarkıbilmediğim bir dr bir göbeğim yok artık,ama cesaret işi hakikaten,lütfen boşyere bizi oyalamayın lütfen,çoluğumuz var çocuğumuz var.Bir de bu fahiş fiyatlarla ameliyat olunca ameliyat daha mı başarılı geçiyor sanki??Üniversite hastanelinde çok değerli çok tecrübeli doktorlarımız var arkadaşlar,araştırın,her hastaneye gittiğimde dr mun hastalarını yakalayıp onlarla konuştum,tek bir olumsuzluk duymadım,niye burdaki ayşeye fatmaya inanıp da körükörüne bilmediğim bir dr a ameliyat olayım ki?sağlık bu sonunda ölüm de var,büyük acılar da.....

Bu arada 8000,7000 tlden bahsediliyor,ben göğüs ve karın için toplam 2,500 verdim,şaşırıyorum yani.....Şişliklerden bahsediliyor benim doktorum şişlik diye bir riskten hiç sözetmemişti,ben de böyle birşey olmadı,ağrılı bir ameliyat dedi okuduğum ve araştırdığım herşeyi bana tek tek anlattı,sigara içiyorum,ama doku kaybı olmadı,fakat dr bana kesinlikle bırakmamı söylemişti yapamadım,sadece ameliyat öncesi ve sonrası 10 gün içmedim.Çok memunum ben,sarkıbilmediğim bir dr bir göbeğim yok artık,ama cesaret işi hakikaten,lütfen boşyere bizi oyalamayın lütfen,çoluğumuz var çocuğumuz var.Bir de bu fahiş fiyatlarla ameliyat olunca ameliyat daha mı başarılı geçiyor sanki??Üniversite hastanelinde çok değerli çok tecrübeli doktorlarımız var arkadaşlar,araştırın,her hastaneye gittiğimde dr mun hastalarını yakalayıp onlarla konuştum,tek bir olumsuzluk duymadım,niye burdaki ayşeye fatmaya inanıp da körükörüne bilmediğim bir dr a ameliyat olayım ki?sağlık bu sonunda ölüm de var,büyük acılar da.....

Burcu hos geldin cnm ben de bu ameliyati inanlimaz cok istiyorum ,5 ay once burun ameliyati oldum yakup avsara ve inanilamaz derecede cok memnun um ,sen diyosun iyi guzel 2 500 yapan cok basarili doktorlarimiz var ben bundan hic subbem yok. Benim tek derdim guven ,simdi ben o guvenmediyim doktora nasil guvenip yatayim , zaten ne kadar korktugumu dusunmeye bile korkuyorum,ama yapacam .Bu yuzden azcik gec olsun ama guvediyim elinden gectiyim doktor olsun istiyorum, aci cekecem bunu da biliyorum ,kendimi hazirladim ,eh olduktan sonra acisi bile ceklir yaa guzel bir karin ve dim dik memisleri dussundukcee allah hepimizin gonlune gore versin kizboshayallersmile

burcu hoş gedin canım senin gibi aml olmuş eski arkadaşlarda tekrar aramıza dönerler işallah izin ne durumda biz hala araştırıp ümitle bekleyenler olarak merak ediyoruz ayrıca senin dediğin gibi ist aml fiatları çok fazla ne yapsak kocaelinde aml olsak vallahi düşünmedim değil benim için fiat aralığı çok önemli biz evhanımı olduğumuz için devlet hastanelerinide araştırdım istanbukda olanları ameliyathanelerinde insan kimyasına zarar veren ciddi mikroplar varmış arkadaşım çalıştığı için bo hastaneleri bana tavsiye etmedi

çok geçmiş olsun,bende sanki pahalıların ünlülerın haarıcı başarız olurmuş gibi geliyordu,ama küçük bir şehirde bir arkadaşım göğüs küçültme amelıyatı oldu,ssk da omur eğriliği yaptığı için sağlık kapsamına giriyomuş,ondan sonra bende ıkna oldum,ınsnaların güvenmlerı çok önemli tabi,karında istiyorum,ama hem cesaretim var,hemde acısını düşünüyorum,yukarıda arkadaş 1,5 saat sürdü yazmış,inanıyorum ama dokotrlar bile en risklinin karın ameliyatı olduğunu söylüyor

Sevgili LİMON,yaa ben yokken neler neler olmuş beynim döndü okumaktan bir kısmını okudum sadece,ben 2-3 yıldır k.k deyim 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyordum,bir aylin hanım furyasıdır gidiyor diyordum,yani benim bilgi aldığım bana cesaret veren kişiler yalan kişler miymiş?inanamıyorum yaaaçok üzüldüm ve kendimi inan aptal gibi hissettim,kimmiş peki nicleri nedir merak ediyorum?Nekadar ayıp yaa,bizi uyarman çok normal ben olsaydım aynı şeyi yapardım sanırım,o kadar çok düşündüm ki ben bu ameliyatı olmak için,ve sonunda karar verip 6 ay önce kocaelinde oldum.Çok büyük bi ameliyat 6 saat sürdü ameliyat,bu konuda insanlara yalan söylenir mi yaa,karın yağlarını aldırıp masada kalan insanlar var,bu konunun yalanı,reklamı,şakası olmaz,herkes herşeyi doğru bilip,riskleri,olumsuzlukları görüp yatmalılar o masaya,çok zor çok ağrım oldu,şimdi çok iyiyim çok şükür,ama böyle bişeye nasıl cesaret ettim inanamıyorum,yeniden böyle bişey yapmazdım sanırım,sonuçlardan genelde memnun kalıyor mu hastalar? bu önemli,ama bu yalan kişiler bizi boşuna mı umutlandırdılar yani?ÇOK KÖTÜ ÇOK ÇİRKİN.Ne olursa olsun yalan yalandır işte.Nickleri nedir?merak ettim,herkese geçmiş olsun,artık şu ameliyat hakkında gerçek kişlerle sohbete başlansa diyorum,ne iyi olur.....

tekrar hoş geldin melda34 den tutda şimdi isimlerini hatırlamıyorum bir sürü vardı 6--7 tane isimden bahsediyordu kazen (yönetici)hallaa arada gelip tekrar atak yapmak istiyor şimdi bilinçli olunca çok çabuk farkediliyorlar forum yöneticileri onların paylaşımlarını silmiş bende bunu anlatmaya çalıştım ben işimden izin aldım be 2 saatlik yola gittim ve hiç birşey yapmadan 100 tl muayene parası aldı daha ne olsun daha sonra gittiğim hiç bir dr proflarda buna dahıl yemin ederim kesinlikle muayene ucreti talep etmediler saatlerce konuşmuş olmamıza ramen olaya ne kadar ticarı yaklaştığı buradanda belli idi ama tecrubesizliğimin ve güvenimin kurbanı oldum allahdan ucuz kurtardım benden şimdi diyorlarki nasıl ayakda duruyor eğer ben deşifre etmeseydim çok güzel bir reklam aracı olarak kullanıyordu buradaki insanların samimi düşüncelerini duygularını ben aylın hanım düşmanı değilim ama duyarlı bir insanım düştüğüm tuzağa diğer insanlarda düşmesin diye uyardım tıp fakültesini okuyan bir insan doğru kişilikli bir insandır anlamına gelmiyor bunu anlatmak istedim ve uzaktan izleyen değil bizat kandırılan biri olarak tecrübelerimi hayal kırıklığımı haylaştım .şimdi birileri çıkıyor halaa hiç acım olmadı 5 günde işe başladım süperdi diye yazabiliyor yaa iki kasık kemiğinin arasında oluşmuş çokbüyük bir kesi nasıl acımaz yaaa!!. neysee artık geçti ama ne oldu bende biliyormusun müthiş bir güvensizlik ilk dr görüşmem böylesi bir kandırmaca düzen olunca ister istemez büyü bir güven kırılması yaşadım diğer dr lara karşıda . şimdi kendime iyi olduğunu düşündüğüm bir dr buldum ama adını paylaşmıoyum en azından ameliyat olupda memnun olana kadar .
eski yaralarım açılınca yine çenem düşüyor:)):KK1:

inan talep edilen tamda o paralar sen hangi hastanede olmuştunki ben bi bir üniv hastanenin haşhekimi ile mailletim memurların özel çalışma izinleri olmadı için görüşemeyeceğimizi biraz bekleme gerektiğini söyledi bende hastanınıza geleyim dedim
12 kişiden oluşan bir dr heyetinin gözetiminden geçmem gerektiğini eğer uygun görülürde o eğitim hastanesinde ameliyat olabeleceğimi söyledi bende açıkcası zatten çok sıkılarak dile detirdiğim bir durumu 12 dr heyetinin önünde asla açıklayamayacağım için gidemedim
sen nasıl baş vurdun 2.500 lira güzel bir para birde son durumun nasıl dikişelerin kabarıkmı kırmızımı kötü duruyormu biraz anlatırsan çok memnun olurum çünkü tek 6 ay önce ameliyat olan arkadışız sensiz gitme olurmu

Merhaba arkadaşlar

Ben ameliyat olalı 7 ay 11 gün oldu ameliyat olduğumu bile unuttum..İlk günler pişman bile olmuştum keşke olmasaydım demiştim ...Şimdi memnunum ...Göğüs dikleştirme karın germe aynı anda oldum..Göğüstende memnunum sütyensiz gezmek çok güzelmiş keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide...

Merhaba arkadaşlar

Ben ameliyat olalı 7 ay 11 gün oldu ameliyat olduğumu bile unuttum..İlk günler pişman bile olmuştum keşke olmasaydım demiştim ...Şimdi memnunum ...Göğüs dikleştirme karın germe aynı anda oldum..Göğüstende memnunum sütyensiz gezmek çok güzelmiş keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide...

canım yaa senın adına ne kadar sevındım,şu sütyensız gezmek lafın benı vurdu tatlım,tabi acı çekerken pişma olmuşunudr,ama geriye dönüşü yok,paşa paşa çekiyoz acıyı,hayırlı olsun,tatlım izin ne durumda,sneın pişmanlığın karnına dairmıydı,bende böle bir öperasyon istiyorum,tek korkum göğsün olmaz sılkon takviseyı derler d,ye korkuyorum,silikon yaptıramam,ama dıkleştırme ve karın germe istiyorum,vaktım yok,çokmu sürdü yatak halı

Merhaba arkadaşlar

hoşgeldin esra bu gün çok güzel geçiyor hep eski arkadaşların ziyareti var .
evet ilk günlerinin naıl acılı geçtiğini hatırlıyorum çok çok pişmanım diyordun şimdi memnun olman çok güzel esra peki karının nasıl ameliyat izin soldumu dikiş bitiminde kabartılr varmı karna baktığında nasıl bir görüntü var

X